Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak na ně? Kde jsou? Jak odhalit talenty.. Skupina „FYBICH“ Odhalit skryté FyBiCHy – fyzika, chemie, biologie a další přidružené obory, např. zeměpis,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak na ně? Kde jsou? Jak odhalit talenty.. Skupina „FYBICH“ Odhalit skryté FyBiCHy – fyzika, chemie, biologie a další přidružené obory, např. zeměpis,"— Transkript prezentace:

1 Jak na ně? Kde jsou? Jak odhalit talenty.

2 Skupina „FYBICH“ Odhalit skryté FyBiCHy – fyzika, chemie, biologie a další přidružené obory, např. zeměpis, matematika. Za nejlepší způsob odhalení považujeme vlastní zkušenost, zážitek s probíranou látkou. …proto v projektu Jdeme na to od lesa experimentujeme jako diví….

3 Kde všude se hledají fybichové? v běžné výuce, na laborkách, v rámci předmaturitních seminářů i celoškolních projektových dnů, v terénním výzkumu Fybich neodolá a prozradí se!

4 Co na to učitelé…

5  experimenty se snadno a rychle připravují  „Měří se v reálném čase např. výkon elektrárničky je něco, co dříve nebylo ve škole moc myslitelné... Pro mě to znamená nový impuls (taková krev do žil :)).“  zpestření výkladu nebo rozšířené možnosti pro samostatnou vědeckou práci studentů - studenti sami zjišťují a měří (lépe si pamatují, chápou)

6 A co na to studenti?

7

8 Názory studentů „Určitě mě baví víc fyzika, kde jsem obyčejně o laborkách nechápala co a proč měříme. V tomhle směru mi Pasco jednoznačně otevřelo úplně nový pohled na věc.“ potencionální fybich „Myslím, že tahle malá krabička umí kompletně změnit pohled na předmět a při laborkách a ostatních cvičeních nám opravdu pomáhá.“ potencionální fybich „…Někdy by to chtělo trošku zpomalit s výkladem, protože ne každý jsme technický genius..“ „Co se PASCA týče, soudím, že nejzábavnější jsou výjezdy do terénu. To považuji za opravdové zpestření výuky. Rozhodně větší zábava než sedět v laboratoři.“ „Méně nudného zapisování do sešitu... =P“

9 Skupina „Médiové“ ( méďové) -skupina odkrývaná v prostoru GYMFRY MÉDIA -pro prozrazení potřebují kameru, mikrofon, blok, promítací plátno, tiskárnu, foťák, televizi - jsou mírně nebezpeční, rádi šťourají a vyšťourané zveřejňují Diginaves01_61_projektovy_den_na_gymnaziu_low.wmv

10 Kde se méďové hledají? v běžné výuce, projektových aktivitách, na facebooku, na školních a jiných zdech, při natáčení reportáží, zajišťování fotodokumentace (paparazzi) Diginaves01_49_workshop_na_GF_high Méďa neodolá a prozradí se !

11 Co na to učitelé?  nebojí se vystupovat na veřejnosti či před kamerou  kultivují si dobrovolně ústní projev  mají neskutečné postřehy a nápady, které oživují hlavně češtinu  „Baví mě jejich básničky.“

12 Skupina „virtuální dráteníci“  ukrytí v davu  zahledění do monitoru  nekomunikují - virtuální identita obtížné získávání návnad do pastí Ještě na tom děláme!

13 Chcete vidět či slyšet víc? Možná příště.

14 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Jak na ně? Kde jsou? Jak odhalit talenty.. Skupina „FYBICH“ Odhalit skryté FyBiCHy – fyzika, chemie, biologie a další přidružené obory, např. zeměpis,"

Podobné prezentace


Reklamy Google