Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pro koho? •Nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí •dobrodružství, nové prožitky •městský styl života • i nternetová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pro koho? •Nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí •dobrodružství, nové prožitky •městský styl života • i nternetová."— Transkript prezentace:

1

2 Pro koho? •Nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí •dobrodružství, nové prožitky •městský styl života • i nternetová generace •individualisté • j sou nezávislí, vyhledávají svobodu • převážně ve věku 20 – 40 let

3 Pro koho? •Začínáme ve středu 1. dubna 2009 kolem 18 hodiny…

4 ANGEL Pamatujete se na Buffy, přemožitelku upírů? Chybí vám její schopnost zachránit každého před temnými silami zla? Už nemusíte mít obavy. Přichází prokletý upír Angel a jeho speciální agentura! Angel byl kdysi jednou z nejkrvežíznivějších a nejkrutějších bytostí, které kdy kráčely po povrchu zemském. Pak se střetl s kouzlem rodiny, jíž zabil dceru – dostal zpět svou duši, aby trpěl výčitkami za všechny nevinné životy, které vzal. Nyní chrání bezbranné před upíry, démony, právníky a dalšími temnými silami v Los Angeles. Napínavý fantastický seriál s Davidem Boreanazem (Sběratelé kostí) je okořeněn lehce sarkastickým humorem.

5 FUTURAMA Zoufalec Fry se nevzmůže na nic jiného než na roznášení pizzy. Nic nedokázal, jeho práce ho nebaví, přítelkyně si z něho dělá legraci a zcela určitě ho podvádí. Na silvestra Fry spadne do zařízení, které ho zmrazí a pustí ven o tisíc let později. I v budoucnosti se stává poslíčkem, tentokrát ovšem na vesmírné lodi svého praprapraprapraprapra... prasynovce, ztřeštěného postaršího vynálezce. Jeho nejlepším přítelem se stane nenávistný alkoholik robot Bender a věčně nedostupným objektem zájmu sexy jednooká mimozemšťanka Leela. Legendární kultovní americký komediální seriál od tvůrců Simpsonových přichází na obrazovky v české premiéře!

6 BRAINIAC: ŠÍLENÁ VĚDA Zábavná show, která ukazuje vědu z té nejvtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Unese voda tlustého, nebo hubeného ztroskotance? Odpálíte karavan mobilním telefonem? Kolik žahanců kopřivami vydrží zdravý člověk? To vše se dozvíte v pořadu, který je svižný, strhující a velmi, velmi výbušný!

7 HEURÉKA – MĚSTO DIVŮ Malé město může ukrývat velké tajemství. Federální šerif Jack Carter havaroval se svou problematickou dcerou poblíž městečka Heuréka. Netuší, nakolik mu nečekaná událost změní život. Již několik let na toto tajné místo totiž soustředí vláda největší mozky světa. Pracují na převratných vynálezech, ale také si okolí přetvářejí k obrazu svému. Nese to s sebou nejen výhody, ale i následky nejrůznějších nepovedených experimentů. A právě s nimi se musí potýkat nový městský šerif, kterému propůjčil hlas Jiří Langmajer. Vítejte ve světě oddechového fantastického seriálu plného humoru i akčních zápletek.

8 CHUCK Chuck pracuje v hypermarketu s elektronikou, kde tráví prakticky veškerý čas – ten si krátí hraním počítačových her. Jeho život se změní v okamžiku, kdy mu přijde e-mail od kamaráda ze školy a jakmile jej otevře, stane se jeho mozek databankou vládních tajemství. Chuck se rázem stane na půl úvazku tajným agentem Národní bezpečnostní agentury a dostane příležitost randit se svou ochránkyní a vysněnou dívkou v jedné osobě, agentkou CIA Sarah.

9 HRDINOVÉ Obyčejní lidé –– programátor, hodinář, malíř, policista... Neobyčejné schopnosti – nezranitelnost, telepatie, vize budoucnosti, létání, cestování časem a prostorem. Fantastický seriálový hit sleduje propletené životy několika jedinců, jejichž osudem je zachránit svět. Hledání, kam až jejich nově nabyté schopnosti sahají, vyrovnávání se s nezvratitelnou jinakostí i odpovědností, která s takovým nadáním přichází. Poté, co si připomeneme první sérii, očekává diváky druhá série – v české premiéře!

10 V komediálním seriálu od tvůrců Přátel uspořádá příliš horlivý romantik Ethan pro svou přítelkyni večírek s velkým překvapením: setkání spolužáků ze třetí třídy po dvaceti letech. A i když se party zvrhne v katastrofu, životy osmi zúčastněných se oné noci znovu protnou a už nikdy nebudou jako dřív. Taky vás někdy napadlo, co asi dnes dělá váš třídní šašek? SPOLUŽÁCI

11 TEORIE VELKÉHO TŘESKU Leonard a Sheldon jsou teoretičtí fyzici. Žijí ve svém vlastním světě vln a částic a o reálném životě nemají potuchy. Jejich život se ale změní s příchodem nové sousedky, krásné, velmi sexy a navíc blonďaté servírky Penny, které je svět géniů naprosto neznámý, což často, tedy vlastně pokaždé, vyústí v zábavnou situaci. Ústřední dvojici jednoho z nejúspěšnějších současných sitcomů dabují komici Aleš Háma a Jakub Wehrenberg.

12 PREMIER LEAGUE Přímé přenosy z anglické fotbalové soutěže Premier League! Příznivci britského fotbalu i milovníci kvalitní hry a napětí budou potěšeni přímými přenosy z anglické Premier League, která se přesouvá na kanál COOL TV – na jediné místo, kde můžete sledovat Premiere League zdarma.

13 TOP GEAR Nejslavnější magazín o autech na světa, který pravidelně sleduje čtyři sta milionů diváků. Působivé představení vozů doprovázené odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu nesourodá a přitom skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů…

14

15 •Podpora nové značky –TV cross promotion – v afinitních časech na TV Prima (od 8/3/09) –Self promotion na Prima COOL –Kinoreklama –Cílená inzerce (print, indoor, DM) –Rádio –Masivní zapojení internetu (vč. komunit) –Alternativní média (buzz marketing) –web –PR podpora Pro koho?

16 •DVB-T signál Prima Cool –terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu ČRA - digitální příjem TV Cool bude k dispozici především ve velkých městech a jejich okolí (k 1.4.2009 zhruba 57,5 %) •Další možnosti: –kabelové sítě (např. digitální UPC) –IPTV (např. O2TV) –satelitní příjem na ASTRA1G, k dispozici budou na kartách SkyLink (v nabídce pro ČR) i CSLink (Gital)

17


Stáhnout ppt "Pro koho? •Nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí •dobrodružství, nové prožitky •městský styl života • i nternetová."

Podobné prezentace


Reklamy Google