Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved."— Transkript prezentace:

1

2 ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved

3

4 Musíš nechat ztuhnout sama sebe v nesprávném jednání kvůli krutému okamžiku v minulosti? Chceš aby tvůj osobní svět byl postaven stále na ubohé události ve tvé nevratné minulosti? Nebo jsi připraven najít lepší cestu? Lepší než co?

5

6

7 …nikdy není vyrovnaný stav. Spravedlnost nikdy nenastane. Řetěz reakcí, jež je spuštěn ve všech aktech msty, přivazuje oba, uraženého a urážejícího, k pohyblivým schodům bolesti. Oba dva jsou zaklesnutí v eskalátoru tak dlouho, jak to rovnováha vyžaduje a vystupňování se nikdy nezastaví, nikdy nikoho nepropustí.

8 Nezáleží na tom, jaké jsou naše zbraně – slova, hole, šípy, pušky, bomby, nukleární rakety – msta nás vede k vystupňování násilí.

9

10

11

12 Odpuštění zabraňuje návratu bolesti. Odpuštění uzdravuje vaši paměť když mění představy vaší paměti.

13 Pro více z Power Pointu navštiv stránku:www.tommyswindow.com


Stáhnout ppt "♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved."

Podobné prezentace


Reklamy Google