Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Životní příběh Káji a Aldy. Životní příběh obou jedinců - Káji i Aldy - se započal obdobně – narozením. Zatímco Alda se narodil 2. září 1982,Kája si počkala.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Životní příběh Káji a Aldy. Životní příběh obou jedinců - Káji i Aldy - se započal obdobně – narozením. Zatímco Alda se narodil 2. září 1982,Kája si počkala."— Transkript prezentace:

1 Životní příběh Káji a Aldy

2 Životní příběh obou jedinců - Káji i Aldy - se započal obdobně – narozením. Zatímco Alda se narodil 2. září 1982,Kája si počkala a po několikatýdenním přenášení se rozhodla své drahé mamince ulevit a konečně přijít na svět dne 1. prosince 1983.

3 A tady už máme kompletní rodiny Jelínkových aRybákových (o pár let později).

4 Jak z obrazového materiálu vidno, Alda byl veselé a pohybově nadané dítě takřka od narození.

5

6 Na druhou stranu byl už v útlém věku přemýšlivý a uměl se radovat z prvních úspěchů (v pravdě tedy spíše materiálních).

7 Kája dostávala záviděníhodné dorty,

8 a proto všechny začala přerůstat už v mateřské školce. Zkrátka, jak se vyjádřil jeden náš spolužák, Kája se skládá převážně z končetin, což platilo už v útlém dětství. I když všechny se jí přerůst nepodařilo.

9 Ačkoli se embryonálně ani jinak Kája s Aldou neznali, již od raného dětství bylo lze mezi nimi vypozorovat řadu shodných rysů a zálib, kam patřila mimo jiné záliba cachtání se v gumovém bazénku (nutno podotknout, že tuto zálibu již v současné době nepraktikují),

10 či „provozování“ zimních sportů (provozují doposud).

11 Kája s Aldou rostli a prospívali…

12 a zuby jim rostly a vypadávaly,

13 až nadešel první školní den. Září 1990 ZŠ Jana Babáka Září 1989 ZŠ Náměstí Míru

14 Kromě školních povinností se Kája s Aldou věnovali sportovním aktivitám. Kája lyžování později basketbalu Basketbalový koš

15 či chovu divé zvěře,

16 Alda házené (národní!). Alda

17 Alda ?

18 Díky házené mohl Alda prohloubit přátelství s tímto na první pohled šíleným chlapečkem, nyní nejlepším kamarádem Michalem, který je samozřejmě docela normální,

19 zatímco Kája se díky basketballu seznámila s Katkou t. č. Hvězdovou, která až o pár let později pojala za manžela ajťáka Mirka Kintra.

20 Tak minula léta základního vzdělávání a započala léta gymnaziální. Pro Káju to byla léta ve znamení bujarých oslav,

21 cestování, ať už na lyžák, nebo na letní soustředění,

22 připojení se k dnes už legendární kapele Svítání,

23 první prodloužené. Když jsme u té prodloužené, nelze na tomto místě nepřipomenout nesmělé taneční začátky Aldovy.

24 Zásadní událostí v gymnaziálním životě Káji však bylo bezpochyby bližší poznání mé osoby.

25 Pravda, ne vždy jsem byla ve formě,

26 avšak jelikož umím mluvit se zvířaty, Já Lachtan

27 postupem času jsme se dopracovaly k více než dobrému přátelství.

28 Aldova gymnaziální léta byla sice o čtyři roky kratší než Kájina, ale stihl toho stejně co Kája, ne-li víc. Dál prohluboval své umění házenkářské, Alda

29 utužoval přátelství s Michalem a společně se potom věnovali tanci. Michal

30 Následovala léta vysokoškolská, která si Kája dokázala zpříjemnit pobytem v Bergenu,

31 kde poznala nové přátele, Lene Hallvard Thomas Anne-Kristin

32 nebo cestováním do Dánska, do Jeruzaléma,

33 do Anglie, či sjížděním Vltavy.

34 Ani Alda během let vysokoškolských nelenil a věnoval se řadě mimoškolních aktivit, házené, spánku,

35 horolezení či porcování masa.

36 Konečně po nesčetných bojích nastal čas promoce a rázem jsme tu měli Ing. Aldu a Mgr. Káju. Rok 2007Rok 2009

37 Ale přejděme k tomu nejdůležitějšímu, a to, jak a hlavně kdy se životy našich milých protnuly.

38 V zásadě si Kája s Aldou mohli ušetřit spoustu času a dát se dohromady už někdy v roce XY, neboť se podle všeho účastnili stejné akce v „disco“ klubu 2Faces. Když k tomu připočteme, jak za ta léta Alda musel vypilovat své taneční umění, je s podivem, že Káju hned nezaujal. Někde tam možná jsou (já je nenašla),

39 Nepřehlédnutelným se však pro Káju stal Alda bezpochyby jednoho blíže neurčeného dne roku 2006 v tramvaji č. 4 jedoucí do stanice Náměstí Míru (k setkání došlo mezi zastávkami Úvoz a Náměstí Míru), kde ji málem umlátil sportovní taškou. Kája v roce 2006 Alda v roce 2006 (ještě v objetí s jiným).

40 Vztah byl tedy navázán. A i když jim nějakou dobu trvalo ujednotit se v názoru na to, zda spolu chodit či nechodit, nakonec vše dobře dopadlo, a my tu dnes můžeme být a zamačkávat jednu slzu za druhou :o).

41 Takže, novomanželé, ať jste zdraví, šťastní a plodní a máte se pořád tak rádi jako teď! P.S. Doznávám se k hrubému porušení autorských práv k předmětným fotografiím, řada z nich byla zneužita, ořezána a vyrovnána, ale spokojit se budete muset s mým díkem a když, tak to dořešíme na baru:o).


Stáhnout ppt "Životní příběh Káji a Aldy. Životní příběh obou jedinců - Káji i Aldy - se započal obdobně – narozením. Zatímco Alda se narodil 2. září 1982,Kája si počkala."

Podobné prezentace


Reklamy Google