Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů (1/3) Programové prohlášení verze 1 Každý zamýšlený projekt by se stal součástí reality, do které.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů (1/3) Programové prohlášení verze 1 Každý zamýšlený projekt by se stal součástí reality, do které."— Transkript prezentace:

1 1 Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů (1/3) Programové prohlášení verze 1 Každý zamýšlený projekt by se stal součástí reality, do které má vstoupit; už to samo o sobě je problém, který rozhodování o projektu komplikuje.

2 2 Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů (2/3) Programové prohlášení verze 1 S výsledky projektů býváme spokojeni jen málokdy. Často jen za cenu stresu. Vinny nejsou jen externality, kvalifikační a charakterové vady lidí působících v projek- tových rolích a náhoda, ale také fakta, která změnit lze.

3 3 Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů (3/3) Programové prohlášení verze 1 Klaďme si otázky, např.: -Jsme zcela spokojeni s definicí pojmu „projekt“? -Nepřeháníme dělbu práce při rozhodování, plánování a od- hadech rentability? Lze pro- jekt a okolí uchopit celostněji? -Nechodíme v bludném kruhu?

4 4 Kontakt www.timing.cz/skupina


Stáhnout ppt "1 Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů (1/3) Programové prohlášení verze 1 Každý zamýšlený projekt by se stal součástí reality, do které."

Podobné prezentace


Reklamy Google