Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MÝMA OČIMA MARKÉTA CIRHANOVÁ studentka tercie Los Angeles / výhra

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MÝMA OČIMA MARKÉTA CIRHANOVÁ studentka tercie Los Angeles / výhra"— Transkript prezentace:

1 MÝMA OČIMA MARKÉTA CIRHANOVÁ studentka tercie Los Angeles - 2011 / výhra

2 Od 7. do 14. května 2011 jsem byla s mým taťkou týden v Los Angeles
Od 7. do 14. května 2011 jsem byla s mým taťkou týden v Los Angeles. Vyhrála jsem soutěž na Disney Channelu - Hannah Montana Style O soutěži jsem se dozvěděla na kanálu Disney Channel. Viděla jsem video, kde Miley Cyrus pobízí diváky, aby navrhli nějaké nápadité triko, a vítěz měl letět do Los Angeles. Neváhala jsem a zkusila štěstí.

3 Asi tak za dva měsíce mi přišel , že mě vybrali mezi třemi nejlepšími návrhy (celkem soutěžilo z Česka asi 4500 soutěžících). A také kontaktovali rodiče. Byla jsem zrovna na horách a zbývala už jen hodina na potvrzení, jestli s tím rodiče souhlasí. Rychle jsme na horách pátrali po internetu, abych stihla vše potvrdit, a nakonec se nám to podařilo. Následovalo veřejné internetové hlasování. Získala jsem, oproti druhému místu, dost velký náskok v počtu hlasů. Pak se nám už jen ozvali, že jsem vyhrála a co všechno si máme zařídit. Byla jsem moc ráda. Nikdy by mě nenapadlo, že něco takového vyhraju právě já. Byl to můj sen podívat se do Hollywoodu. Každopádně to bylo velké štěstí.

4 Odpočítávala jsem dny, za jak dlouho už s taťkou poletíme
Odpočítávala jsem dny, za jak dlouho už s taťkou poletíme. Těšila jsem se čím dál víc. A najednou ten velký den nastal. V sobotu 7. května (přesně v 6:50) jsme odletěli z Prahy do Amsterdamu (let trval hodinu a čtvrt) a potom jsme letěli z Amsterdamu do Los Angeles (tentokrát byl let dvanáctihodinový). Cestování bylo dlouhé, a protože bylo dopoledne, nezamhouřila jsem ani oko. Konečně jsme přistáli v Americe! Po odbavení nás čekal řidič limuzíny, který nás odvezl na hotel. V USA bylo asi kolem třetí hodiny odpoledne, protože je tam posunutý čas, je tam tedy o devět hodin méně než u nás. Hotel byl moc hezký. Večer jsme se setkali se třemi výherci z jiných zemí (Rumunsko, Bulharsko a Maďarsko) a se Sue Dinner, která nám řekla, co se vlastně bude ten týden dělat. Zbytek dne jsme měli volno. Byli jsme hodně unavení, a tak jsme šli brzo spát.

5 Druhý den, v neděli, jsme celá parta vyrazili do kalifornského Disneylandu. Byla bohužel neděle, takže spousta lidí, proto jsme si ho jen prošli, bez stání front na jednotlivé atrakce. V pondělí jsme strávili další den v Disneylandu, v Adventure Park. Bylo tam hodně atrakcí a už tam nebylo tolik lidí. Hned jako na první atrakci jsme šli na takové sudy, kde vás postříká voda (my jsme to nevěděli), a když to skončilo, byli jsme celí promočení. Další atrakce jsme absolvovali mokří, ale za chvíli jsme uschnuli. Nejvíc se mi tam líbilo 4D kino, kde na vás třeba i pršelo nebo foukal vítr, a ještě taková věž, kde vyjedete výtahem nahoru a vidíte třeba duchy a nečekáte to a najednou volným pádem spadnete dolů. Pak jsme se vrátili zpátky do Los Angeles. V úterý jsme jeli na natáčení do Malibu, bývalého domu Britney Spears. Cestou jsem viděla v Beverly Hills domy slavných. Když jsme dorazili do Malibu, tak nás stylistka Hannny Montany oblékla. A také nás nalíčili a učesali. Oblékli mě do růžového trička s bílými kalhoty a pak jsme si to dokonce mohli nechat. Natáčeli nás, jak si prohlížíme skutečné oblečení, které měla na sobě Hannnah Montana. Pak byly s námi rozhovory. Moc jsem si tento den užila.

6

7 Ve středu následoval další den natáčení, tentokrát na pláži a na Walk of Fame (Chodníku slavných). Tam nás natáčeli, jak dovádíme a jak jezdíme na kolech. Den byl také velmi vydařený. Ve čtvrtek jsme měli celý volný den a vyrazili jsme na nákupy a na Walk of Fame. Chodník slavných jsem chtěla vždycky vidět, je krásný. V pátek jsme měli volné dopoledne a odpoledne jsme odjeli zpátky na letiště. Asi v šest jsme odlétali do Paříže, to jsem celý let prospala, takže mi to uteklo rychle. Pak jsme přestoupili na let z Paříže do Prahy a asi v osm večer (našeho času) jsme byli odbaveni. Kolem desáté večer jsme byli doma.

8 A ještě pár postřehů z týdne, který se mi moc líbil:
Když jsme šli v noci ven, bála jsem se všech těch temných uliček a gangsterů, byl to nezvyk. Bylo fajn, že jsem si mohla vyzkoušet, jaké to je být hvězdou. Americká angličtina není moc srozumitelná, někdy mluvili příliš rychle a my jsme jim s taťkou nerozuměli. FOTO: Američané nebyli zrovna hubení. Někdy mě až někteří lidé překvapili. Překvapilo mě taky, že skoro na každém rohu mají Mc Donald's a Burger King. Počasí se nám vydařilo, akorát jednou byla menší přeháňka. Zhruba bude na Disney Channelu pořad o tomto mém pobytu v L.A.


Stáhnout ppt "MÝMA OČIMA MARKÉTA CIRHANOVÁ studentka tercie Los Angeles / výhra"

Podobné prezentace


Reklamy Google