Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Odhad komunikační situace II.. spider Tapping je rozhodně zajímavá věc,ale asi je na to potřeba mít tenčí struny anebo alespoň sakrakrátkej dohmat..já.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Odhad komunikační situace II.. spider Tapping je rozhodně zajímavá věc,ale asi je na to potřeba mít tenčí struny anebo alespoň sakrakrátkej dohmat..já."— Transkript prezentace:

1 Odhad komunikační situace II.

2 spider Tapping je rozhodně zajímavá věc,ale asi je na to potřeba mít tenčí struny anebo alespoň sakrakrátkej dohmat..já sem to nedávno párkrát zkoušel a je potřeba to přiklepávat fakt silou,mě se po chvíli podařilo přiklepnout jeden nebo dva tóny někdo u 17tky,nebo zaslajdovat někam vejš nebo níž neb ob strunu..ale jako technika v kapele se mi to jeví jako práce vniveč,protože tapping nikdo kromě tebe nemůže slyšet,pokud teda za sebou nemáš hradbu beden anebo nemáš danej prostor pro sólo. Slap je oproti tomu o dost hlasitější a vynikne více než tapping,aspoň co jsem zkoušel já osobně. Ale rozhodně to budu občas zkoušet Jenich ne a ne Tapuju na 45ky s dohmatem téměř 1 cm. A hammering není tapping. Tapping v kapele nezanikne, musí se akorát dobře hrát...samozřejmostí je však mít všechny údery hlasitostně srovnaný. Já můžu oběma rukama tapnout stejně hlasitě jako mám nejsilnější vytrhnutí či úder palcem. Tapping je do kapely dost užitečná věc. Sám ho používám...hodně spořivě, ale v každým songu někde něco tapnout potřebuju. Rozhodněte a dokládejte citacemi z textu, zda je výpověď a) připravená - nepřipravená b) psaná - mluvená c) monologická - dialogická

3 spider Tapping je rozhodně zajímavá věc,ale asi je na to potřeba mít tenčí struny anebo alespoň sakrakrátkej dohmat..já sem to nedávno párkrát zkoušel a je potřeba to přiklepávat fakt silou,mě se po chvíli podařilo přiklepnout jeden nebo dva tóny někdo u 17tky,nebo zaslajdovat někam vejš nebo níž neb ob strunu..ale jako technika v kapele se mi to jeví jako práce vniveč,protože tapping nikdo kromě tebe nemůže slyšet,pokud teda za sebou nemáš hradbu beden anebo nemáš danej prostor pro sólo. Slap je oproti tomu o dost hlasitější a vynikne více než tapping,aspoň co jsem zkoušel já osobně. Ale rozhodně to budu občas zkoušet Jenich ne a ne Tapuju na 45ky s dohmatem téměř 1 cm. A hammering není tapping. Tapping v kapele nezanikne, musí se akorát dobře hrát...samozřejmostí je však mít všechny údery hlasitostně srovnaný. Já můžu oběma rukama tapnout stejně hlasitě jako mám nejsilnější vytrhnutí či úder palcem. Tapping je do kapely dost užitečná věc. Sám ho používám...hodně spořivě, ale v každým songu někde něco tapnout potřebuju. Odhadněte, kdo je mluvčím, v jakém prostředí výpověď vznikala, jaká byla její zamýšlená funkce.

4 Vyznačte slova slangová, pokuste se odhadnout jejich význam spider Tapping je rozhodně zajímavá věc,ale asi je na to potřeba mít tenčí struny anebo alespoň sakrakrátkej dohmat..já sem to nedávno párkrát zkoušel a je potřeba to přiklepávat fakt silou,mě se po chvíli podařilo přiklepnout jeden nebo dva tóny někdo u 17tky,nebo zaslajdovat někam vejš nebo níž neb ob strunu..ale jako technika v kapele se mi to jeví jako práce vniveč,protože tapping nikdo kromě tebe nemůže slyšet,pokud teda za sebou nemáš hradbu beden anebo nemáš danej prostor pro sólo. Slap je oproti tomu o dost hlasitější a vynikne více než tapping,aspoň co jsem zkoušel já osobně. Ale rozhodně to budu občas zkoušet Jenich ne a ne Tapuju na 45ky s dohmatem téměř 1 cm. A hammering není tapping. Tapping v kapele nezanikne, musí se akorát dobře hrát...samozřejmostí je však mít všechny údery hlasitostně srovnaný. Já můžu oběma rukama tapnout stejně hlasitě jako mám nejsilnější vytrhnutí či úder palcem. Tapping je do kapely dost užitečná věc. Sám ho používám...hodně spořivě, ale v každým songu někde něco tapnout potřebuju.

