Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Listopad 2010.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Listopad 2010."— Transkript prezentace:

1 Listopad 2010

2 Světově unikátní řešení
Řada hojivých krémů VERMIO je ve své oblasti světovým unikátem s registrovaným patentovým chráněním. Poskytuje optimální krémovou řadu pro péči o Vaši pleť a její hojení při širokém spektru kožních problémů. Krémy VERMIO jsou prvními a jedinými na světě, které obsahují a využívají soubor stabilizovaných tělních enzymů v bílkovinném prostředí. Krémy jsou dermatologicky testovány a mají osvědčení od Státního zdravotnického ústavu.

3 Jak přípravek působí ENZYMY
Enzymy a jejich směsi odbourávají mimo jiné v mimobuněčném prostoru bílkoviny a peptidy, zúčastněné při vzniku a rozvoji edému, štěpí klíčové mediátory zánětu a významně ovlivňují imunitní odpověď organismu. Enzymy, na rozdíl od chemických protizánětlivých léků, zánět nepotlačují, ale optimalizují. Kontrolují jeho rozsah, zkracují trvání zánětu a odstraňují jeho nežádoucí projevy (otok, bolest, celková reakce organizmu). Zabraňují, aby se zánět stal chronickým. V případě nádorových buněk omezuje enzymatické ovlivnění adhezních molekul jejich invazivní růst a schopnost metastazovat. Enzymy mají i další cenné terapeutické vlastnosti, například stupňují vstřebávání a účinnost antibiotik, vitaminů a cytostatik a omezují toxické účinky záření a cytostatik. Velkou výhodou enzymů je minimum nežádoucích účinků při jejich současné vysoké účinnosti.

4 Jak přípravek působí GLYKOPROTEINY
Jedná se o látky, u kterých byl jednoznačně prokázán silný účinek v podpoře imunitního systému, na bázi zvýšené produkce T-lymfocytů. Podporují a zesilují obranyschopnost organismu a posilují imunitní systém. DIPEPTIDY a TRIPEPTIDY Sloučeniny dvou až tří aminokyselin vzniklých štěpením bílkovin, které jsou důležitou složkou při stavbě nových bílkovinných komplexů. Jedná se například o kolagenní bílkoviny, důležité ve vystýlce kloubních pouzder, při tvorbě zdravých kožních buněk a zvyšujících vitalitu pokožky. Dipeptidy a Tripeptidy jsou důležitou složkou při stavbě kolagenních vláken v pokožce. Tyto vlákna zajišťují pružnost pokožky, zabraňují tvorbě vrásek a zvyšují elastičnost pokožky. Jejich nedostatek vyvolává ztrátu pružnosti pokožky, její stárnutí, zdůrazněné jejím svraštěním.

5 Jak přípravek působí KOMPLEXONY
Komplexony esenciálních aminokyselin ve vhodném složení jsou iniciátory hyperfunkce žláz s vnitřní sekrecí a to zejména hypofysy, která je katalyticky provokována ke zvýšené tvorbě neurohormonů, zejména pak řady endorfinů. OLYGOPEPTICKÉ KOMPLEXONY Oligopeptidické komplexony iniciují zvýšenou funkci brzlíku, který je producentem T-lymfocytů a současně i sleziny, která dodává krvi B- lymfocyty, což obojí tvoří jednu ze základních složek obranného systému organismu a je rozhodující v relativně rychlém zvýšení imunitní odpovědi organismu.

6 Jak přípravek působí POLYPEPTIDICKÁ SLOŽKA
Polypeptidická složka spadá do skupiny látek účinkujících popudovou imunologickou odpovědí. Přívod takto upravené a organismu přijatelné bílkoviny vyvolá tvorbu antigenů, které fungují jako obranný systém proti patologii organismu. OLYGO-PEPTIDY Jsou, spolu s dalšími složkami v koncentrátu VERMIO obsaženými, základní kameny výrazné tvorby lysoxinu, tohoto „nespecifického antibiotika“, jsou iniciátory jeho autotvorby a tím vytváří v organizmu další faktor, posilující obranou odpověď organizmu proti vnějším noxám. DALŠÍ PŘÍRODNÍ LÁTKY VERMIO obsahuje ještě několik dalších přírodních látek na bázi enzymů, antibiotik a hormonů, které synergicky podporují účinnost preparátu.

