Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2009 Myšlenka turnaje vznikla začátkem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2009 Myšlenka turnaje vznikla začátkem."— Transkript prezentace:

1 Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové
Historie turnaje: Myšlenka turnaje vznikla začátkem roku Důvodem byla tragická událost z řad našich přátel. Rozhodli jsme se, uspořádat menší turnaj v malé kopané pro naše kamarády a při té příležitosti vybrat a předat peníze na charitativní účely – konkrétně pro potřeby pacientů II. interní kliniky - oddělení klinické hematologie Fakultní nemocnice Hradec Králové. První turnaj se konal na hřišti TJ Slavoj Předměřice za účasti sedmi týmů a podpory bývalého reprezentanta ČR ve fotbale Karla Pitáka a stále ještě aktivního reprezentanta v judu, olympionika Pavla Petřikova, kteří věnovali do dražby dres Red Bull Salcburk, resp. reprezentační kimono. Ve finále jsme vybrali a na místě předali celkem 9 100,- Kč. Tyto peníze převzal přímo na turnaji MUDr. David Belada, Ph.D.

2 Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové
Historie turnaje: 2010 Pozitivní reakce z prvního ročníku nás přesvědčili v pokračování a pokusu založení tradice. Do organizace turnaje jsme se pustili mnohem dříve a výsledkem byla velmi povedená akce – ostatně, posuďte sami… Sport Hradec Cup 2010 se konal pod záštitou tehdejšího Primátora města Hradce Králové, pana Otakara Divíška na hřišti TJ Slavia HK v centru Hradce Králové za účasti dvanácti týmů. Turnaje se zúčastnili i dva týmy z Ústí nad Labem. Pokračovali jsme i v tradici dražby sportovních artefaktů, kdy jsme úspěšně vydražili následující dresy – vše originály s podpisy: Dominik Hašek – HC Eaton Pardubice Vladimír Šmicer – Slavia Praha Adrian Rolko – FK Mladá Boleslav FC Hradec Králové Pro potřeby pacientů II. interní kliniky - oddělení klinické hematologie Fakultní nemocnice Hradec Králové jsme opět do rukou MUDr. Davida Belady Ph.D. předali ,- Kč!

3 Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové
Tradice založena – chystá se 3. ročník! Reakce všech účastníků z posledního turnaje byly velmi nadšené a i fakt, že vybrané peníze jdou VŽDY na konkrétní účely a potřeby, nás přesvědčily, že chceme a musíme pokračovat! Pro letošek jsme zvolili termín a turnaj, tentokrát s účastí šestnácti týmů se opět odehraje na hřišti TJ Slavia Hradec Králové. Chtěli bychom tímto požádat společnosti, ale i soukromé osoby o spoluúčast na turnaji, abychom společně vybrali co nejvíce peněz pro potřebné záležitosti. Pro letošek bychom chtěli pomoci slečně Ivance Kahounové, která je těžce postižená. O její diagnóze nám její matka řekla: "Dcera má dětskou mozkovou obrnu, a to takovou formu, při níž je zasaženo veškeré svalstvo snížením svalového napětí (tj. hypotonická forma). Tato forma je vždy spojena s mentální retardací (tj. mozečkový syndrom) - u dcery je z největší části zasažena levá polovina mozku, to má za následek značné snížení verbálních schopností (má slovní zásobu cca 30 slov) a podle posledních odborných vyšetření se v jejích 24 letech pohybuje na úrovni dítěte v pásmu od let. Podle slov neurologa se již mozek dále nevyvíjí a proto prognosticky nelze předpokládat nějaké další vývojové změny" Ivance bychom chtěli přispět částkou cca ,- Kč na 14ti denní rehabilitační pobyt v lázních. Ivanka s rodiči bude na turnaji přítomna a náš společný finanční dar ji společně předáme před závěrečnými boji o medaile.

4 Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové
…zbytek vybraných peněz bychom chtěli opět věnovat pro potřeby pacientů II. interní kliniky - oddělení klinické hematologie Fakultní nemocnice Hradec Králové. Nicméně, všichni víme, jaká je nyní situace ve zdravotnictví a proto bychom ještě v případě vyplnění „černých předpovědí“ situace ve FN v Hradci Králové, přehodnotili, kam a pro jaké účely zbývající vybrané peníze poputují. V záloze máme SPC pro děti s vadami zraku při SŠ, ZŠ a MŠ, Štefánikova, Hradec Králové, kam bychom mohli například společně zakoupit speciální počítače pro nevidomé. Nicméně, pokud byste měli zajímavý tip, pak jsme plně k dispozici a připraveni k diskuzi! Vybrat více peněz by nám mohla pomoci opět tradiční dražba sportovních artefaktů. Pro letošek máme přislíbené následující dresy – opět vše podepsané originály – a bude z čeho vybírat!!! Tomáš Rosický - Arsenal FC Petr Čech – Chelsea FC Alessandro Del Pierro – Juventus Turín Reprezentace žen basket - 2. na MS Pavel Patera – reprentace ČR hokej František Kaberle - HC Pardubice Denisa Sčerbová-Rosolová - atletika (3. na MS a ME) Jaroslav Plašil - Bordeaux

5 Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové
Všechny podrobnosti o ročníku chystaném, ale i o předchozích ročnících, naleznete na Zde naleznete dokumenty o záštitě Primátora, darovací listiny a dokumenty o tom, jak obdarovaný subjekt peníze použil. Neváhejte nás prosím kontaktovat!   Jan Bernard: Petr Tomek: Michael Nebeský:

6 AFK Urbanice 2009 – 2. místo 2010 – 1. místo

7 Larvy HK – 1. místo 2010 – 2. místo

8 Lokomotiva Býšť 2009 – 4. místo 2010 – 3. místo

9 Spoluhráči.cz 2009 – 5. místo 2010 – 4. místo

10 Kodokan – 5-8. místo

11 Rapid – 3. místo 2010 – 5-8. místo

12 Renault tým – 5-8. místo

13 Relax Ústí nad Labem 2010 – 5-8. místo

14 Sokolíci 2010 – místo

15 CDL Ústí nad Labem 2010 – 9-10. místo

16 Technologické centrum HK 2010 – 11-12. místo

17 Městská policie HK 2010 – 11-12. místo

18 Dražba dresů

19 Předávání finanční hotovosti 38 988,- Kč MUDr
Předávání finanční hotovosti ,- Kč MUDr. Beladovi před finálovými zápasy.


Stáhnout ppt "Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2009 Myšlenka turnaje vznikla začátkem."

Podobné prezentace


Reklamy Google