Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DHL Přepravní společnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DHL Přepravní společnost."— Transkript prezentace:

1 DHL Přepravní společnost

2 Vítejte v DHL, největší přepravní společnosti na světě, a dovolte, abychom se Vám v krátkosti představili. Přestože se raději díváme do budoucnosti, vrátíme se na chvíli o dvě století zpět, do doby napoleonských válek. Právě tady začíná psát současná DHL svou historii, a to díky důstojníkovi napoleonské armády Louisi Danzasovi, který přepravuje zásilky pro samotného císaře Napoleona. Od počátku 19. století uplynula dvě století a dnešní DHL, která vznikla sloučením společností DHL International, Danzas a Deutsche Post Euro Express, distribuuje zásilky do více než 220 zemí celého světa. V loňském roce do naší rodiny přibyli dva noví členové, společnost Exel a PPL. Nabízíme Vám široké portfolio služeb letecké, silniční a železniční přepravy v profesionální kvalitě. Vyberte si. Stačí Vám doručení jednotlivé zásilky, nebo si přejete vypracovat individuální projekt komplexního logistického řešení? V obou případech Vám naši odborníci vyjdou maximálně vstříc. Spolehlivost, rychlost a kvalita našich služeb jsou prověřeny dlouholetou praxí. Chcete mít celý svět na dosah? Pak se s důvěrou obraťte na DHL. Historie společnosti 1815 Založení firmy bývalým důstojníkem Napoleonovy armády Louisem Danzasem Společnosti Danzas & L'Eveque je svěřena pravidelná mezikontinentální poštovní přeprava mezi přístavem Le Havre a New Yorkem Adrian Dalsey, Larry Hillblom a Robert Lynn zakládají společnost DHL. Je doručena první zásilka ze San Franciska na Honolulu Deutsche Post se stává majoritním vlastníkem Danzasu (březen); akvizice holandské logistické skupiny Nedlloyd ETD (červenec) a švédské ASG AB (srpen) a jejich integrace pod hlavičkou Danzasu DHL se stává součástí skupiny Deutsche Post World Net (DPWN) Deutsche Post World Net se stává 100% vlastníkem společnosti DHL Společnosti Danzas, DHL a Deutsche Post EuroExpress se v rámci skupiny DPWN začleňují pod značku DHL Dokončení právní integrace společností Danzas, DHL a Deutsche Post EuroExpress v České republice a vznik nových právních subjektů DHL Express (Czech Republic) s.r.o. a DHL Logistics (Czech Republic) s.r.o Společnost Deutsche Post World Net dokončila převzetí britské logistické společnosti Exel. Po této transakci se DHL stává největší logistickou společností na světě. Na konci roku navíc DHL získala 100% podíl společnosti PPL - nejvýznamějšího českého soukromého expresního přepravce působícího především na trhu v České republice.

3 DHL v číslech: DHL Express (Czech Republic) s.r.o. počet zaměstnanců - více než 1200 počet obsluhovaných zemí - více než 220 počet letadel - 1 počet poboček - 54 z toho 7 v Praze počet automobilů - 620 Svět počet zaměstnanců - více než počet kanceláří počet skladů počet automobilů počet letadel počet obsluhovaných zemí počet zákazníků - více než 3,5 milionu počet zásilek přepravených v roce více než 1 miliarda Společnost DHL. Naši lidé, náš svět, Váš úspěch Nabízíme Vám optimální přepravní řešení od jednoduchého doručení Vaší zásilky až po komplexní logistická řešení nejvyšší kvality šitá na míru dané situaci. Opíráme se přitom o detailní znalosti lokálních trhů a zároveň nabízíme výhody celosvětové přepravní sítě. Tým našich odborníků vždy zvolí optimální způsob přepravy Vaší zásilky a kontroluje její průběh od okamžiku objednání až do jejího doručení. Snažíme se vytvářet globální pracovní prostředí, získávat nejtalentovanější pracovníky a rozvíjet jejich schopnosti jednat podnikavě a čestně. To nám pomáhá být rychlejší a flexibilnější v plnění Vašich potřeb, tedy potřeb našich zákazníků. Naši lidé Společnost DHL vděčí za úspěch všem svým zaměstnancům, pro které je charakteristické velké pracovní nasazení a nadšení. V počátcích našeho podnikání vypadala často expanze naší společnosti na nové trhy tak, že službu zajišťoval pouze jeden místní zaměstnanec, který měl k dispozici jen vlastní vůz. Stejný entuziasmus naleznete u našich zaměstnanců po celém světě i dnes. V současnosti je DHL multikulturní a mezinárodní organizací. V našem globálním koordinačním centru v Bruselu pracují lidé 47 národností, kteří hovoří více než 30 různými jazyky. Vzniká tak široká škála názorů, které si jako firma vážíme, protože nám umožňuje porozumět požadavkům našich zákazníků a správně se rozhodovat.

