Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět."— Transkript prezentace:

1 Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět tím, že se podíváte na výsledek.

2 Otázka č. 1: Jak umístíte žirafu do ledničky?

3 Správná odpověď je: Otevřete ledničku, umístíte žirafu dovnitř a zavřete ledničku. Tato otázka testuje vaši schopnost komplikovat jednoduché věci.

4 Otázka č. 2: Jak umístíte slona do ledničky?

5 Špatná odpověď: otevřete ledničku, umístíte do ní slona a zavřete ledničku. Správná odpověď: Otevřete ledničku, vyjmete žirafu, umístíte do ní slona a zavřete ledničku. Tato otázka umožňuje otestovat vaši schopnost uvědomit si souvislosti vašich předchozích činností.

6 Otázka č. 3: Lví král pořádá v džungli konferenci. Zúčastní se jí všechna zvířata kromě jednoho. Kterého?

7 Správná odpověď: Slon. Slon je v ledničce. Vzpomínáte si? Tato otázka umožňuje testovat vaši paměť.

8 OK, i když jste neuspěli při předchozích třech otázkách, nyní máte šanci se polepšit.

9 Otázka č. 4: Musíte překročit řeku, o které víte, že je obydlena krokodýly. Jak to uděláte?

10 Správná odpověď: Přeplavete. Proč? Protože všichni krokodýli jsou na konferenci pořádané Lvím králem. Tento test ukáže, nakolik se dokážete poučit ze svých předchozích chyb.

11 Podle Andersen Consulting Worldwide, průměrně 90% dotázaných profesionálů pohořelo při všech otázkách. Proti tomu děti z mateřských škol měly více správných odpovědí. Ze zprávy Anderson Consulting tedy vyplývá, že většina profesionálů nedosahuje IQ čtyřletého dítěte.

12 Rozešlete tento test, abyste frustrovali všechny vaše přátele 


Stáhnout ppt "Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět."

Podobné prezentace


Reklamy Google