Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)"— Transkript prezentace:

1 Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny) představuje podmořské jeskyně, lesy, pláže, slunce i vodopády za využití ovoce, zeleniny a sýrů.

2 V tomto lese jsou stromy z brokolice, hrášku a bazalky a cesty jsou vydlážděné kmínem. Hory jsou z chleba a nebe zdobí květákové mraky.

3 K zachycení hloubky byly fotografie pořízeny na stolech o rozměrech 1,2 x 2,4 metrů. Kromě toho byly potraviny rozprostřeny ve „vrstvách“, aby během fotografování nespadly.

4 Jedlé přísady na této fotografii inspirované italským venkovem zachycují vozík z kousků lazaní. Políčka jsou z obilí a pšenice a mráčky jsou z mozzarelly. Stromy, které obrázek dotvářejí, jsou z petržele a bazalky. Vzadu je sýrová vesnička.

5 Fotograf Carl Warner tvrdí, že nedokázal přesvědčit své děti, aby jedly zeleninu. Dokázal však udělat ze zeleniny předmět pro ty nerozmanitější hry svých dětí.

6 Tato jeskyně je tvořena plody moře a krápníky jsou z mrkve. „Kámen“ je z chleba, na dně moře jsou květáky.

7 Rýže, kokosový ořech, různé druhy obilí a purpurové nebe ze zelného listu. Pastýřská krajina.

8 Stromy jsou z kapustových listů, skály ze sladkých brambor, propast z chleba a nebe z purpurové čekanky.

9 Moře je vytvořeno z plátků lososa. Brambory a chleba představují skály. Lodička, která scénu doplňuje, je z hráškového lusku.

10 Houby, sezam a další obilniny.

11 Perfektní duha za petrželovým lesíkem a bramborami.

12 Sýrové domky, plachty a košíky z těstovin. Obilniny, luštěniny a zelenina oživují tuto uličku barvami.

13 Italská kuchyně: zelenina, těstoviny, sýry.

14 Na první pohled se nezdá, že hory jsou z chleba...

15 Kreativita je neuvěřitelná: balóny z ovoce a luštěnin, stromy z brokolice, skály z brambor, pole z klásků, kukuřice a cuket, městečko ze sýra, věž z mrkve.

16 Na této fotografii: tyčinky a syrová šunka. Vozík z tyčinek na salámové silnici lemované stromy ze slaniny.

17 Na této fotografii jsou hlavními ingredienty: Šunka - nebe, pohoří, stromy, vodopád a řeka; Chleba – skály; Tyčinky – dům a lávka; Salám – střecha.

18 Na této alpské scenérii: Nebe je z ledu. Sáňky jsou z tyčinek a šunky. Sníh a pohoří jsou z mortadelly. Borovice jsou ze slaniny a skály z chleba.

19 Nedostali jste náhodou hlad? 


Stáhnout ppt "Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)"

Podobné prezentace


Reklamy Google