Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POTRAVINÁŘSTVÍ A KUCHYNĚ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POTRAVINÁŘSTVÍ A KUCHYNĚ"— Transkript prezentace:

1 POTRAVINÁŘSTVÍ A KUCHYNĚ
Mytí a dezinfekce kůže se systémem

2 MYTÍ, DEZINFEKCE A OŠETŘENÍ KŮŽE
Kompletní systém pro mytí, dezinfekci a ošetření kůže pro potravinářství, gastro a kanceláře. Pevné, jednoduché a atraktivní dávkovače na patrony, s životní zárukou.

3 KDO JE DEB? 60 LET V OBORU ČIŠTĚNÍ RUKOU ČISTIČ RUKOU ČÍSLO 1 NA SVĚTĚ
PRACUJE S DISTRIBUTORY ČISTIČE RUKOU PRO SILNÉ ZNEČIŠTĚNÍ + TEKUTÁ MÝDLA + KRÉMY + OBALY + DÁVKOVAČE = ZNOVU UNIKÁTNÍ DEB SPLŇUJE VŠECHNY NORMY DŮLEŽITÝCH INSTITUCÍ VE SPOJENÝCH STÁTECH A KANADĚ, EVROPĚ, AUSTRÁLII ATD. ISO CERTIFIKÁTY ISO ISO 14001 PROHLÁŠENÍ Přípravky obsahují notifikované látky a splňují všechny další požadavky Vyhlášky ministerstva zdravotnictví 26/2001 Sb. o hygienických požadavcích na kosmetické prostředky v platném znění (novely 268/2001 Sb., 444/2004 Sb. a 126/2005 Sb.) i Zákona 157/1999 Sb. o chemických látkách a chemických přípravcích v platném znění (novela 352/1999 Sb.).

4 Kompletní nabídku pro mytí, ošetření a dezinfekci kůže:
CO DEB NABÍZÍ? Kompletní nabídku pro mytí, ošetření a dezinfekci kůže:

5 ZÁLEŽITOSTI TRHU 10.000ce míst v České a Slovenské republice, kde se zachází s potravinami: Výroba potravin Zpracování potravin Služby v potravinářství & fast food Catering & restaurace atd. Vysoké požadavky ohledně hygieny Každý rok tisíce otrav a infekcí potravinami Prodlužující se trvanlivost, rostoucí prodej hotových jídel a netradiční způsob úpravy (mikrovlnné trouby) Zvyšující se množství neupraveného jídla a polotovarů Výrobce je zodpovědný za otravy a infekce jídlem Nutná identifikace rizik, zařazení kontrolních systémů, zvládnutí kritických bodů HACCP

6 HYGIENICKÁ FAKTA MANIPULACE S POTRAVINAMI
Lidé se špatnou kondicí kůže se méně často myjí (nepříjemné pocity, další vysoušení pokožky apod.). Méně časté mytí zvyšuje riziko křížové kontaminace. Ruce jsou hlavním šiřitelem křížové kontaminace, dopravují mikroorganismy zodpovědné za kontaminaci potravin a nemocí z potravin. Křížová kontaminace je rizikem. Důvod, proč je mytí rukou považováno za kritický kontrolní bod!!! Vyhovující frekvence a technika mytí jsou kritickými v udržení vysokých standardů hygieny PRŮZKUM USA (zdroj FDA): Onemocnění z potravin zabíjí v USA každý rok přes lidí. 70% všech těchto onemocnění pochází z manipulací s potravinami. 40% je výsledkem špatného mytí rukou a křížové kontaminace.

7 PROBLÉMY NAŠICH KLIENTŮ
Suchá nebo podrážděná kůže Méně hygienické otevřené dávkovací systémy Nekompletní systémy Nesprávný způsob mytí rukou Podcenění důležitosti mytí rukou & péče o kůži managementem Zaměstnanci neuvědomující si, že ruce (nebo rukavice) jsou dopravním prostředkem pro mikroorganismy na potravinách Neustálý tlak na marže a náklady Prevence likvidace produktů a nenávratného poškození image & odškodného.

