Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SUREBET – jistá sázka V této jednoduché prezentaci se dovíte. Proč surebet? Jak surebet? A hlavně proč u nás surebet?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SUREBET – jistá sázka V této jednoduché prezentaci se dovíte. Proč surebet? Jak surebet? A hlavně proč u nás surebet?"— Transkript prezentace:

1 SUREBET – jistá sázka V této jednoduché prezentaci se dovíte. Proč surebet? Jak surebet? A hlavně proč u nás surebet?

2 Co jsou surebets? Surebets jsou jisté sázky, taky se používá pojem sportovní arbitráže. Při sportovních arbitráží nás nezajímá výsledek sportovní události. Vůbec nás nezajímá jak daný zápas dopadne, protože vždy vyhrajeme. Řekl bych spíš vždy získáme, protože surebety v žádném případě nelze nazývat sázením a výhrou. Vždy jde o investici a zisk. Zisk je u každé příležitosti zaručený!!!

3 Jak je to možné? Jednoduše, protože žádná sázková kancelář nemá stejné kurzy jako konkurence. Jsou téměř stejné, ale ne úplně stejné a právě na rozdílu těchto kurzů profitujeme. I minimální rozdíl kurzů může generovat nějaké to procento zisku. Surebetů se zhodnocením 1-2% se dají najít denně desítky. Někdy je možné najít rozdílný kurz, který generuje až 20%.

4 Možné rizika surebetu! 1. Bann- zavření nebo omezení účtu u některé sázkové kanceláře (bann může přijít, ale máme strategii sázení, kterou tuto možnost minimalizujeme) 2. Ztráta části kapitálu (U mnoha lidí kteří se do surebetu pustí k tomu opravdu dojde, u nás je ztráta kapitálu vyloučená)

5 BANN – zavření účtu Sázkové kanceláře se snaží najít spekulativní sázkaře a následně jim účet buď zavřít a nebo je limitovat vkladem. Jsou ovšem sázkové kanceláře, které surebety lidem přímo nabízí a nelimitují je vkladem. Naše strategie spočívá v tom, že dáváme denně víc surebetů za menší vklady a nepřevádíme peníze po každé sázkové příležitosti, zpět do peněženky. Tím na sebe zbytečně neupozorňujeme Samozřejmě, že pokud se sázková příležitost najde u sázkovek, které nás nelimitují, tak tam prolejeme pokud možno co největší částku. V případě, že nějaký bann přece jen příjde, tak jsme připraveni reagovat založením nového účtu a nebo se zaměříme na jiné sázkovky. Solidních sázkovek jsou na trhu stovky. Časem bychom chtěli přejít jen mezi sázkovky, které nás nebudou limitovat. Už teď máme plán na sázkovky, které nás nelimitují, teda pokud nebereme limit Euro na sázku. Např.

6 Ztráta části kapitálu U lidí kteří se do arbitráží pustí bezhlavě k tomu opravdu dochází. Sportovní arbitráže jsou jednoduchá forma zhodnocení peněz, je ovšem nutné si dobře nastudovat podmínky a pravidla daných sázkových kanceláří. Arbitráž se musí vsadit vždy u sázkovek které mají stejné podmínky. Pokud například člověk investuje při rozdílných podmínkách, pak může přijít i o polovinu investované částky. Například u tenisu při skreči má některá sázkovka v pravidlech, že vrací vklad a jiná vyhodnotí sázku jako proběhlou. Pokud skrečuje hráč na kterého máte danou sázku u sázkovky, která bere zápas za proběhlí tak u ní prohráváte a druhá která vrací vklad vám pouze vrátí vklad, takže přicházíte o cca 50% vsazené částky. V případě že to bude obráceně, tak získáte 50%, ale my nejsme sázkaři. Jsme obchodníci, takže takové arbitráži se z daleka vyhneme a jednotlivé arbitráže sázíme jen u sázkovek, které mají stejné podmínky. Pak není možné přijít ani o jednu korunu. Nechceme si vsadit, chceme investovat a mít zaručený zisk!!!!!

7 Jaké je měsíční procento zhodnocení?
Na tuhle otázku není možné jednoznačně odpovědět. Vše záleží na tom kolik příležitostí se za měsíc stihne podat, za jaký kapitál a s jakým procentem zhodnocení. Jediné co se dá říct je že zhodnocení je jisté. Pokud by se našla příležitost každý den třeba mezi sázkovkou Pinnacle a Betfair, pak by měsíční zhodnocení bylo hodně velké. Řekl bych až někde k 40%. Ovšem mezi těmito sázkovkami je možné příležitost, která generuje zisk najít jen jednou za čas, ale pracujeme na programu, který nám v tom pomůže. Jsme realisti a pro zatím denní sázka může být někde kolem kč a to v osmi sázkových příležitostí. Takže zhodnocení kapitálu kč může být měsíčně někde kolem 7%.

8 Příklad arbitráže Sázka na fotbal francouzský pohár Creteil – Metz 9. prosinec. Sázka na výhru domácích u sázkové kanceláře MYBET, kurz 2,5, remíza u PINNACLU kurz 3,36 a výhra hostů rovněž u PINNACLU kurz 3,52. Při vsazení kapitálu kč v poměru Výhra domácích kč, na remízu kč a na výhru hostů kč. Bude výhra při jakémkoliv výsledku kč. To je čistý zisk 1 844kč (1,84% zhodnocení vkladu)

9 MYBET

10 PINNACLE

11 Proč se přidat k nám? Jsme skupinka lidí, která má v tomto oboru velké zkušenosti. Vyhledávání surebetů a zdokonalování systému věnujeme veškerý svůj čas. V našem týmu je jeden přední trader, který obchoduje na sázkové burze nejen u betfairu. Jeho zkušenosti nám při získání většího kapitálu pomůžou obchodovat surebety právě u betfairu, kde nejsme nijak limitováni. Další členové týmu mají VIP účty u některých běžných sázkových kanceláří, takže tam rovněž nejsme limitováni vkladem, nebo nějakým BANNEM.

12 Jeden z našich pomocníků při porovnávání kurzů

13 Kontakt V případě, že se chcete na něco zeptat, popřípadě se k nám přidat , pak mě neváhejte kontaktovat na tel , popř.


Stáhnout ppt "SUREBET – jistá sázka V této jednoduché prezentaci se dovíte. Proč surebet? Jak surebet? A hlavně proč u nás surebet?"

Podobné prezentace


Reklamy Google