Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. národní workshop projektu ATTRACTIVE DANUBE: Národní indikátory, Praha 8.6. 2017 Indikátory pro územní plánování nejen v turistice na bázi otevřených.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. národní workshop projektu ATTRACTIVE DANUBE: Národní indikátory, Praha 8.6. 2017 Indikátory pro územní plánování nejen v turistice na bázi otevřených."— Transkript prezentace:

1 1. národní workshop projektu ATTRACTIVE DANUBE: Národní indikátory, Praha 8.6. 2017
Indikátory pro územní plánování nejen v turistice na bázi otevřených dat Karel Charvat, Dmitrij Kozuch - Help Service Remote Sensing Karel Jedlicka – Západočeská Universita Jiří Bouchal IS-practice

2 Úvod Prezentace se opírá o výsledky dvou EU projektů OpenTransportNet
SDI4Apps Oba projekty byly úspěšně zakončeny a jako výsledek těchto projektů vznikly tři globální datové sady: Open Transport Map Open Land Use Smart Point of Interest

3 Datové sady http://opentransportmap.info/

4 Open Transport Map

5 Open Land Use

6 Smart Point of Interest

7 Další datové sady Datové sady ČUZK ČSU A další
Integrace dat nám nabízí velké možnosti analýz

8 Integrované sady

9 Vizualizace velkých dat

10 Připravujeme Vyhodnocení cca lokalit v Evropě na bázi těchto dat s ohledem na: Lesnatost Vodstvo Terénní pokryv Využití terénu Doprava Kulturní památky Atd.

11 Dopravní intenzity Jedná se o predikce hustoty dopravy v dané lokalitě v danou hodinu a den na základě dostupných generátorů dopravy Data jsou kalibrována pomocí skutečných měření

12 Kapacita

13 Dopravní intenzita

14 Kalibrační profily

15 Výpočet

16 Současné modely Model pro hlavní silniční tahy v Evropě (dostupný na OTM mapě) Detailní plán dopravních uzávěrek v Plzní (pracovní verze ffic/)

17 Evropa

18 Plzeň

19 Plzeň

20 Plzeň

21 Děkují za pozornost charvat@hsrs.cz


Stáhnout ppt "1. národní workshop projektu ATTRACTIVE DANUBE: Národní indikátory, Praha 8.6. 2017 Indikátory pro územní plánování nejen v turistice na bázi otevřených."

Podobné prezentace


Reklamy Google