Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obecní vysílání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obecní vysílání."— Transkript prezentace:

1 Obecní vysílání

2 MUDr. Víšková oznamuje, že v úterý 25. 5. 2010 ordinuje od 7 do 9 hod
MUDr. Víšková oznamuje, že v úterý ordinuje od 7 do 9 hod. pouze pro aktuní pacienty, ostatní akutní stavy ošetří MUDr. Šultes od 9 do 11 hod.

3 JUDr. Bedroš oznamuje, že v květnu bude mít konzultaci na obecním úřadě v pondělí ( konzultace nebude) V případě potřeby je možné volat na tel. číslo

4 Cukrářská výrobna bude ve středu 26. 5
Cukrářská výrobna bude ve středu v 8:00 vykupovat u samoobsluhy jádra vlašských ořechů ze sklizně roku Cena jader je 80 Kč/kg.

5 43. zasedání ZO na středu 26. 5. 2010 v 19:00hod.,
Svolávám 43. zasedání ZO na středu v 19:00hod., zasedání se uskuteční v zasedací místnosti OÚ. Program: 1. Zahájení 2. Závěrečný účet obce 3. Výběrová řízení na výměnu oken ve škole a knihovně 4. Rozpočtové opatření 5. Prodej pozemku p. č. 115/3 k. ú. Žatčany 6. Různé V Žatčanech Jaroslav Osička, starosta

6 Skládka bude otevřena v sobotu 22. května od 10 do 12 hod.

7 KNIHOVNA BUDE V PÁTEK 28. 5. 2010 ZAVŘENA.

8 FÚ Brno – venkov oznamuje, že na OÚ Žatčany je k nahlédnutí hromadný předpisný seznam daně z nemovitosti na rok Občané do něj mohou nahlédnout od do v pondělí a ve středu od 8 do 17 hod.

9 UPOZORNĚNÍ Český telekomunikační úřad přijímá opodstatněná podezření na rušení televizního, rozhlasového a radiotelefonního signálu sokolnickým radarem do 31. května 2010. Občané se mohou obracet přímo na telefonickou ohlašovnu. Rušení signálu tel: v době: Pondělí a středa 7:45 – 17:00 hod. Úterý a čtvrtek 7:45 – 16:15 hod. Pátek :45 – 14: 45 hod.

10 Za pomoc a spolupráci při obraně mláďat předem děkují
Vážení spoluobčané V nejbližší době začne v přírodě nejkrásnější období, které souvisí s narozením a vyváděním mláďat jak srstnaté tak pernaté zvěře. Máme to štěstí, že i v současné době je v okolí Žatčan zvěře dostatek, ale i přesto je potřeba ji chránit, v zimě přikrmovat a na jaře zabránit škodám při vyvádění mláďat. Pokud někdo nalezne při sečení pícnin bažantí nebo koroptví hnízdo, nahlásí ho členům mysliveckého sdružení a toto hnízdo bude zdárně vyvedeno, obdrží na podzim za odměnu 1 bažanta. Zároveň Vás prosíme o maximální omezení volného pobíhání psů v krytinách v okolí obce. Za pomoc a spolupráci při obraně mláďat předem děkují Myslivci

11 Našlo se pánské sportovní kolo, informace u pana Oldřicha Tichého.

12 Firma TNT post upozorňuje občany, kteří nemají poštovní schránky, že nebudou dostávat letáky.

13 Zahradnictví v Žatčanech
Prodává balkonovky, letničky, přísady zeleniny a různý doplňkový sortiment (např. substráty, truhlíky, mísy, hnojiva, postřiky...) Muškáty……25 Kč Voskovky……8 Kč Petunky……..15 Kč lekníny, závěsné jahody a další široký sortiment. Otevírací doba: Po – Pá: 9-11 a 13-17 So: 8-11….Jinak po dohodě Tel: Kalvodová Anna , Franklová Jiřina

