Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZVON Sdružení nezávislých kandidátů

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZVON Sdružení nezávislých kandidátů"— Transkript prezentace:

1 ZVON Sdružení nezávislých kandidátů
pro komunální volby ve Vrchlabí Vrchlabí Komunální volby - podzim 2010

2 Kandidáti ZVONu v roce 2006

3 Zastupitelé kteří pracovali v
Ing. Jiří Severýn pedagog Ing. Luboš Dlabola živnostník Klára Hanousková rehabilitační pracovnice Ing. Jan Sobotka Současný starosta Vrchlabí PhDr. Michal Vávra politolog MUDr. Jiří Patrák lékař Ing. Jan Kubát stavební inženýr Mgr. Petr Jireš pedagog Jan Podstata hostinský Do změny bydliště Nastoupil od roku 2008 Zastupitelé kteří pracovali v současném a pomalu končícím zastupitelstvu

4 jsme aktivní a pracujeme už čtyři roky.
Vážení Vrchlabáci, ceníme si důvěry, kterou jste nám dali pro činnost v zastupitelstvu města. Po celé volební období usilujeme o vyvážený a hospodárný chod Vrchlabí. Hlavně se nám podařilo splnit tyto cíle: • udržet a modernizovat ve vlastnictví města životně důležité součásti většiny domácností (vodovody a kanalizace, úklid a údržbu komunikací, dodávky tepla a teplé vody, bytové hospodářství) • rekonstruovat kulturní dům Střelnice a tak zajistit jeho funkčnost na další desítky let • vybudovat cyklostezku do Lánova a tím posílit bezpečnost dopravy • rozšířit vzdělávací možnosti mládeže o další prostory střední hotelové školy vedle gymnázia • přispět k rozvoji soutěžního i rekreačního sportu (zimní stadion, lyžařské běžecké tratě) • umožnit další výstavbu na Liščím kopci (bytové domy i rodinné domky) ZVON se scházel na poradách a společných přípravách nezávislých členů městského zastupitelstva na jednání. V období 2006 – 2010 nás reprezentovali tito zastupitelé: Ing. Luboš Dlabola, živnostník Jan Podstata, hostinský MUDr. Jiří Patrák, lékař Ing. Jiří Severýn, pedagog Ing. Jan Kubát, stavební inženýr Klára Hanousková, rehabilitační pracovnice PhDr. Michal Vávra, politolog Mgr. Petr Jireš, pedagog Ing. Jan Sobotka, starosta města Připomínáme se, jsme aktivní a pracujeme už čtyři roky.

5 Za sdružení ZVON Jan Sobotka Vrchlabí je Váš i náš domov.
ZVON je připraven sestavit listinu vrchlabských kandidátů i pro letošní komunální volby. Budeme se opírat o osvědčené tváře, ale jsme nakloněni i novým lidem a myšlenkám. Spoluobčanům nabízíme především následující priority: • rozvojem dopravní infrastruktury a dalších sítí přispět k udržení pracovních příležitostí v průmyslu i službách • podporou kultury a sportu docílit smysluplného využití volného času dětí, mládeže, rodičů i seniorů • vytvářením podmínek pro pomoc v těžkých životních situacích usnadnit jejich překonání při stáří, nemoci i živelných pohromách Aby mohl ZVON vůbec kandidovat, tak jakožto sdružení nezávislých kandidátů pro komunální volby 2010 ve Vrchlabí, potřebuje získat zákonem určený počet podpisů od spoluobčanů. Nejsme totiž celostátní politická strana a tak se bez vašeho souhlasu nemůžeme o podporu v podzimních volbách vůbec ucházet. Proto Vás chceme požádat o souhlas a podepsání petice, která nám tuto kandidaturu umožní. Kromě osobního oslovení kandidátů ZVONu a našich přátel, můžete petici podepsat i přímo v prodejně Obuv A+3 na náměstí (vedle hotelu Labuť) či na dalších místech. Děkujeme. Za sdružení ZVON Jan Sobotka Vrchlabí je Váš i náš domov.

6 Váš hlas pomůže udržet město pro občany.
2010 Sdružení nezávislých kandidátů pro komunální volby ve Vrchlabí 2010 Další aktuální informace naleznete po kliknutí do plochy Pro pokračování v prezentaci, použij kolečko na myši:-) Váš hlas pomůže udržet město pro občany. Nenechte ho předat do světa osobního zisku a politických hádek.

7 Na závěr procházka po Vrchlabí, která nemá s blížícími se volbami už
nic společného:-)

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Zvony: Vavřinec, Anna a Václav
NÁVRAT ZVONŮ PO 60 LETECH NA VRCHLABSKÝ KOSTEL sv. VAVŘINCE r Zvony: Vavřinec, Anna a Václav sv. Vavřinec Václav Anna Vavřinec Odlil Zvonař: Petr Rudolf Manoušek L.P. 10. Srpna 2002

21

22

23 Klik do plochy: Vrchlabí živě:-)
Hezký den z Vrchlabí:-)


Stáhnout ppt "ZVON Sdružení nezávislých kandidátů"

Podobné prezentace


Reklamy Google