Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Návštěva Staatliche Studienakademie v Riese – prosinec 2006

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Návštěva Staatliche Studienakademie v Riese – prosinec 2006"— Transkript prezentace:

1 Návštěva Staatliche Studienakademie v Riese – prosinec 2006
Účastníci: Mgr. Jaroslav Serbousek Ing. Josef Jirsa

2 Po přivítání ve škole a její krátké prohlídce jedeme spolu s docentem Ing. Klingenbergem navštívit naše studenty Jana Chaloupku a Martina Motyčku, kteří vykonávají pětiměsíční odbornou praxi ve firmě Autohaus Gute Fahrt GmbH v Riese.

3 Autohaus, který se zabývá servisem a opravami automobilů VW a Audi, se nachází přímo na pěší zóně v centru města.

4 Studenty nalézáme v hale oprav v pilné práci
Studenty nalézáme v hale oprav v pilné práci. Na levém snímku Jan Chaloupka provádí výměnu dílu, na pravém Martin Motyčka spolu se svým parťákem řeší problém vadného chodu motoru.

5 Servis je vybaven moderní diagnostickou technikou, nechybí ani dokonalé nářadí. Všude je vzorný pořádek, auta se vrací zákazníkům čistá s umytými skly.

6 Ve firmě jsou s pobytem studentů velice spokojeni a studenti se zde také cítí velice dobře. Vedení firmy je často bere na různé odborné akce a tak se zdokonalují nejen v němčině, ale i získávají další poznatky o automobilech VW a Audi. Na snímku zleva: Mgr. Serbousek, Motyčka, patron našich studentů Ullrich, Chaloupka, Ing. Jirsa, docent Ing. Klingenberg .

7 Při závěrečném jednání nám vedoucí autoservisu pan Kurt Hähnichen slíbil, že v příštím roce jejich firma přijme opět dva naše studenty na odbornou praxi. Na oplátku zveme management firmy k návštěvě naší školy.

8 Při cestě domů se zastavujeme v historickém srdci Saska Míšni a za doprovodu docenta Klingenberga obdivujeme v proslulé porcelánové manufaktuře mistrovské výrobky.

9 Architektonické památky Míšně určitě stojí za shlédnutí.

10 Pohledem z hradu Albrechtsburg na Labe a okolí Míšně se loučíme a odjíždíme domů.


Stáhnout ppt "Návštěva Staatliche Studienakademie v Riese – prosinec 2006"

Podobné prezentace


Reklamy Google