Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Presents P ř ání k vánoc ů m Merry Xmas From The General Nejdříve klikněte na hvězdu stromečku pro více jasu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Presents P ř ání k vánoc ů m Merry Xmas From The General Nejdříve klikněte na hvězdu stromečku pro více jasu."— Transkript prezentace:

1

2 Presents P ř ání k vánoc ů m

3 Merry Xmas From The General Nejdříve klikněte na hvězdu stromečku pro více jasu

4 Merry Xmas From The General To je vánoční atmosféra, Nyní rozsviťte světla na Stromečku. Klikněte na stromek

5 Merry Xmas From The General To je náádhera !!! Nyní klikněte na komín Tak nyní je to správné teplo Domova!!

6 Merry Xmas From The General Jémine sbor znovu krásně zpívá tu píseň …..dobrá…. Klikněte na sněhuláka, aby dostal klobouk

7 Merry Xmas From The General Snad sbor nezná jen tuhle jednu píseň ?!! Dobrá, můžeme si zatím přivolat sníh …..klikněte na nebe

8 Merry Xmas From The General Nechci tu píseň znovu!!! Uvidíme jak se jich zbavit. Chci opravdový chorál, Někoho kdo umí zpívat. Klikni na sbor…..

9 Merry Xmas From The General O ANO, nyní je to o mnoho lepší, ale myslím, že to Můžeme ještě vylepšit. Zbavme se toho sněhuláka. Je nám líto – klikni na něj.

10 Merry Xmas From The General Oh ANO, nyní je to opravdu O mnoho lepší. Zeptám se na něco… Co je vlastě dobrého na Vánočním stromku….. Dáme tam něco co chceme vidět. Klikni na stromek.

11 Merry Xmas From The General Wow, začíná to být super Vánoce jak mají být. Stále tam jsou místa, která se dají zlepšit. Hmmm….podívejme…… Klikni na nebe….

12 Merry Xmas From The General Oh ANO ! Není nic lepšího než tohle …….. Zamysleme se …. ještě něco ? Klikni na pivo !

13 VESELÉ VÁNOCE A Š Ť ASTNÝ NOVÝ ROK!!! End Sta ž eno z http://mw-201.kvalitne.cz. Autor: The Generalhttp://mw-201.kvalitne.cz


Stáhnout ppt "Presents P ř ání k vánoc ů m Merry Xmas From The General Nejdříve klikněte na hvězdu stromečku pro více jasu."

Podobné prezentace


Reklamy Google