Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

22. 10. 2013 - Praha.  KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "22. 10. 2013 - Praha.  KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak."— Transkript prezentace:

1 22. 10. 2013 - Praha

2  KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak to bylo anebo mohlo být dál v království Popelky, Zlatovlásky a Hloupého Honzy a jestli uměli opravdu vládnout a jestli náhodou neudělali někde chybu. Odehrává se na pohádkovém ostrově, kde vedle sebe žijí tři království známá z pohádek: Zlatovláskov, Popelkov a Honzovsko.Království žijí vedle sebe v míru, spolupracují, pomáhají si a obchodují, ale trochu zapomínají na čistotu životního prostředí. Princové se chtějí ženit, ale nevěsta je jenom jedna, což na jinak klidném mírumilovném pohádkovém ostrově způsobí obrovský mezinárodní konflikt. A pak se to všechno stane: Královna přírodních sil se rozzlobí a společně s pohádkovými bytostmi připraví všem královským rodinám a hlavně princům, budoucím králům, velkou zkoušku odvahy, moudrosti a hlavně chování k přírodě a k sobě navzájem. Chce princům ukázat, co generace jejich rodičů zanedbala a v čem by měli být jiní. Cesta plná překážek, peripetií a úkolů je zkouškou tří rozdílných chlapeckých povah. Symbolicky je také cestou měnící chlapce v dospělé muže a je i prostředkem k nalezení hodnot a přátelství. Příběh se s nadsázkou a humorem dotýká problematiky ekologie a mezilidských vztahů a chce přimět mladého diváka k zamyšlení nad těmito problémy.

3

4

5

6

7

8

9

10


Stáhnout ppt "22. 10. 2013 - Praha.  KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak."

Podobné prezentace


Reklamy Google