Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ROMAN KALABUS TERÉNNÍ CYKLISTIKA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ROMAN KALABUS TERÉNNÍ CYKLISTIKA."— Transkript prezentace:

1 ROMAN KALABUS TERÉNNÍ CYKLISTIKA

2 TERÉNNÍ CYKLISTIKA V ČESKÉ REPUBLICE ZAŠTIŤUJE ZÁJMY TERÉNNÍ CYKLISTIKY ČESKÁ MTB ASOCIACE

3 TERÉNNÍ CYKLISTIKA MTB MÁ RŮZNÉ FORMY
VEŘEJNOSTI JSOU ZNÁMÉ DÍKY ÚSPĚCHŮM NAŠICH BAJKERŮ PŘEDEVŠÍM JEJÍ SPORTOVNÍ STRÁNKY DĚLÍME JI Z HLEDISKA SPORTOVNÍHO NA DISCIPLÍNY DOWNHILL, CROSS COUNTRY, ENDURO, FREESTYLE A MNOHO DALŠÍCH DÍLČÍCH ODVĚTVÍ HLAVNÍM PRINCIPEM MTB JEŽDĚNÍ JE VŠAK JEŽDĚNÍ SAMOTNÉ. MÍT KDE JEZDIT A JEZDIT JEN TAK, PRO ZÁBAVU, TO JE HLAVNÍM POSLÁNÍM MTB. POKUD SE TOTO SPOJÍ S KVALITNÍMI SLUŽBAMI (UBYTOVACÍ, STRAVOVACÍ, SERVISNÍ ZÁZEMÍ), TAK DOCHÁZÍ K VELKÉMU PROLÍNÁNÍ S CESTOVNÍM RUCHEM

4 TERÉNNÍ CYKLISTIKA DÍKY PRÁCI VE VÝKONNÉM VÝBORU ČEMBA JSEM INFORMOVÁN O CELOREPLIKOVÉM DĚNÍ V PRODUKTOVÉ NABÍDCE AKTIVIT MTB ZLÍNSKÝ KRAJ NENÍ V RÁMCI ČR V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NA CHVOSTU DĚNÍ BUCHLOVSKÉ HORY – CHŘIBY, HOSTÝNSKÉ VRCHY, VSETÍNSKÉ VRCHY, JAVORNÍKY, TO VŠE JSOU DESTINACE, KDE EXISTUJÍ VELMI DOBRÉ PODMÍNKY K MTB

5 TERÉNNÍ CYKLISTIKA V RÁMCI SEMINÁŘE VELMI RÁD ODPREZENTUJI PROJEKTY V MÉM RESORTU, KTERÝ KOPÍRUJE ÚZEMÍ MIKROREGIONU VALAŠSKO – HORNÍ VSACKO.

6 TERÉNNÍ CYKLISTIKA

7 TERÉNNÍ CYKLISTIKA SPECIALIZED BIKE RESORT VALAŠSKO EXISTUJE OFICIÁLNĚ JIŽ TŘETÍ SEZÓNU JEDNÁ SE O PROJEKT, JEHOŽ PODSTATOU JE PŘEDSTAVIT VALAŠSKO JAKO RYZÍ BAJKOVOU DESTINACI, COŽ SE ZCELA JISTĚ DAŘÍ PROJEKT BYL PODPOŘEN MMR A NDKS, SPECIALIZED POD HLAVIČKOU BIKE RESORTU JSOU SCHOVÁNY DALŠÍ PROJEKTY

8 TERÉNNÍ CYKLISTIKA Díky zkušenostem průvodců a jejich znalostem Javorníků a Vsetínských vrchů objevíte s Valašskou Bike Tour místa, která byste sami jen těžko hledali. Navíc se k nim dostanete neméně zajímavou a zábavnou cestou, na horském kole. Horské kolo totiž není pouhý ekologický dopravní prostředek, jízda na něm je především zábava. Pojďte se o tom přesvědčit na Valašsko! • Valašská Bike Tour je několikadenní přejezd valašských hor s ubytováním v osvědčených chatách a hotelích. • Lze ji absolvovat v několika obtížnostních a délkových variantách, s průvodcem či sami podle mapy a podrobného itineráře • Možnost výběru trasy na míru podle vašeho zadání (délka etap, převýšení, technická náročnost, tématické zaměření)

9 TERÉNNÍ CYKLISTIKA VALAŠSKÁ BIKE TOUR
ZÍSKALA OCENĚNÍ HIT SEZÓNY UDĚLENÉ CENTRÁLOU CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY ZA OBĚMA PROJEKTY STOJÍ NEZISKOVÁ ORGANIZACE VALAŠSKÁ REKREOLOGICKÁ SPOLEČNOST

10 Terénní cyklistika Co jme již dokázali?
Vybudovali jsme první singletrailový areál ve Zlínském kraji

11 Terénní cyklistika Za podobnými projekty stojí stovky hodin práce dobrovolníků, odhodlání investora nebát se za produkt „utratit peníze“, překonávání překážek spojených s činností v CHKO Beskydy a mnoho jiných faktorů.

12 Terénní cyklistika

13 Terénní cyklistika

14 Terénní cyklistika

15 Terénní cyklistika

16 Terénní cyklistika V rámci udržitelného rozvoje terénní cyklistiky je nezbytné k vybudované infrastruktuře (ta bude vznikat postupně v různých destinacích ČR), pořádat zajímavé akce a zlepšovat kvalitu doprovodných služeb. Za veškerou úspěšnou lidskou činností je potřeba hledat lidský faktor. Jen nadšení nestačí.

17 Terénní cyklistika Co chystáme dále?
Především ambiciózní BIKE TRAILS VALAŠSKO, který propojí sítí nových tras včetně singltrailových úseků zajímavá místa regionu BIKE ARÉNA VSETÍN pokud bude úspěšná s žádostí o podporu z „našeho ROP“ bude směle konkurovat Rychlebským stezkám. Společně s nimi pak BIKE TRAILS VALAŠSKO, BIKE ARÉNA VSETÍN prostřednictvím BIKE RESORTU VALAŠSKO nabídne balíček mtb turistů pro zahraniční klientelu, který od loňské Cyklokonference nazýváme CZECH TRAILS. Společně s Rychlebskými stezkami (P. Horníkem) na projektu pracujeme.

18 Terénní cyklistika Valašské projekty v terénní cyklistice jsou pro každého bikera. Všechny projekty jsou napojeny na páteřní Cyklostezku bečva – královnu stezek Moravy. Vedou jak městy, tak obcemi. I když se to tak nejeví, tak je zřejmé, že jednotlivé formy cyklistiky jsou propojené, a proto jsou pro nás velmi důležité.

19 Terénní cyklistika Děkuji za pozornost Roman Kalabus Kontakt: Tel.: ,


Stáhnout ppt "ROMAN KALABUS TERÉNNÍ CYKLISTIKA."

Podobné prezentace


Reklamy Google