Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III"— Transkript prezentace:

1 PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Vaše Jméno ateliér/ústav/kabinet: …………. Školitel(ka): doc. PhDr. Ing. MgA. Jméno Příjmení, PhD., ArtD.,CSc.

2 Obsah prezentace (dle Směrnice děkanky doplňující Studijní a zkušební řád UTB): „PŘED ŠKOLITELI A ČLENY OBOROVÉ RADY STUDENT(KA) PREZENTUJE A OBHAJUJE: SVŮJ DOSAVADNÍ POSTUP PŘI PLNĚNÍ STUDIJNÍHO PLÁNU, VÝSLEDKY ŘEŠENÍ TVŮRČÍCH ÚKOLŮ A VÝSLEDKY VÝZKUMU, KONKRÉTNÍ STAV ROZPRACOVANOSTI TEORETICKÉ A PRAKTICKÉ ČÁSTI DISERTAČNÍ PRÁCE, POKUD TYTO ČÁSTI DISERTAČNÍ PRÁCE OBSAHUJE.

3 PLNĚNÍ INDIVIDUÁLNÍHO STUDIJNÍHO PLÁNU
Vaše Jméno ročník studia: …… ateliér/ústav/kabinet: …………. Školitel(ka): doc. PhDr. Ing. MgA. Jméno Příjmení, PhD., ArtD.,CSc.

4 Doporučený termín ukončení
Předmět Doporučený termín ukončení Stav plnění KAGD/DVKG Vizuální komunikace a vizuální gramotnost 1. ročník ZS splněn – přesouvá se – termín: ………………….. KADS/DMUD Media, umění, design 1. ročník LS KUMK/DMVP Metody vědecké práce KUMK/DMV2 Metody vědecké práce 2 1. ročník LS KUMK/DMV3 Metody vědecké práce 3 2. ročník LS KUMK/DMV4 Metody vědecké práce 4 3. ročník LS CJV/DVU1 – Angl. pro výtvarná umění 1 CJV/DVU2 – Angl. pro výtvarná umění 2 CJV/DVU3 – Angl. pro výtvarná umění 3 2. ročník ZS CJV/DVU4 – Angl. pro výtvarná umění 4 UPP/DKI - Vědecké kolokvium I UPP/DKII - Vědecké kolokvium II UPP/DKIII - Vědecké kolokvium III Předměty podpory tvůrčí činnosti (výběrové) Vyberte 3 volitelné předměty a zapište kódy předmětu a název, výuka probíhá v 1. ročníku splněn – termín: ……………..

5 Stáže KAOD/DSOP – Stáž na odborném pracovišti (rozsah, místo, náplň)
KARF/DSSZ – Studijní stáž v zahraničí

6 Pedagogická činnost KAAV/DPA1, 2 – Pedagogická asistence 1, 2
(průběh, činnosti, zapojení apod.) KAAV/DPP1, 2 – Pedagogická praxe 1, 2  (předmět, rozsah, zpětná vazba apod.)

7 Tvůrčí a/či publikační činnost
výpis z OBD, RUV výpis tvůrčích a/či výzkumných aktivit za poslední rok

8 Vaše Jméno ročník studia: …… ateliér/ústav/kabinet: ………….
Téma disertační práce Vaše Jméno ročník studia: …… ateliér/ústav/kabinet: …………. Školitel(ka): doc. PhDr. Ing. MgA. Jméno Příjmení, PhD., ArtD.,CSc.

9 Cíle a výzkumné otázky disertační práce (DSP)
jaký je současný stav řešení problému? čeho jste za poslední rok dosáhl(a) vzhledem k rozpracovanosti tématu DSP? s jakými výzkumnými otázkami pracujete?

10 Teoretická východiska práce
jaké různé přístupy k řešení problému je možné v literatuře a jiných zdrojích najít? který z vymezených teoretických přístupů využíváte ve své práci a proč? jaký bude výstup vaší teoretické části práce (model, historická analogie, teorie?) Doporučení: Neseznamujte komisi s teorií, kterou dobře zná. Zde máte pouze prokázat, že jste si příslušnou teorii sám/sama nastudoval/a a znáte nejdůležitější práce k danému tématu.

11 Metodika práce (VK II a VK III)
jaké konkrétní analytické či výzkumné metody hodláte využít (historická metoda, srovnávací analýza, obsahová, textová analýza, rešerše médií, primární šetření – kvalitativní nebo kvantitativní? apod.) proč jste zvolil/a právě tyto metody, jaké jsou jejich výhody a omezení při řešení daného problému?

12 Dosavadní výsledky, výstupy
jaká jsou plánované výstupy Vaší práce? jaký je dosavadní stav jejich naplňování? Realizován pretest, dílčí praktické zpracování apod. Neprezentujte v plné šíři konkrétní výstupy (grafy, tabulky apod.), ale pokuste se shrnout, jaké nejdůležitější závěry jste učinil/a za poslední rok. Rozsah této části by v ideálním případě neměl překročit snímky.

13 Zhodnocení stavu DSP studentem i školitelem
sebereflexe: plnění a plán dalšího postupu na disertační práci (DSP) vyjádření školitele k metodické, obsahové a formální stránce odevzdaných stran DSP


Stáhnout ppt "PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III"

Podobné prezentace


Reklamy Google