Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola, Příbram – Březové Hory, Prokopská 337 IV. A

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola, Příbram – Březové Hory, Prokopská 337 IV. A"— Transkript prezentace:

1 Základní škola, Příbram – Březové Hory, Prokopská 337 IV. A

2 ZOO PLZEŇ 7. ÚNORA 2017 http://www. zooplzen. cz/ http://www. zooplzen

3 Výukový program „SAVCI“

4 ČESKÝ JAZYK Napsali jsme tři diktáty s průměrnou známkou 2,3 ; 2,3; 2,0. Při slohu jsme napsali vypravování o výukovém programu ZOO Plzeň a pozvánku na MASOPUST. Napsali jsme test- podstatná jména rodu středního s průměrnou známkou 2,0. Procvičujeme časování sloves, skloňování podstatných jmen. Při literární výchově jsme si vyprávěli o českém pohádkáři Karlu Jaromíru Erbenovi a o jeho díle- písně, říkadla, pohádky, poézie. Odevzdali jsme čtenářský deník s dalším zápisem.

5 Sbíráme charity v projektu Čtení pomáhá
Více si o projektu přečtěte na Počet získaných charit za měsíc ÚNOR Jakub Sokolovski 8, Oldřich Švejnoha 7, Melmuk Sebastien 6, Justýna Šmerdová 4, Beáta Brajerová, Karel Krejčík, Sofie Pazlarová 1 Počet získaných charit za měsíc LEDEN, ÚNOR Sebastien Melmuk 17, Sofie Pazlarová POCHVALA !!!!!!

6 VÝTVARNÁ VÝCHOVA Tvoříme pohádkové LEPORELO.

7 LEPORELO a jeho autorky:
Eliška Uhríková Andrea Müllerová

8 MATEMATIKA Provádíme písemné početní operace v oboru do – sčítání, odčítání, dělení a násobení. Přímky- kolmé, rovnoběžné, různoběžné. Trojúhelník. Řešíme slovní úlohy z praktického života- finanční gramotnost. Napsali jsme testy z geometrie s průměrnou známkou 2,4 a 1,5 a test na písemné sčítání a odčítání s průměrnou známkou 1,5. Procvičujeme na PC.

9 PŘÍRODOVĚDA Ochrana životního prostředí. Třídíme odpad.
Napsali jsme test: neživá příroda, ochrana životního prostředí s průměrnou známkou 2,2. Převádíme jednotky DÉLKY, HMOTNOSTI, ČASU, TEPLOTY. Změřili jsme svoji výšku, hmotnost, teplotu.

10 VÝTVARNÁ VÝCHOVA Nemocnice Příbram se připojuje ke kampani společnosti Amelie k projektu podpory onkologicky nemocných. Jedná se o symbolické vyjádření podpory této skupině pacientů pomocí tulipánové výzdoby onkologických oddělení a ambulancí v měsíci březnu. V letošním roce se do tohoto projektu zapojila i naše třída společně se III.A a IV.B naší školy. Doufejme, že se podaří našimi výtvory vyzdobit a potěšit pacienty nejen onkologické ambulance, ale také lůžková oddělení Následné péče a okolní chodby. Více na :

11

12 ANGLICKÝ JAZYK Zvládli jsme Minitest č. 5 s průměrnou známkou 1,3.
Počasí- symboly počasí- zprávy o počasí. Tvořili jsme obrázkové básně „picture poems“. Nová píseň na téma počasí.

13 „Kdo chce hýbat světem, musí nejprve pohnout sám sebou“
(SOKTRATES) To je téma výtvarné soutěže, kterou vyhlásilo družební město Příbrami KEŽMAROK a my jsme se zúčastnili. Do soutěže jsme zaslali práci Sofie Pazlarové.

14 VLASTIVĚDA Napsali jsme test: zemědělství, nerostné suroviny, průmysl s průměrnou známkou 2,2. Poznáváme nejznámější HRADY a ZÁMKY ČR. Seznamujeme se s přírodními- vodními zajímavostmi, kuriozitami a NEJ ČR. Památky UNESCO v ČR více na:

15 DĚKUJEME ZA POZORNOST!


Stáhnout ppt "Základní škola, Příbram – Březové Hory, Prokopská 337 IV. A"

Podobné prezentace


Reklamy Google