Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NEHODY Nehody motorek…

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NEHODY Nehody motorek…"— Transkript prezentace:

1 NEHODY Nehody motorek…
Každý motorkář, který nehodu zažil, tak ten zážitek nechce už nikdy opakovat.. Zde je pár obrázků i s komentářem… Některé foto opravdu hnusné. Kliknutím myši postoupíte dál.

2 NEHODY Favorit nedal přednost rychle jedoucí motorce, 4 těžce zranění a 1 mrtvý (motorkář)

3 NEHODY Auto se skútrem. Naštěstí žádné zranění.

4 NEHODY Motorka s traktorem. Motorku, která měla obsah 1000 ccm řídil 19- ti letý „muž“ na kterou neměl papíry. Spolujezdec dívka: 14 LET. Výsledek nehody: 2 mrtví.

5 NEHODY Motorka se střetla s autem. Vrtulník, pokus o záchranu, smrt…..           

6 NEHODY - To co vidíte, je následek nehody, který byl očištěn od krve, atd. a znovu sestaven, aby lidé viděli, co všechno se může stát. - Řidič Hondy (motorka) jel velmi rychle a neviděl Golfa, který mu křižoval cestu. - Odhadovaná rychlost při nárazu byla 250 km/h. - Auto mělo dva pasažéry a řidič motorky byl nalezen UVNITŘ. - Tato nehoda byla vystavena na Stockholmském Motorkářském veletrhu. - Volkswagen se silou nárazu přetočil a přistál 10 stop (asi 3 metry) od místa srážky. - Všichni tři účastníci nehody byli na místě mrtví. - Řidič motorky měl nový řidičák. Kliknutím se objeví obrázky.

7 NEHODY

8 NEHODY

9 NEHODY

10 NEHODY

11 NEHODY Auto motorka další informace neuvedeny.

12 NEHODY Mašina „rozstříhla“ auto další informace neuvedeny.

13 NEHODY Foto z policejní kamery

14 NEHODY Motorka měla přednost. Dva lechce zranění.

15 NEHODY Jízda po Evropské na zadním kole Fároše. Bohužel přední kolo se během dlouhé jízdy po zadním dostalo do klidu a při dosedu ve velké rychlosti na silnici se asi ,,kouslo“ - ustřelilo a mašina vyletěla ze silnice. Zkušený jezdec si neuvědomil drobnost. Kolo z klidu nejde najednou ,,nakopnout“ do shodné rychlosti.  Bohužel nehoda byla pro řidiče smrtelná !

16 NEHODY Já řídil VTR nárazová rychlost něco kolem km/h, oblečení tričko, dres, tepláky a kecky (už bych to neudělal)!  Ačkoliv se to nezdá, všichni přežili bez větší ujmy na zdraví! Z policejního protokolu: Dne v době kolem 15:40 hod. řidič motocyklu tov.zn. SUZUKI GSX-R 600 jedoucí na silnici č.1/03 ve směru od obce Boršov nad Vltavou k obci Kamenný újezd vlivem nepřiměřené rychlosti a nepřizpůsobení rychlosti hustotě provozu narazil do před ním jedoucího motocyklu tov.zn. KAWASAKI ZX-9 řidiče a oba řidiči upadli na vozovku. Důsledkem toho, padivší motocykl KAWASAKI narazil do pravého boku motocyklu tov.zn. HONDA VTR 1000F, řidiče , když se jim snažil vyhnout, který po sléze upadl na vozovku. Škoda na vozidlech ,- kč.

17 NEHODY

18 NEHODY V Šenově u Nového Jičína se za nás připojil místní motorkář. Chvilku jel za námi. Pak se rozhodl předjíždět, jenže do kopečka a v ten sám okamžik v protisměru vyjela Felície. Já jel poslední z nás pěti. Stihl předjet jenom mě a následoval jeho čelní střet s autem. Motorkář Pavel měl ošklivou zlomeninu nohy a spolujezdkyně nohu odřenou.  No a důsledky vidíte na fotkách. Ty důsledky nebyly zas až tak růžové. Pavel podle mých informací druhý den po nehodě zemřel. Je to příšerné, za chybu zaplatit tu nejvyšší daň. Bylo to jeho posledních pár sekund zrychlení.

19 NEHODY

20 NEHODY DALŠÍ OBRÁZKY JSOU OPRAVDU OŠKLIVÉ. ČÁSTI TĚL... TAK POKUĎ MÁTE SLABÝ ŽALUDEK NEBO JÍTE TAK SE NA TUHLE ČÁST PREZENTACE NEDÍVEJTE!!!!!!! Zavřete ji stisknutím kláves Alt F4

21 NEHODY RYCHLOST 280.Další info neuvedeno.

22 NEHODY Nehoda v USA. Smrt dvou lidí. Motorka vs náklaďák. Další info neuvedeno.

23 NEHODY

24 NEHODY

25 NEHODY

26 NEHODY

27 NEHODY

28 NEHODY

29 NEHODY

30 NEHODY

31 NEHODY Na závěr bych chtěl říct všem motorkářům, kteří tuhle prezentaci viděli, ať se pořádně rozhodnou, než začnou předjíždět v nepřehledném místě, před zatáčkou a v jiných situacích. Život máme jenom jeden. Jeden motorkář říkal: „JEZDÍM TAK RYCHLE JAK MŮJ ANDĚL STRÁŽNEJ LÍTÁ.“ TAK DOUFÁM ŽE SE TOHO HESLA BUDETE DRŽET. Pokud ne, tak by jste mohli skončit jak jste viděli před chvilkou. A to by jste přece nechtěli.


Stáhnout ppt "NEHODY Nehody motorek…"

Podobné prezentace


Reklamy Google