Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

17.12.- -31.12.2008  Milí přátelé,  připravili jsme pro vás další soutěž, už ne rozjezdovou, ale téměř naučnou. Ne, nebojte se, zatím nám ještě duševní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "17.12.- -31.12.2008  Milí přátelé,  připravili jsme pro vás další soutěž, už ne rozjezdovou, ale téměř naučnou. Ne, nebojte se, zatím nám ještě duševní."— Transkript prezentace:

1

2 17.12.- -31.12.2008

3  Milí přátelé,  připravili jsme pro vás další soutěž, už ne rozjezdovou, ale téměř naučnou. Ne, nebojte se, zatím nám ještě duševní zdraví slouží, i když je to opravdu někdy s podivem! Nenechte se odradit.  Forma soutěže „prosincová open „ zůstává stejná jako u předchozí rozjezdovky, otázek kvízového charakteru je sice víc, ale ponechali jsme vždy jen jednu správnou odpověď.  Také lehce humorné ladění zůstalo. Koneckonců blíží se vánoční svátky s koncem roku a tuto vrcholně sváteční rozjímavou atmosféru je přece jen dobré něčím lehce okořenit. Některým z nás k tomu bude hrát právě rozbalené DVD Corrida Tour, vylovené zpod vánočního stromečku, další budou tisknout k srdeční krajině Dárkový certifikát nebo tričko fanklubu a nemalá skupinka fandů uloží klubovou kartu tajně pod polštář pro splnění těch nejodvážnějších kabátích snů v dalším roce.  I já jsem na ní tři dny usínala, aby mi přinesla spásný nápad na další soutěžní otázky a zejména odměny pro vítěze. Za pomoci kolegů z fanklubu a zejména Entýho, šéfa „nástrojovky“ Kabátů (to je brácha toho draka, co před časem tančil s vlky!), jsme vymysleli otázky, které velmi úzce souvisí s tím, o co se vlastně hraje!

4 Tématem jsou výrazy, které uslyšíte tam, kam budete pozváni, když odpovíte správně na všechny otázky naší prosincové soutěže!  Hantýrka nebo slangové výrazy, chcete-li. Víc už vám napovídat nebudu, většina z vás jsou přece ostřílení rockeři, kteří se už pár koncerty propili! A ti, kteří ještě nepožívají (důvěry rodičů k návštěvám koncíků a fesťáků – pozn.aut.), určitě budou vědět, kde hledat. Začínáme 17. 12. a uzávěrka je ve středu 31. prosince s poslední sekundou roku 2008. Vyhodnocení bude do pěti dnů od ukončení soutěže (když mě nepřejede sněhová rolba). o atraktivní ceny

5 Bomba

6 S KABÁTY ve zkušebn ě !

7

8 Pro vítěze kategorie „člen fanklubu Kabát“ 1.místo – návštěva kabátí zkušebny a poslech písniček z připravované nové desky 2.místo – návštěva zkušebny Kabátu a poslech nových písniček z připravované desky 3.místo – návštěva u Kabátů ve zkušebně a poslech písniček z nově připravované desky 1. místo – certifikát o absolvování základního kurzu komunikačního muzikantského minima + suvenýr od Kabátů 2. místo – certifikát o absolvování základního kurzu komunikačního muzikantského minima + backstage pass Turné Corrida 2007 3. místo – certifikát o absolvování základního kurzu komunikačního muzikantského minima + foto skupiny Kabát Neregistrovaní váhavci

9

10  Pravidla soutěže :  1.)Ze soutěžících se správnými odpověďmi budou vylosováni 3 výherci v kategorii „člen fanklubu Kabát“ a 3 v kategorii „neregistrovaní“. Registrace bude posuzována podle došlé platby čl. příspěvku na účet fanklubu. Soutěž bude vyhodnocovat organizátor, tj. vedení Fanklubu.  2) Účastník soutěže dává organizátorovi souhlas se zpracováním svých poskytnutých údajů pro  účely pořádání a vyhodnocení této soutěže, a to ve lhůtě do 3 měsíců po skončení soutěže. Informace získané při soutěži jsou považovány za důvěrné a nebudou poskytnuty třetí straně.Na http://www.kabati.cz/fanklub, tj. zde, se uveřejní pouze jméno, příjmení a bydliště vítězů.Jejich použití se řídí zákonem č.101/2000 Sb., v platném znění.http://www.kabati.cz/fanklub  3.) Organizátor si vyhrazuje právo za soutěže kohokoliv vyřadit(především se jedná o soutěžící, jež porušili pravidla).  4.) Výhru nelze právně vymáhat.  5.) Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve výjimečných případech změnit pravidla soutěže, případně soutěž zastavit, přerušit či odložit. V takovém případě organizátor oznámí tyto změny předem na stránkách fanklubu - http://www.kabati.cz/fanklub http://www.kabati.cz/fanklub 