4 Nadnárodní charakter společnosti DHL nám umožňuje jednat velmi pohotově nejenom při podnikání, ale například i při přírodních katastrofách. V roce 2004 jsme pomáhali při nápravách škod způsobených tsunami a v roce 2005 při záplavách v New Orleans. Humanitární pomoc chápeme jako součást naší společenské zodpovědnosti. Náš svět Pečlivě zkoumáme možnosti jak minimalizovat dopad našeho podnikání na životní prostředí (např. využití čisté energie oproti využívání fosilních paliv). Již dva roky systematicky spolupracujeme s několika indiánskými kmeny v Brazílii na zalesnění Amazonského pralesa. Zavádíme tzv. "Global Environmental Management System", s jehož pomocí budeme sledovat a minimalizovat dopady našeho podnikání na životní prostředí. DHL Express v České republice získala za tento systém certifikát podle požadavků ISO 14001:2004. V České republice podporujeme projekty, které si dle našeho názoru zaslouží pozornost celé veřejnosti. Od roku 2005 jsme se proto stali hlavním partnerem Švandova divadla. Představení tohoto souboru můžete zhlédnout po celé České republice. Věnujeme zvláštní péči ekologickým a charitativním projektům. Pomoc v těchto oblastech považujeme za důležitou součást naší sociální zodpovědnosti. Až z dalekého Norska jsme přepravili oblečení pro děti z českých dětských domovů. Podporujeme také české vozíčkáře. Jsme dodavateli populárního Filmového festivalu v Karlových Varech, který se řadí mezi pět nejprestižnějších festivalů v Evropě. Do Karlových Varů dopravujeme bezpečně z celého světa všechny promítané soutěžní i nesoutěžní filmy a dokumenty. Dynamika, rychlost a silná vůle je typická pro naše podnikání stejně jako pro sport. Coby generální partneři volejbalového klubu VK DHL se těšíme z každého vítězství našeho týmu. Prostřednictvím dlouhodobých projektů se snažíme podporovat i české exportéry. Spolupracujeme s mnoha soukromými společnostmi i vládními agenturami. Exportní cena DHL je soutěž, kterou vyhlašujeme pravidelně již devět let. Snažíme se tak podporovat a motivovat především malé a střední exportéry. Tato soutěž je součástí rozsáhlého projektu na podporu exportu, nazvaného Exportní klub. Exportní výzkum DHL mapuje vývoj exportního prostředí a je současně pravidelně doplňován o aktuální témata, která mohou ovlivňovat export z České republiky. Nabídka produktů a služeb DHL v České republice: DHL je ze 100 % vlastněna skupinou Deutsche Post World Net a v České republice ji zastupují tři právní subjekty: DHL Express (Czech Republic) s.r.o., DHL Logistics (Czech Republic) s.r.o. a DHL Information Services (Europe) s.r.o. Společnost DHL Express (Czech Republic) s.r.o. je zastoupena divizemi Express a Freight. Společnost DHL Logistics (Czech Republic) s.r.o. je zastoupena divizemi DHL Global Forwarding a DHL Exel Supply Chain.