14 Letní dětský tábor u Vimperka
Pojď s námi prožít skvělých 8 dní v přírodě! Pro děti let Program je připraven s ohledem na věk dětí, jejich zdatnost a zájmy. Poskytujeme celodenní péči o děti se zájmem o sport, zábavu a rekreaci (např. sportovní hry, vybíjená, kopaná, koupání). Dále - hry v přírodě, večerní ohníčky, táborová olympiáda, diskotéka, výlety po okolí, stezka odvahy !noční hra!. Pro mladší děti - výtvarná činnost, pohádkový les, karneval apod. Pod vedením vedoucích s praxí až 10 let. Termín: —do Cena: 2500,- Více informací a přihlášky na tábor u hlavní vedoucí: Olga Netolická U Mlýna 333, Telnice Tel:

15 nabízí sazenice rajčat, paprik, majoránky, okurek
ZAHRADNICTVÍ ANTONÍN RYCHLÍK nabízí sazenice rajčat, paprik, majoránky, okurek a konzumní hlávkový salát. Otevírací doba: od 13 do 18 hod.

16 Závěrečný účet obce za rok 2009 je vyvěšen na úřední desce u samoobsluhy a elektronické úřední desce na Občané se k němu mohou vyjádřit písemně do , nebo ústně na nejbližším zasedání ZO .

17 Ztráty a nálezy Na obecní úřad byl odevzdán řetízek s přívěskem,
majitel si ho zde může vyzvednout.

18 PRODEJ ŽIVÝCH RYB ve čtvrtek 15.4.2010 8:15 - 8:30 hod. u samoobsluhy
Kapr I. tř Kč/kg Kapr výběr Kč/kg Amur Kč/kg Tolstolobik Kč/kg Pstruh duhový 130 Kč/kg Na požádání rybu zdarma zabije a vykuchá. Prodej čerstvých vajec z drůbežárny Pohořelice, cena dle velikosti.

19 Zemědělský podnik Dolní Dunajovice prodávat u samoobsluhy:
bude v sobotu v 9:30 hod. prodávat u samoobsluhy: uznané sadbové brambory z Vysočiny s certifikátem různých odrůd po 25 kg…………………11 Kč/kg konzumní brambory po 25 kg ……………....7 Kč/kg kvalitní velká jablka po 13 kg………..……11-13 Kč/kg

20 Pan Milan Bínek zahajuje od 18. 3
Pan Milan Bínek zahajuje od prodej sazenic zeleniny: salát, kedlubny, květák,kapusta, zelí, brokolice, celer (výběr z více odrůd) 2,50 Kč/kus. Prodej: Žatčany č. 13 pondělí – pátek 15:30-17:00 sobota 9 – 10:30

21 Nácvik hodových tanečků bude bývat pravidelně každé pondělí v orlovně:
malé děti větší děti Vezměte si s sebou přezůvky. Začínáme v pondělí Fotbal chlapců v Orlovně se přesouvá na hod. – každé pondělí.

22 Pátek 4. prosince, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč.
KINO MĚNÍN Mary a Max Pátek 4. prosince, Vstupné 59 a 49 Kč. Přístupný od 12 let. Osmiletá Australanka Mary se cítí osamělá, v hlavě se jí rojí spousta otázek a ona nemá koho se zeptat. Maminka se příliš věnuje pití sherry a tatínek jen svému koníčku vycpavačství. Až jednou Mary na poště vytrhne list z telefonního seznamu města New York, vybere si z něj jméno čtyřiačtyřicetiletého Maxe Horowitze a napíše mu. Tak začne neobvyklé přátelství... Animovaný snímek s osobitým výtvarným ztvárněním. Australský film inspirovaný skutečným příběhem, české titulky, 92 minuty.

23 O změnách v nastavení kanálů vás budeme informovat v obecním vysílání.
Oznámení Z důvodu digitalizace televizního signálu bude po přechodnou dobu docházet k přerušení vysílání některých programů. O změnách v nastavení kanálů vás budeme informovat v obecním vysílání.