5 Vyznačte slova slangová, pokuste se odhadnout jejich význam spider Tapping je rozhodně zajímavá věc,ale asi je na to potřeba mít tenčí struny anebo alespoň sakrakrátkej dohmat..já sem to nedávno párkrát zkoušel a je potřeba to přiklepávat fakt silou,mě se po chvíli podařilo přiklepnout jeden nebo dva tóny někdo u 17tky, nebo zaslajdovat někam vejš nebo níž neb ob strunu..ale jako technika v kapele se mi to jeví jako práce vniveč,protože tapping nikdo kromě tebe nemůže slyšet,pokud teda za sebou nemáš hradbu beden anebo nemáš danej prostor pro sólo. Slap je oproti tomu o dost hlasitější a vynikne více než tapping, aspoň co jsem zkoušel já osobně. Ale rozhodně to budu občas zkoušet Jenich ne a ne Tapuju na 45ky s dohmatem téměř 1 cm. A hammering není tapping. Tapping v kapele nezanikne, musí se akorát dobře hrát...samozřejmostí je však mít všechny údery hlasitostně srovnaný. Já můžu oběma rukama tapnout stejně hlasitě jako mám nejsilnější vytrhnutí či úder palcem. Tapping je do kapely dost užitečná věc. Sám ho používám...hodně spořivě, ale v každým songu někde něco tapnout potřebuju.

6 jj - jo, jasně nz - není zač njn - no, jo no nn - ne... mmnt - moment ee - nee omg - (o můj bože) jsv - jak se vede ss - seš super ! MUHEHE - smích dp - du papat th! - Teď hned ! w8 - wait, neboli čekej :) UI! = you idiot! - ty idiote! SUS = see you soon - uvidime se brzy ROFL - válím se smíchy po podlaze PLS, PLZ - prosím (please) BTW - mimochodem (by the way) NP - bez problému (no problem) WTF? - co to ku*va?...údiv (what the fuck) LOL - Lot of laugh (mnoho smíchu poo - prosim o Rozhodněte a dokládejte citacemi z textu, zda je výpověď a) připravená - nepřipravená b) psaná - mluvená c) monologická - dialogická

7 jj - jo, jasně nz - není zač njn - no, jo no nn - ne... mmnt - moment ee - nee omg - (o můj bože) jsv - jak se vede ss - seš super ! MUHEHE - smích dp - du papat th! - Teď hned ! w8 - wait, neboli čekej :) UI! = you idiot! - ty idiote! SUS = see you soon - uvidime se brzy ROFL - válím se smíchy po podlaze PLS, PLZ - prosím (please) BTW - mimochodem (by the way) NP - bez problému (no problem) WTF? - co to ku*va?...údiv (what the fuck) LOL - Lot of laugh (mnoho smíchu poo - prosim o Odhadněte, kdo je mluvčím, v jakém prostředí výpověď vznikala, jaká byla její zamýšlená funkce.

8 jj - jo, jasně nz - není zač njn - no, jo no nn - ne... mmnt - moment ee - nee omg - (o můj bože) jsv - jak se vede ss - seš super ! MUHEHE - smích dp - du papat th! - Teď hned ! w8 - wait, neboli čekej :) UI! = you idiot! - ty idiote! SUS = see you soon - uvidime se brzy ROFL - válím se smíchy po podlaze PLS, PLZ - prosím (please) BTW - mimochodem (by the way) NP - bez problému (no problem) WTF? - co to ku*va?...údiv (what the fuck) LOL - Lot of laugh (mnoho smíchu poo - prosim o Formulujte krátký text do internetové diskuse, v němž užijete uvedené zkratky.

9 Odhadněte, kdo jsou mluvčím, v jakém prostředí výpověď vznikala, jaká byla zamýšlená funkce výpovědí. Vy jste tak hloupý pane, argumetujete naprosto nesmyslně a plete si hrušky s jablky.. Re: Vy jste tak hloupý pane, protože čas je také vynálezem sociálního inženýrství. To nedokážete pochopit, že je prostě příjemnější si užít světla venku než ho trávit v pracovnim procesu? Re: Vy jste tak hloupý pane, „DESYNCHRONIZACE při nastavení hodin JINAK, než stanoví časové pásmo." Zjevné porušení přírodních zákonitostí,souhlas? Pokud ne, tak dejte na soc.inženýry, ale potom jim poděkujte za poruchy zdraví. Biologické hodiny se nedají nastavit, ty dostávají denně od dubna nárazy. A polykáte potom chronobiotika aj.patáky. Dokážete tohle pochopit, že jde o zdraví generace? Re: Vy jste tak hloupý pane, Vám Vaše biologické hodiny nenapověděly, že byste měl před půlnocí spát místo vysedávání u počítače? Nemáte to z těch chronobiotik? A víte, že si někteří lidé o víkendu i přispí, když nemusí vstávat do práce nebo do školy? To jim taky zakážete? A co uděláte s lidmi pracujícími na směny?

