Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Martina Musilová 4. I. Koncem šedesátých let vynálezce Douglas Engelbart představil světu novinku, která je dnes známá pod přezdívkou myš. Své jméno dostala.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Martina Musilová 4. I. Koncem šedesátých let vynálezce Douglas Engelbart představil světu novinku, která je dnes známá pod přezdívkou myš. Své jméno dostala."— Transkript prezentace:

1 Martina Musilová 4. I

2 Koncem šedesátých let vynálezce Douglas Engelbart představil světu novinku, která je dnes známá pod přezdívkou myš. Své jméno dostala myš proto, že kabel spojující myš s počítačem Engelbartovi připomínal myší ocásek.

3 Myši se připojují k počítači většinou přes sériový port, popř. přes PS/2 port a každá z nich komunikuje s počítačem pomocí jiného protokolu. Z toho vyplývá, že dvoutlačítková a třítlačítková myš jsou vzájemně nekompatibilní.

4 Optické myši jsou vybaveny speciálním senzorem, který snímá povrch pod myší. Podle jeho změn je schopný vypočítat pohyb myši a samozřejmě ho přenést na kurzor v počítači. Díky optické technologii také myš funguje téměř na jakémkoliv povrchu.

5 Díky optické technologii MX dokáže tahle myš okamžitě zareagovat i na ty nejrychlejší pohyby. Je skvělou volbou pro všechny, kdo chtějí vynikající výkon a do ruky padnoucí a oku lahodící myš.  Optický snímač MX poskytuje vyšší přesnost a lepší ovládání na více druzích povrchu.  Snadné přepínání mezi otevřenými dokumenty a spuštěnými aplikacemi.  Pohodlně kulatý tvar padne do levé i pravé ruky.  Kolečko posuvníku urychlí listování dokumenty. PřipojeníUSB, PS/2 Tlačítka4

6 Nový optický snímač MX je tak důmyslný, že dokáže zareagovat i na ty nejrychlejší pohyby.  Optický snímač MX poskytuje vyšší přesnost a lepší ovládání na více druzích povrchu.  Snadné přepínání mezi otevřenými dokumenty a spuštěnými aplikacemi.  Dvě palcem ovládaná tlačítka umožní rychlý přechod mezi stránkami vpřed a zpět na webu. PřipojeníUSB, PS/2 Tlačítka8

7 Nový vysoce citlivý optický senzor myši MouseMan Dual Optical umožňuje maximální rychlost a vyšší přesnost pohybu na nerůznějších typech povrchů. Myš není vybavena kuličkou ani válečkem, které by se mohly zanést, takže ji není třeba čistit. Tvar myši, kolečko a tlačítko pro palec zaručují maximální pohodlí a přesné ovládání pravou rukou. PřipojeníUSB, PS/2 Tlačítka4

8 Kuličkové myši jsou dnes pořád nejrozšířenější, zejména pro svou minimální cenu. Fungují díky malé pogumované kuličce umístěné tak, aby byla v neustálém kontaktu s povrchem pod myší. Jakmile s myší začnete pohybovat, kulička se otáčí a přenáší svůj pohyb na dva válečky. Ty jsou propojeny s elektronikou myši, která převádí pohyb válečků na počítačový kurzor.

9 Bezdrátové myši jsou stejně jako obdobné klávesnice vybaveny jednou z technologií, která umožňuje eliminovat překážející kabely.

10 Práci vám usnadní mírně zaoblená bezdrátová myš, kterou lze ovládat pravou i levou rukou. Díky nejnovější digitální rádiové technologii společnosti Logitech se již nemusíte zdržovat rozmotáváním kabelů.

11 Díky optickému modulu MX reaguje MX700 Cordless Optical Mouse okamžitě i na ty nejrychlejší pohyby. Rychlá bezdrátová technologie RF zaručuje větší svobodu a stejně rychlou odezvu jako u myší s kabelem. Díky tomu všemu bude vaše práce efektivnější.

12 Prezentační zařízení Cordless Presenter společnosti Logitech umožňuje předvádět profesionálnější prezentace díky eliminaci změti kabelů, dvoutlačítkovému provedení a vestavěnému laserovému ukazovátku.

13 Trackball je speciální variantou myši, doslova obrácenou na ruby. Prsty ovládáte přímo samotnou kuličku, která je příslušně zvětšená. Díky tomu odpadá nutnost pohybovat myší. Trackball ocení hlavně ti uživatelé, kteří mají na svém stole málo místa.

14 Pohodlný, bezdrátový, prsty ovládáný trackball, který můžete použít v každé situaci. Jsou tu i další tlačítka, která vám pomohou snadněji používat aplikace a surfovat webem. Potěší vás i ergonomický tvar a povrch příjemný na dotyk.

15 Myš Marble Mouse poskytuje pohodlné a přesné ovládání pravou i levou rukou s menším zatížením ruky či zápěstí. Na stole se vám nebude zachycovat šňůra a odpadnou vám starosti s podložkou pod myš.

16 Zařízení TrackMan Wheel spojuje vysoce pohodlné ovládání s plynulým pohybem a vynikající výkonností zajištěnou technologií Marble. Ovladač obsahuje dvě tlačítka a rolovací kolečko a jeho tvar je mírně zaoblený. Rychlý a přesný pohyb kurzoru je zajištěn kuličkou ovládanou palcem.


Stáhnout ppt "Martina Musilová 4. I. Koncem šedesátých let vynálezce Douglas Engelbart představil světu novinku, která je dnes známá pod přezdívkou myš. Své jméno dostala."

Podobné prezentace


Reklamy Google