Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Letní bouřka Klikej! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Letní bouřka Klikej! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,"— Transkript prezentace:

1 Letní bouřka Klikej! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 Které děti se před bouřkou ukrývají
správně? Zakroužkuj!

24 Zdroje: Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: DOKO. Liptov. < KARTOFFELSUPPE. Počínající bouře. < LIVINSHADOW. Kumulující se mraky před bouří. < MALENE. Dešťové pruhy. < JIŘÍ JANÍČEK. Přívalový déšť. < TOMASZ SIENICKI. Déšť. < QUINN NORTON. Padající kroupy. < QUINN NORTON. Kroupy po bouři. < THOMAS BRESSON. Blesky. < SCOTTO BEAR. Blesky. < PACKA. Strom po úderu blesku: < ZEDH. Bleskosvod. < WING-CHI POON. Duha. < Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: Léto u rybníka. < Turbulence. < Kroupy. < Blesky. < Blesky. < Blesk zasáhl strom. < Duha. < Duha. < Letní krajina. < Kopec. < Strom. < Déšť. < Mrak s bleskem. < Dům. < Chlapec a děvče. < Deštník. <


Stáhnout ppt "Letní bouřka Klikej! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,"

Podobné prezentace


Reklamy Google