Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Petr Ulrych výtvarná fotografie

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Petr Ulrych výtvarná fotografie"— Transkript prezentace:

1 Petr Ulrych výtvarná fotografie

2 Petr ULRYCH (. 1965), výtvarný fotograf
Petr ULRYCH (*1965), výtvarný fotograf. Věnuje se volné tvorbě, zejména aktu, portrétu a abstraktnímu zátiší. Je členem Asociace profesionálních fotografů ČR, sdružené ve Federaci evropských profesionálních fotografů FEP. Petr Ulrych je součástí soukromých sbírek v ČR, Německu a v USA. Vystavuje doma i v zahraničí. O PR reprezentaci Petra Ulrycha pečuje agentura Stance Communications, umělecky ho zastupuje Leica Gallery Prague.

3 Petr Ulrych uskutečnil během uplynulých tří let dvanáct výstav, z nich devět samostatných. K těm významnějším patří pražský Mánes, francouzské Bourbon-Lancy a americký New York.

4 Výstava Petra Ulrych „Abstract Woman“ v Národním domě na Manhattanu v New Yorku, USA zaznamenala v roce 2007 značný úspěch. Bohatě navštívená vernisáž hostila generální konzulku ČR v NY, ředitelku Českého centra v NY, prezidenta amerických krajanů a další významné osobnosti politického a kulturního života. Výstava byla po měsíci z jedné třetiny rozprodána, jednou fotografií autor přispěl do charitativní aukce českého a slovenského konzulátu.

5 Výstavu pořádalo krajanské sdružení BBLA, mediálně byla podpořena časopisem ČSA Review a Českým centrem v NY. Autorem projektu byla agentura Stance Communications.

6

7

8 Pro rok 2008 připravuje sdružení amerických krajanů BBLA další, navazující výstavu výtvarných fotografií Petra Ulrycha v New Yorku. Výstavu bude opět produkovat agentura Stance Communications a kurátorsky ji zaštítí prestižní Leica Gallery Prague. Výstava se bude konat v nově zrekonstruovaném českém Národním domě na Manhattanu.

9 Obsahem expozice „Wild & Mild“ budou opět akty a zátiší, nové fotografické projekty z roku Autoři výstavy v současné době kompletují seznam sponzorů a mediálních partnerů nového projektu.

10 Kontakty Petr Ulrych fotograf
tel.: , PR reprezentace Petr Soukup, Stance Communications, s.r.o. tel.: , Galerijní zastoupení Jana Bömerová, Leica Gallery Prague tel.: ,

11


Stáhnout ppt "Petr Ulrych výtvarná fotografie"

Podobné prezentace


Reklamy Google