7 Realizované aplikace VERMIO ALFA Diagnóza Počet případů
Dobré hodnocení Střední hodnocení Slabé nebo bez účinku Psoriáza chronická 12 7 5 Psoriáza dlaňová Barber 6 2 4 Ekzém dlaňový tylotický 3 1 Neurodermitida Lichen planus Ichtyóza bérců Hyperpigmentace čela

8 Realizované aplikace VERMIO BETA Diagnóza Počet případů
Dobré hodnocení Střední hodnocení Slabé nebo bez účinku Ekzém atopický 13 9 3 1 Ekzém kontakt. alerg. 5 2 Dermatitida seborhoická 4 Lichen planus Purigo nodul. Hyde Mykid rukou VERMIO GEL Diagnóza Počet případů Dobré hodnocení Střední hodnocení Slabé nebo bez účinku Akné vulgární 16 11 2 3 Rosacea 6 5 1 Dermatitida periorální

9 TYPY VÝROBKŮ VERMIO ALFA ošetření kůže poškozené striemi a celulitidou
vysoce hydratační krém podíl aktivní složky 20 % více léčebně orientovaný k dennímu použití na celou pokožku těla i obličeje VERMIO BETA ošetření vysychající pokožky, k omlazení pleti a proti vzniku vrásek a strií promašťující a vyživující krém 15 % podíl aktivní složky převážně noční krém

10 TYPY VÝROBKŮ VERMIO GEL vysušující a hojivý gel
5% podíl aktivní složky antiseptický gel k denní péče určený pro ošetření mastné pleti, akné, oparů, popálenin a jizev VERMIO STRONG Korekční krém se silným hojivým účinkem 25% podíl aktivní složky s přísadou aktivujících látek účelové ošetřování bércových vředů, pooperačních a poúrazových jizev a ran, septických ran, popálenin, hematomů a těžkých forem dermatóz

11 Aplikace Těhotenství a mateřství
Od čtvrtého měsíce těhotenství až do porodu aplikujeme vybrané přípravky VERMIO na celé tělo proti vzniku strií a celulitidy, a to především na břicho, hýždě a stehna, po porodu při kojení na prsa, a to následujícím způsobem. Ráno jemně vmasírujeme hydratační krém VERMIO ALFA. Večer masáž zopakujeme vyživujícím krémem VERMIO BETA. Na zhojenou jizvu aplikujeme 2x až 3x denně přípravek VERMIO BETA, a to lehkým vmasírováním, na noc pak stejným způsobem přípravek VERMIO STRONG. Tyto přípravky působí na jizvy podobně jako tlakové masáže. Urychlují jejich vyzrávání, zabraňují jejich zbytnění, hypertrofii. V případě starších jizev, tyto opticky vyhlazuje a zmenšuje.

12 Aplikace Hojení a potlačování příznaků psoriázy, lupénky
2x až 3x denně, nejlépe ráno, v poledne a odpoledne, omyjeme postižené oblasti čistou vlažnou vodou, přitom je možné použít mýdlo s hydratační složkou, a ošetříme lehkým vmasírováním krému VERMIO BETA. Na noc postižené oblasti omyjeme, stejně jako v předchozím případě, a aplikujeme lehkým vmasírováním VERMIO ALFA. Pokud, že je postižení rozsáhlé, objevují se praskliny, bolestivost, úporné svědění či krvácení, aplikujeme místo VERMIO ALFA po omytí přípravek VERMIO STRONG.

13 Aplikace Prevence, hojení a potlačování příznaků strií
Pro prevenci vzniku strií 1x až 2x denně po omytí ohrožené oblasti čistou vlažnou vodou, je možné použít mýdlo s hydratační složkou, vmasírujeme krouživými pohyby přípravek VERMIO BETA do daných oblastí. V případě již vzniklých strií 3x denně vmasírujeme po omytí, stejně jako v předchozím případě, krouživými pohyby přípravek VERMIO BETA. Na noc 1x po omytí vmasírujeme krouživými pohyby přípravek VERMIO STRONG. Odstranění již vzniklých strií je věcí dlouhodobou. Obecně platí, že doba, potřebná k odstranění, se rovná době jejich trvání.

14 Aplikace Hojení a potlačování příznaků atopického, kontaktního, tyolického a alergického ekzému   Na postižená místa, očištěná nedráždivými prostředky, aplikujeme několikrát denně přípravek VERMIO BETA. V případě mokvání, úporného svědění či krvavých prasklin, aplikujeme na noc VERMIO ALFA, při větším rozsahu prasklin VERMIO STRONG.

15 Aplikace Hojení a potlačování příznaků jizev
Na zhojenou jizvu aplikujeme 2x až 3x denně přípravek VERMIO BETA, a to lehkým vmasírováním, na noc pak stejným způsobem přípravek VERMIO STRONG. Tyto přípravky působí na jizvy podobně jako tlakové masáže. Urychlují jejich vyzrávání, zabraňují jejich zbytnění (hypertrofii). V případě starších jizev, tyto opticky vyhlazuje a zmenšuje. Při střídání přípravků je třeba pokožku omýt čistou vlažnou vodou před každou další aplikací, přitom je možné použít mýdlo s hydratační složkou. Stejně tak je třeba pokožku omýt před každou aplikací přípravku VERMIO STRONG.


Stáhnout ppt "Listopad 2010."

Podobné prezentace


Reklamy Google