10 Vy jste tak hloupý pane, argumetujete naprosto nesmyslně a plete si hrušky s jablky.. Re: Vy jste tak hloupý pane, protože čas je také vynálezem sociálního inženýrství. To nedokážete pochopit, že je prostě příjemnější si užít světla venku než ho trávit v pracovnim procesu? Re: Vy jste tak hloupý pane, „DESYNCHRONIZACE při nastavení hodin JINAK, než stanoví časové pásmo." Zjevné porušení přírodních zákonitostí,souhlas? Pokud ne, tak dejte na soc.inženýry, ale potom jim poděkujte za poruchy zdraví. Biologické hodiny se nedají nastavit, ty dostávají denně od dubna nárazy. A polykáte potom chronobiotika aj.patáky. Dokážete tohle pochopit, že jde o zdraví generace? Re: Vy jste tak hloupý pane, Vám Vaše biologické hodiny nenapověděly, že byste měl před půlnocí spát místo vysedávání u počítače? Nemáte to z těch chronobiotik? A víte, že si někteří lidé o víkendu i přispí, když nemusí vstávat do práce nebo do školy? To jim taky zakážete? A co uděláte s lidmi pracujícími na směny? Rozhodněte a dokládejte citacemi z textu, zda je výpověď a) připravená - nepřipravená b) psaná - mluvená c) monologická - dialogická

11 Vy jste tak hloupý pane, argumetujete naprosto nesmyslně a plete si hrušky s jablky.. Re: Vy jste tak hloupý pane, protože čas je také vynálezem sociálního inženýrství. To nedokážete pochopit, že je prostě příjemnější si užít světla venku než ho trávit v pracovnim procesu? Re: Vy jste tak hloupý pane, „DESYNCHRONIZACE při nastavení hodin JINAK, než stanoví časové pásmo." Zjevné porušení přírodních zákonitostí,souhlas? Pokud ne, tak dejte na soc.inženýry, ale potom jim poděkujte za poruchy zdraví. Biologické hodiny se nedají nastavit, ty dostávají denně od dubna nárazy. A polykáte potom chronobiotika aj.patáky. Dokážete tohle pochopit, že jde o zdraví generace? Re: Vy jste tak hloupý pane, Vám Vaše biologické hodiny nenapověděly, že byste měl před půlnocí spát místo vysedávání u počítače? Nemáte to z těch chronobiotik? A víte, že si někteří lidé o víkendu i přispí, když nemusí vstávat do práce nebo do školy? To jim taky zakážete? A co uděláte s lidmi pracujícími na směny? Rozveďte jeden z uváděných argumentů do krátkého projevu. Podpořte novými argumenty jednoho z diskutujících.

12 Vy jste tak hloupý pane, argumetujete naprosto nesmyslně a plete si hrušky s jablky.. Re: Vy jste tak hloupý pane, protože čas je také vynálezem sociálního inženýrství. To nedokážete pochopit, že je prostě příjemnější si užít světla venku než ho trávit v pracovnim procesu? Re: Vy jste tak hloupý pane, „DESYNCHRONIZACE při nastavení hodin JINAK, než stanoví časové pásmo." Zjevné porušení přírodních zákonitostí,souhlas? Pokud ne, tak dejte na soc.inženýry, ale potom jim poděkujte za poruchy zdraví. Biologické hodiny se nedají nastavit, ty dostávají denně od dubna nárazy. A polykáte potom chronobiotika aj.patáky. Dokážete tohle pochopit, že jde o zdraví generace? Re: Vy jste tak hloupý pane, Vám Vaše biologické hodiny nenapověděly, že byste měl před půlnocí spát místo vysedávání u počítače? Nemáte to z těch chronobiotik? A víte, že si někteří lidé o víkendu i přispí, když nemusí vstávat do práce nebo do školy? To jim taky zakážete? A co uděláte s lidmi pracujícími na směny? Vysvětlete zvýrazněné části textu.


Stáhnout ppt "Odhad komunikační situace II.. spider Tapping je rozhodně zajímavá věc,ale asi je na to potřeba mít tenčí struny anebo alespoň sakrakrátkej dohmat..já."

Podobné prezentace


Reklamy Google