8 VYŘEŠTE TYTO PROBLÉMY S DEB!
Jak? DEB nabízí… Kompletní systém Unikátní systém

9 KOMPLETNÍ SYSTÉM Mytí Dezinfekce Regenerační krémy Dávkovače MAX
Mýdla pro kancelář

10 Všechny přípravky DEB řady Florafree splňují následující
KOMPLETNÍ SYSTÉM Všechny přípravky DEB řady Florafree splňují následující Nemění chuť ani vůni jídla, odstraňují pachy z kůže, snadno separují, jsou pěnivé nebo vysoce pěnivé, snadno se oplachují, nezanechávají zbytky v umyvadle, jsou biologicky odbouratelné, přátelské ke kůži a ekonomické.

11 KOMPLETNÍ SYSTÉM Úspora ve spotřebě mýdla Úspora ve spotřebě vody
Časová úspora při výměně patron Úspora obalového materiálu

12 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
MYTÍ FLORAFREE FOAMER Neparfemované tekuté mýdlo ve formě instantní pěny Výhody pěny ve srovnání s běžným tekutým mýdlem: Výrazně účinná, snižuje spotřebu mýdla 50% a spotřebu vody o 25%. Výborně se roztírá a snadno oplachuje Luxusní mýdlo, které při dávkování okamžitě vytváří pěnu. Luxusní čistící přípravek na ruce s cenou odpovídající klasickému tekutému mýdlu. Velmi vhodný pro časté používání např. v potravinářství a dále ve školách, kancelářích, veřejných budovách a institucích. 1 l patrona pro dávkovač. Více než 2000 dávek z jedné patrony!

13 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
MYTÍ FLORAFREE REDUX Antibakteriální tekuté mýdlo Výhody v porovnání s antibakteriálními produkty konkurence: Velmi vhodný pro časné používání. Hygienicky uzavřené patrony K dispozici také ve 2 l patronách pro snížení nákladů na mytí. Tekuté mýdlo s bakteriostatickými účinky. Obsahuje mj. Irgasan DP300, který zabraňuje růstu bakterií na kůži. Aktivní proti širokému spektru bakterií způsobujících otravy jídlem jako např. E.colla, salmonella, listeria. Neparfemováno. Přípravek je vhodný všude tam, kde hygiena stojí na prvním místě. 1 l patrona pro dávkovač. 2 l patrona pro dávkovač.

14 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
MYTÍ FLORAFREE REDUX FOAMER Antibakteriální tekuté mýdlo ve formě instantní pěny Výhody pěny ve srovnání s běžným tekutým mýdlem: Výrazně účinná, snižuje spotřebu mýdla 50% a spotřebu vody o 25%. Výborně se roztírá a snadno oplachuje Deb Redux Foamer je aktivní proti širokému spektru bakterií způsobujících otravy jidlem jako např. E.colla, salmonela, listeria 1 l patrona pro dávkovač. Více než 2000 dávek z jedné patrony!

15 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
MYTÍ SWARFEGA NATURAL Neparfemovaný přípravek pro mytí silně znečištěných rukou Výhody ve srovnání s běžnými přípravky na silně znečištěné ruce: Neparfemovaný, neobsahuje barviva. Neobsahuje rozpouštědla. Výborný čistící efekt Mastnota, olej, běžná špína Vyvinutý s ohledem na dobrou snášenlivost a s maximálním použitím přírodních surovin (slunečnicový olej, přírodní ricinový olej, eukalypt, máta, citrusové výtažky, kukuřičné a olivové granule atd.). 2 l patrona pro dávkovač.

16 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
MYTÍDEZINFEKCE FLORAFREE AHP FOAMER 3-v-1 Mýdlo ve formě instantní pěny s trojím působením: čistí, dezinfikuje a regeneruje. AHP: Obsahuje AHP, akcelerovaný peroxid vodíku s excelentní efektivitou a neindukuje rezistenci bakterií. Výrazně účinná, snižuje spotřebu mýdla o 50% a spotřebu vody o 25%. Výborně se roztírá a snadno oplachuje. Dermatologicky testován: S výbornými výsledky. Přátelský ke kůži. Přípravek nezanechává žádné zbytky na kůži. Oblast použití: Široce použitelný (potravinářský průmysl až zdravotnictví). Rychlé a široké působení proti bakteriím. V mnoha případech může nahradit 2 různé přípravky (alkohol a mýdlo). 1 l patrona pro dávkovač. Více než 2000 dávek z jedné patrony!

