Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup • Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup • Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale."— Transkript prezentace:

1

2

3

4 1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup

5 • Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale zároveň ohrožují nás i životní prostředí. • Většina čistících prostředků obsahuje nebezpečné látky, které působí alergické reakce. Dále se také chemikálie dostávají do vzduchu, do půdy a především do vody, kde ohrožují nejen nás, ale i další živočichy a rostliny.

6 Fiktivní firma CaspoClean, s. r. o. při Obchodní akademii Denisovo Nábřeží 673 547 21 Náchod IČ: 55472103 DIČ: CZ55472103 E-mail: caspo@oanachod.cz www: caspoclean-s-r-o.webnode.cz

7


Stáhnout ppt "1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup • Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale."

Podobné prezentace


Reklamy Google