Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím"— Transkript prezentace:

1 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím
Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. RNDr. Jana Matesová

2 O projektu Operační program: Lidské zdroje a zaměstnanost
Prioritní osa: 2 Aktivní politiky trhu práce Oblast podpory: 2.1 Posílení aktivních politik zaměstnanosti Číslo výzvy: 44 Název projektu: Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Registrační číslo: CZ.1.04/2.1.01/ Realizátor projektu: Matesová Jana RNDr., v.o.s.

3 Proč projekt vznikl? Cílem je pomoci zájemcům o zaměstnání zvýšit si kvalifikaci. Tento projekt Vás naučí pracovat s PC a vytvoří pracovníky: Počítačový grafik Tvůrce WWW Vzdělávání je cesta k úspěchu. To co se naučíte, Vám nikdo nevezme.

4 Nějaké informace o nás…
Naše firma se již od roku 1996 zabývá výukou počítačových kurzů a rekvalifikacemi. Našimi zákazníky jsou často pedagogové. Kurzy tvoří vždy menší skupiny, aby byla každému zajištěna osobní péče. Pravidelně obnovuje naši nabídku kurzů, abychom drželi krok s dobou.

5 Komu je projekt určen? Zaměstnancům, kteří si hledají nové pracovní uplatnění (ve věku od ukončení školní docházky po nástup do starobního důchodu). Zaměstnancům, kteří si chtějí zvýšit kvalifikaci. Rodičům na rodičovské dovolené.

6 Proč se projektu účastnit?
Gramotnost v oblasti IT dnes již nepatří k výhodám, ale je nutností. Profese z oblasti IT (grafika, webdesign) je možné vykonávat odkudkoli, například i z domova, stačí pouze připojení k Internetu. Pro práci s PC nejsou nutné obrovské počáteční investice – stačí PC s přípojkou k Internetu. Oblast IT patří již delší dobu k dobře placeným. Znalost PC a zejména propagace je téměř nezbytným předpokladem, pokud byste chtěli začít s podnikáním.

7 Co Vám projekt přinese? Kurzy jsou pro účastníky zdarma;
Jízdné autobusem nebo vlakem do místa realizace kurzu (jízdné na MHD se neproplácí); Stravné ve výši 70 Kč / 1 šestihodinový kurz; Webhosting na 1 rok zdarma pro úspěšné absolventy modulu Tvůrce WWW stránek; Po úspěšném složení závěrečné zkoušky obdržíte Osvědčení s celostátní platností; Po absolvování kurzů můžete pracovat z domova jako OSVČ.

8 Kurzy realizované v rámci projektu
Kurzy budou rozčleněny do tří modulů: Obsluha PC Počítačový grafik Tvůrce WWW stránek

9 Obsluha PC V tomto modulu se účastníci naučí pracovat s PC, Internetem a elektronickou poštou Název kurzu: Obsluha osobního počítače (dle osnov ECDL Start; v rozsahu 100 vyuč. hod.) Rozsah: 100 vyuč. hodin Počet kurzů: 3 Co se naučíte: pracovat se soubory, složkami, programy, pracovat s internetem a s elektronickou poštou, vytvářet textové dokumenty v programu MS Word, vytvářet tabulky a výpočty v programu MS Excel.

10 Počítačový grafik V tomto modulu se účastníci naučí vytvářet propagační materiály, fotomontáže, grafiku pro web, upravovat video atd. V rámci tohoto modulu proběhnou 2 typy kurzů: Obsluha osobního počítače se zaměřením na propagaci Pracovník grafického studia (se zaměřením na CorelDRAW Suite)

11 Počítačový grafik Vytváření, úprava, návrhy reklamních materiálů jako jsou vizitky, letáky, reklamní plochy atd. Vektorová grafika - operace se základními objekty a křivkami, grafické prvky, které neztrácí kvalitu zobrazení se změnou rozlišení Grafické objekty typu obrázků a koláží, retuše, fotomontáže a grafické prvky pro WWW CorelDRAW, Inkscape, GIMP (úprava rastrových obrázků)

12 Počítačový grafik Název kurzu: Obsluha osobního počítače se zaměřením na propagaci Rozsah: 170 vyuč. hod. Počet kurzů: 1 Co se v těchto kurzech naučíte: vytvářet propagační materiály (vizitky, letáky, plakáty, brožury), upravovat digitální fotografie (retušovat, vytvářet koláže), vytvářet grafiku pro web, upravovat video.

13 Počítačový grafik Název kurzu: Pracovník grafického studia (se zaměřením na CorelDRAW Suite) Rozsah: 80 vyuč. hod. Počet kurzů: 1 Co se v těchto kurzech naučíte: vytvářet propagační materiály (vizitky, letáky, plakáty, brožury); upravovat digitální fotografie (retušovat, vytvářet koláže); vytvářet grafiku pro web.

14 Tvůrce WWW stránek Cílem tohoto modulu je naučit účastníky vytvářet a upravovat WWW stránky. Výuka bude probíhat pomocí těchto programů. Golden HTML – výhodou je přímá kontrola HTML kódu, ale jednotlivý kód je možno vytvářet pomocí klikáním na tlačítka. TopStyle – pro tvorbu kaskádových stylů (zajištění jednotného vzhledu webových stránek). PSPad – tento textový editor zvýrazňuje syntaxi.

15 Tvůrce WWW stránek Název kurzu: Obsluha osobního počítače (dle osnov ECDL; v rozsahu 170 vyučovacích hodin) Rozsah: 170 vyuč. hod. Počet kurzů: 2 Co se naučíte: vytvářet, spravovat a upravovat WWW stránky; vhodně navrhovat strukturu a design stránek; vytvářet prezentace v programu MS PowerPoint; pracovat s databázemi v programu MS Access.

16 Kontakty RNDr. Jana Matesová Adresa: A. Kratochvíla 1097/3, Třebíč
Telefon : Téměř vše o nás se můžete dozvědět na

17 Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

18 Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

19 Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

20 Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

21 Ukázka práce studentů v rastrovém editoru

22 Ukázka práce studentů v rastrovém editoru

23 Ukázka práce studentů v rastrovém editoru

24 Ukázka práce studentů tvorby WWW stránek

25 Ukázka práce studentů tvorby WWW stránek


Stáhnout ppt "Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím"

Podobné prezentace


Reklamy Google