17 KOMPLETNÍ SYSTÉM MYTÍDEZINFEKCE
FLORAFREE AHP FOAMER 3-v-1 Florafree AHP Foamer byl testován podle následujících norem: In vitro test pro přípravky, které jsou určeny pro použití v nemocničním prostředí. Kontaktní doba pro tento test je 1 minuta nebo 30 sekund. Rozlišuje se mycí přípravek (s oplachem) a dezinfektant (bez oplachu). Test s oplachem je splněn při redukci bakterií log 3 (99,9%) a bez oplachu při redukci log 5 (99,999%). Pro test se používají bakterie E. Colli / Pseudomonas aeruginosa / Staphylococcus aureus Enterococcus hirae. In vitro test stanovující baktericidní účinek dezinfekčních přípravků a antiseptik užívaných pro potraviny, průmysl, domácnosti a veřejné prostory. Kontaktní doba 5 minut na pokožce rukou. Test je splněn při redukci bakterií log 5 (99,999%). Pro test se používají bakterie E. Colli / Pseudomonas aeruginosa / Staphylococcus aureus / Enterococcus hirae / Listeria typhimurium. Základní test in vitro určující, zda je přípravek účinný proti bakteriím. Všeobecný test, není speciálně určen pro potravinářství nebo pečovatelství. Test je splněn při redukci bakterií 5 log (99,999%). Používají se bakterie Pseudomonas aeruginosa / Staphylococcus aureus. In vivo test určený pro potravinářský průmysl a pečovatelství, musí ho splnit přípravky, které chtějí být označovány jako přípravky pro hygienické mytí rukou (bakteriostatická nebo dezinfekční tekutá mýdla). Kontaktní doba je 30 sekund nebo 1 minuta. Používá se pro něj pouze E. Colli a test je splněn, pokud je výsledek významně lepší než při použití běžného tekutého mýdla. In vitro test určený pro potravinářský průmysl, domácnosti a pečovatelská zařízení. Je splněn při redukci mikroorganismů log 5 (99,999%) a určuje základní fungicidní účinek nebo účinek proti kvasinkám. Pro test se používají plíseň Aspergillus niger a kvasinka Candida albicans.

18 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
DEZINFEKCE FLORAFREE HYGIGEL Dezinfekční gel na bázi alkoholu Výhody ve srovnání s běžnými přípravky na dezinfekci rukou: Nevysušuje ruce. Povzbuzuje k používání. Předchází problémům s kůží. Dezinfekční gel na bázi 80% alkoholu. Gel – nemůže být používán na dezinfekci povrchů a neproteče mezi prsty. Neparfemován. Obsahuje mj. Irgasan DP300, který zabraňuje růstu bakterií na kůži. Komponenty ošetřující pokožku. Oblast použití: Potravinářství, nemocnice, domovy důchodců a profesionální kuchyně. 1 l patrona pro dávkovač. Více než 866 dávek z jedné patrony! Zabíjí 99,999% všech mikroorganismů přítomných v kůži.

19 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
DEZINFEKCE FLORAFREE HYGI FOAMER Dezinfekční přípravek na bázi alkoholu ve formě instantní pěny Výhody ve srovnání s běžnými přípravky na dezinfekci rukou: Unikátní světově patentovaný přípravek! Nevysušuje ruce. Povzbuzuje k používání. Předchází problémům s kůží. Instantní pěna - snižuje použití přípravku o 50%! Snadno se rozetře, nezanechává pocit lepkavých rukou. Úspěšně testován mimoj. i na virus ptačí chřipky H3N8, Norwalk, virus lidské chřipky H3N2, Herpes rotavirus, Hepatitis A, HIV. Oblast použití: Potravinářství, nemocnice, domovy důchodců a profesionální kuchyně. 1 l patrona pro dávkovač. Více než 2000 dávek z jedné patrony! Redukuje transientní flóru o více než 99,999%.

20 KOMPLETNÍ SYSTÉM PŘÍPRAVKY
KRÉM FLORAFREE WORKSAFE NATURAL Regenerační a ochranný krém Výhody ve srovnání s běžnými regeneračními krémy: Nízké náklady na osobu a rok. Ochrana a regenerace v jednom. Rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastných rukou. Ochranný a regenerační krém pro profesionální použití Vytváří na kůži přirozenou ochrannou vrstvu a chrání ji před působením vody a přípravků na vodní bázi. Vhodný pro citlivou pokožku. V maximální možné míře je založen na přírodních látkách. Neparfemovaný a díky tomu i díky svým účinkům je vhodný pro použití v potravinářství. 1 l patrona pro dávkovač.