11 1. Co je to „playlist“? a) Jmenný seznam kapel s uvedením pořadí a času, kdy vystupují ( festivaly). b) Jmenný seznam hráčů (muzikantů) a zaměstnanců agentury, který je podkladem pro výplaty mezd. c) Jmenný seznam skladeb v pořadí, jak jsou hrané při konkrétním vystoupení. 2. „Hendka“ je : a) Výraz převzatý z němčiny (das Hand=ruka)označující mobilní telefonní přístroj používaný manažerem výhradně pro svolávání jednotlivých členů kapely těsně před vystoupením. b) Výraz převzatý z angličtiny(the hand=ruka) označující dívku, která je při vystoupeních pověřena různými neodkladnými důležitými úkoly, tzv.“ k ruce“, nebo-li „pravá ruka“ kapely atd. c) Výraz převzatý a upravený označující bezdrátový mikrofon. 3.„Kopákem “ je nazýván : a) Buben, do kterého se „kope“, neboť je ovládán bubeníkovou nohou. b) Technik, do kterého se kope, v případě, že někde usnul, neboť je ovládán nohou šéfa techniků. c)Zaměstnanec, který hloubí (kope) díry, potřebné k ukotvení vysokých sloupů jevištní konstrukce zpravidla na fotbalových hřištích. 4. Side fill je : a)boční odposlech, b)zadní odposlech, c) čtecí zařízení.

12 5. Drum fill je: a) boční odposlech, b) čtecí zařízen, c) Hurvajzův odposlech. 6. Co si představujete pod výrazem „bílej digital dýlej“ : a) Nevím. b) Krabička u kytary, která přepíná zvuky, značky Delay, v bílém provedení. c) Část textu písně Virtuoz z desky Corrida. 7. Co znamená přezdívka Entý : a) Zkratka počátečních písmen N.T. označující funkci nástrojový technik. b) Hlavní hrdina amerického filmu Stevena Spielberga E.T.Mimozemšťan. c) Počáteční písmena přezdívky jednoho z kytaristů kapely Kabát, jehož charakteristickou vlastností je, že ničemu nevěří. 8. Když se řekne „véčko“, znamená to, že : a) Frontman skupiny Kabát hovoří o svém novém oděvním doplňku s výstřihem do V. b) Hurvajz signalizuje, že potřebuje dvě piva. c) Kytaristé hovoří o svých pracovních nástrojích.

13 9. Co znamená, když se řekne, že je „blbá zem“: a) Slangový výraz pro město nebo místo s nevyhovujícím publikem. b) Špatně uzemněné podium. c) Nekvalitní povrch před jevištěm, tzv. „vyšlapanej plac“. 10. Co dělá booster : a) Člověk z realizačního týmu, pověřený nošením piva. b) Zařízení, které hutní zvuk. c) Kontroluje vstupenky. 11. Skina je : a) členka ultrapravicového extremistického hnutí. b) povrch podlahy stage připomínající kůži. c) plachta z lehkého průsvitného materiálu zpravidla černé barvy, zakrývající konstrukci stage. 12. Back drop je : a) zadní závěs, b) opona, c)střecha.

14 13. Boďák je : a) V muzikantské hantýrce bodyguard, který střeží jednotlivé členy kapely. b) Sešit sloužící k zapisování bodového hodnocení pořádku na pokojích jednotlivých členů kapely při turné. c) Bodový reflektor, osvětlující jednotlivé členy kapely při koncertě. 14. Kde můžete vidět nejvíc „šavlí“ pohromadě : a) Na stanovišti TOI. b) V okolí občerstvovacích stánků. c) Ve stánku zvukaře a osvětlovačů. 15. Co jsou to „lupy „: a) Zvětšovací skla sloužící osvětlovačům k vytváření laserových efektů. b) Nahraná muzika podbarvující zvuk kapely (např. smyčce). c) Nerozlučný průvodce rockerových dlouhých vlasů.

15 16. Kdo je „lupič“ : a) Ten, co pouští lupy. b) Ten, co tančí s vlky. c) Ten, co tančí s bedny. 17. Co jsou to „světlušky“ : a) Drobný noční hmyz. b) Rozsvícené zapalovače při refrénech. c) Členové týmu osvětlovačů. Otázky připravila evita, odborný poradce Entý,Jířa, člen ochranky Rocker007

16 Uzávěrka je ve středu 31. prosince s poslední sekundou roku 2008. Vyhodnocení bude do pěti dnů od ukončení soutěže. Výsledky budou spolu se správnými odpověďmi zveřejněny na webu do 10.ledna. Zároveň zde bude sdělení, kde, kdy a jak si vítězové převezmou ceny.

17 Vám všem přeje fanklub Kabát

18 Pf 2009


Stáhnout ppt "17.12.- -31.12.2008  Milí přátelé,  připravili jsme pro vás další soutěž, už ne rozjezdovou, ale téměř naučnou. Ne, nebojte se, zatím nám ještě duševní."

Podobné prezentace


Reklamy Google