5 DHL Express DHL je ideálním partnerem pro všechny, kdo potřebují využít služeb spolehlivé celosvětové expresní a balíkové přepravy. Jsme jedničkou v oblasti expresních přeprav zásilek a dokumentů a naše síť zahrnuje více než 4000 kanceláří a více než různých destinací po celém světě. DHL Express Vám nabízí optimální řešení letecké přepravy zásilek do více než 220 zemí světa včetně služeb pro vyzvednutí a doručení prioritních zásilek v nejkratším možném termínu. Dále Vám nabízí spolehlivou přepravu Vašich zásilek pozemní cestou po celé Evropě a v České republice ještě doplněnou přepravami kusových a balíkových zásilek. Široká nabídka přepravních řešení Vám umožňuje vybrat si cenu a způsob doručení přesně podle svých potřeb a možností. Freight DHL DHL Freight nabízí řešení pro mezinárodní i vnitrostátní přepravu, celovozové a speciální přepravy i pro konsolidaci kusových zásilek v Evropě. Zboží převážíme po silnici, železnici a kombinací obou těchto způsobů přepravy. Transportní řešení z domu do domu pokrývají celou Českou republiku a Evropu včetně Turecka. DHL Freight také zajistí rychlé celní odbavení vlastními celními deklaranty, poradenství nebo outsourcing a skladování. DIVIZE DHL GLOBAL FORWARDING Divize DHL Global Forwarding (dříve divize DHL Danzas Air & Ocean) představuje vysokou kvalitu v leteckých a námořních přepravách v rámci všech hlavních destinací na všech kontinentech světa. Letecká kargo přeprava se zaměřuje na přepravu zásilek všech druhů, velikostí i hmotností. Může se jednat o standardní kargo, nebezpečné zboží, zboží vyžadující teplotní režim atd. Námořní přeprava poskytuje komplexní řešení přeprav kusových a celokontejnerových zásilek. Vedle přepravních řešení z domu do domu se divize DHL Global Forwarding specializuje také na přepravy náročných investičních celků. DIVIZE DHL EXEL SUPPLY CHAIN Divize DHL Exel Supply Chain (dříve divize Solutions) nabízí zákaznicky orientovaná logistická řešení pro celý dodavatelsko-odběratelský řetězec. Široká nabídka služeb umožňuje dosáhnout vynikajících výsledků v každé fázi distribučního řetězce - od výrobce / dodavatele k prodejci / konečnému spotřebiteli. Služby zahrnují veškeré kroky od úvodních konzultací a návrhů procesů až po vlastní realizaci a řízení celého logistického řetězce.

6 Mezinárodní přeprava 1)DHL Same Day Služba DHL Same Day nabízí okamžité vyzvednutí a doručení Vašich zásilek v nejkratším možném termínu. Je určena především pro časově citlivé exportní i importní zásilky, jejichž doručení je prioritní potřebou zákazníka. Při přepravě zásilek tohoto druhu pro Vás společnost DHL připraví návrh řešení šitý na míru dané situaci. Hlavní výhody, které Vám přináší služba DHL Same Day: Individuální přístup ke každé zakázce. Okamžité vyzvednutí zásilky speciálně vyškolenými zaměstnanci společnosti DHL. Nejrychlejší způsob doručení v předem dohodnutých termínech. Osobní dohled nad Vašimi zásilkami po celou dobu přepravy. Cena služby je stanovena před realizací zakázky. Vlastnosti služby: ZAHRNUTO V CENĚ Přeprava "ze stolu na stůl" Non-stop zákaznický servis Sledování pohybu zásilek Automatická zpráva o stavu zásilky Automatické oznámení o doručení Standardní celní služby Pojištění zásilky Standardní obalové materiály Speciální obalové materiály Přeprava nebezpečného zboží dle IATA 2)Express - TimeDefinite Exportní služba Doručení do 9:00 přepraví Vaši zásilku rychle "ze stolu na stůl" do 9:00 následujícího pracovního dne po odeslání do většiny evropských měst a do druhého pracovního dne po odeslání do vybraných zemí Středního východu, Afriky a Asie. Hlavní výhody, které Vám přináší služba Doručení do 9:00: Přednostní zpracování a přeprava Vašich zásilek. Automatické oznámení o doručení. Garance vrácení 100 % ceny přepravného.* Přeprava zásilek o celkové hmotnosti do 250 kg (25 kg/kus). Pružný systém objednání a vyzvednutí zásilky ve stejný den.


Stáhnout ppt "DHL Přepravní společnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google