Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Teď do Česka přišel crowdfunding. www.hithit.cz. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Teď do Česka přišel crowdfunding. www.hithit.cz. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte."— Transkript prezentace:

1 Teď do Česka přišel crowdfunding. www.hithit.cz

2 Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte se na Hithit.cz. 3. Připravte poutavou prezentaci projektu a atraktivní strukturu odměn pro lidi, kteří vám přispějí na realizaci nápadu. 3. Stanovte si reálnou částku, kterou můžete za 45 dní od fanoušků vybrat. 4. Mluvte o projektu na Hithit.cz s co nejvíce lidmi. Propagujte projekt všemi prostředky, abyste vybrali cílovou částku. 5. Když se v termínu nepovede vybrat cílovou částku, Hithit.cz všechny peníze vrátí odkud přišly.

3 PROČ: Pomoct na svět skvělým věcem, které nás baví. Oslovovali nás umělci, abychom jim sehnali peníze. Měli úžasné nápady, ale chtěli se věnovat svým projektům a nikoliv shánění peněz. V USA bychom jim doporučili crowdfunding, ale v Čechách? A tak vzniknul HITHIT… Hithit.czHithit.com Hithit.skHithit.at Hithit.huHithit.eu

4 KDO: Odhodlaná skupina lidí, která hledá čerstvou krev na její cestě, jak posunout svět kupředu.

5 Hithit propojuje kreativní lidi s jejich fanoušky.

6 Projekt Dobře napsaný projekt je klíčem

7 Projekt lze podat v různých odvětvích, úspěch je ve vašich rukou. Nahrát CDPostavit letní kinoVydat knihuUspořádat výstavu

8 Není neúspěšné kategorie Hithit funguje pár měsíců, ale již pomohl na svět mnoha projektům. Komu se daří? Hudba 7 z 12 Film 3 z 5 Umění 2 z 6 Knihy 3 z 5

9 Aby projekty uspěly, bojujeme za ně, propagujeme je. Média mají Hithit rády!

10 Všem projektům poskytneme know-how.

11 Hithit LAB Lidi + Internet + PR. Hotovo. Ne každý kreativní člověk umí svůj nápad správně popsat, propagovat. Pro něj je Hithit LAB, kde zájemci projekt připraví profesionálové. Nabízíme osobní coaching Xaviera Baumaxy, sepsání projektu, natočení videa, propagaci v médiích i na sociálních sítích.

12 Díky za pozornost! Aleš Burger, Pavel Eichler Hithit s. r. o. Lovci projektů, spolumajitelé

13

14


Stáhnout ppt "Teď do Česka přišel crowdfunding. www.hithit.cz. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte."

Podobné prezentace


Reklamy Google