21 UNIKÁTNÍ SYSTÉM DÁVKOVAČE MAX*
Systém se zárukou Hygienický systém Ekonomický systém Konkurenční systém Kryt a tlačítko dávkovačů DEB Florafree jsou ošetřeny materiálem Biocote®, bezpečnou látkou na bázi iontů stříbra. Biocote®: Zabraňuje růstu mikroorganismů. Exkluzivní pro dávkovače DEB. Aktivní po celou dobu životnosti. Snižuje riziko křížové kontaminace. World First

22 UNIKÁTNÍ SYSTÉM HYGIENICKÝ SYSTÉM
Deb dávkovač MAX, maximálně hygienický 100% uzavřený systém na patrony Žádný kontakt kůže s místem výdeje mýdla Během doplňování žádný kontakt přípravku s rukama Čerpadlo je součástí patrony Maximálně hygienické tlačítko Bez úkapů na umyvadlo nebo podlahu Povrch dávkovače snadno otíratelný Výměna patron v několika sekundách, bez potřísnění okolí přípravkem X Otevřený systém, dávkovače na doplňování Doplňování nového přípravku do starého, tzn. žádná kontrola kvality mýdla. Doplňování zabere více času a běžné je rozlití přípravku mimo dávkovač. Při doplňování hrozí riziko kontaktu a tedy kontaminace přípravku s kůží. Každý uživatel má kontakt s místem výdeje mýdla, tzn. riziko křížové kontaminace. Při tahu tlačítka směrem k sobě dochází k jeho znečištění na místě, které není vidět. Čerpadlo se pomalu špiní, znečištění není viditelné. OTEVŘENÝ SYSTÉM NENÍ VHODNÝ PRO POUŽITÍ PRO HACCP.

23 UNIKÁTNÍ SYSTÉM SYSTÉM SE ZÁRUKOU
Dávkovače MAX: ABS/PET materiál Minimální údržba Stálobarevný Snadno se čistí Životní záruka Dávkovač, který vždy funguje.

24 UNIKÁTNÍ SYSTÉM EKONOMICKÝ SYSTÉM
Mýdla ve formě pěny poskytují nesrovnatelné náklady na mytí. Velké 2 litrové patrony pro tekutá mýdla nabízí nízké náklady na mytí. Nízké náklady na osobu ve srovnání např. s Indulonou. Větší odolnost znamená menší riziko ohledně poškození, ztráty image před klienty apod.

25 UNIKÁTNÍ SYSTÉM KONKURENČNÍ SYSTÉM
Instantní pěny snižují spotřebu mýdla o více než 50% a spotřebu vody o více než 25%; FLORAFREE Foamer, FLORAFREE Redux, FLORAFREE AHP Foamer, FLORAFREE Hygi Foamer. Velké balení – 1 a 2 l znamená méně manipulace. Snadná výměna. Dávkovače pracuje na bázi podtlaku, žádné zbytky, žádné úkapy, vždy funguje. Možnost snadného napojení ovládání loktem. Hygigel obsahuje 80% alkoholu. Dávkovač se životní zárukou!

26 MATERIÁLY PODPORUJÍCÍ SPRÁVNOU PÉČI O POKOŽKU
Centrum hygieny kůže Obsahuje všechny přípravky nutné pro splnění specifických protokolů hygieny pokožky Barevné odlišení s piktogramy pro zajištění správného použití Plastový snadno omyvatelný panel

27 KDO UŽ POZNAL VÝHODY PATRONOVÉHO SYSTÉMU DEB

28 ZETRADE Břeclav tel. 607 993 834 www.zetrade.cz
3 KROKY PRO HYGIENU KŮŽE ZETRADE Břeclav tel

29 Používejte stejnou techniku pro mytí, dezinfekci a regeneraci
MANUÁL Používejte stejnou techniku pro mytí, dezinfekci a regeneraci


Stáhnout ppt "POTRAVINÁŘSTVÍ A KUCHYNĚ"

Podobné prezentace


Reklamy Google