24 U programu ČT 2 je nutné u některých televizorů přepnout zvukovou normu z DK na BG Program CNN naladíte na kanále č.42

25 KINO MĚNÍN Peklo s princeznou Pátek 24. dubna v 18:00 hod.
Pátek 13. března, Vstupné 46 a 49 Kč. Přístupný od 15 let. Německá letuška Vanda se po propuštění z práce a po nejistém rozchodu s milencem Davidem vydá za svou babičkou do dědiny Runina na slovensko-ukrajinské hranici. Vanda se ve vesnici sblíží s chlapáckým Mirem, mužem s temnou minulostí, a při pomoci utečencům z Tádžikistánu se zaplete s tamní převaděčskou mafií.... Psychologický milostný snímek ve slovensko-německé koprodukci. České titulky. 96 minut. KINO MĚNÍN Peklo s princeznou Pátek 24. dubna v 18:00 hod. Král Leopold a král Bedřich uzavřou svatební smlouvu, týkající se jejich malých dětí, Anety a Jeronýma. Když je princezně a princi osmnáct let, má se konat svatba. Jenže mladí o ní nechtějí ani slyšet a utečou od rodičů. Setkají se v lese, aniž se poznají, zamilují se do sebe... Tereza Voříšková a Jiří Mádl v hlavních rolích české pohádky.

26 Z naší vesnice

27 Pozvánka na hody

28 Sobota 29. května: Neděle 30. května: Pondělí 31. května:
20.00 hod.       Předhodová zábava, hraje skupina Rafael Neděle 30. května:      9.00 hod.      Mše svatá 14.30 hod.      Průvod krojovaných za doprovodu dechové kapely Horenka 16.00 hod.      Taneční pásmo dětí a mládeže, stárci zatančí Československou besedu 20.00 hod.      Hodová zábava, hraje dechová kapela Horenka Pondělí 31. května: 19.00 hod.       Ženáčské hody, hraje cimbálová muzika   Donava

29

30 Firma SITA upozorňuje občany, že komunální odpad, který se nevejde do popelnic, bude odebírat pouze v zelených označených pytlích. Pytle si můžete koupit na OÚ, cena je 14 Kč.

31 Z naší vesnice

32 RODINNÁ KRONIKA

33 Naše kabelová televize vysílá od 13. 3
Naše kabelová televize vysílá od digitálně rakouské programy na 37 kanále . Hudební televizní kanál „O“ nyní vysílá na 31 kanále.

34 Naše kabelová televize vysílá od 21. 10
Naše kabelová televize vysílá od rakouský program ORF 1 na kanále S 12, frekvence 238,25.

35 Naše kabelová televize vysílá digitálně tyto programy : ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4, NOVA , NOVA CINEMA, PRIMA, BARRANDOV. Pro digitální (nový) příjem je nutné ke starším televizorům zakoupit SET-TOP-BOX (DVB-T). Současně probíhá analogové (staré) vysílání na všech kanálech.

36 INZERÁTY

37 Pan Povolný Vladimír, bytem Moutnice č
Pan Povolný Vladimír, bytem Moutnice č. 275, upozorňují občany na konec topné sezóny a tím provádění zkoušek, kontrol a čištění plynových kotlů, topidel, ohřívačů, sporáků. Dále provádíme opravy automatických praček, myček nádobí, sporáků, mikrovlnek a dalších domácích spotřebičů. Rovněž prodává sporáky, odsavače par, elektr. boilery, plynové kotle, topidla, provádí jejich dopravu a montáž. Kdo má zájem o jeho služby, nechť se přihlásí na telef. čísle nebo mobil Zájemci o kontrolu a čištění plynových spotřebičů, nechť se přihlásí co nejdříve.

38 Vaše poštovní doručovatelka Eva Pochopová
Zajistím pro Vás Poštovní obálky, pohledy, přání k narozeninám Korespondenční lístky Poštovní známky Noviny, časopisy, losy, společenské hry (Mistr slova, Zamotej se, Slepá bába …) Knihy ( detektivky, čtení pro ženy, pohádky…) Pexeso, omalovánky Dálniční známky, kolky Dobíjecí kupony do telefonu Vaše poštovní doručovatelka Eva Pochopová


Stáhnout ppt "Obecní vysílání."

Podobné prezentace


Reklamy Google