Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou."— Transkript prezentace:

1 Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou.
Letní škola ruského jazyka 2017 ve Volgogradu ve dnech – Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou. Akce se uskuteční při 20 účastnících. SGV zajistí pro studenty pedagogický doprovod během cesty a po celou dobu jejich pobytu ve Volgogradu.

2 Pro koho je letní škola určena?
Pro všechny, kteří už někdy začali s osvojováním ruského jazyka. Pro všechny, kteří si chtějí svoje dovednosti prakticky vyzkoušet. Pro všechny, kteří si chtějí svoje komunikační schopnosti zlepšit. Ale zejména pro cestovatele fotografy objevitele bez omezení věku.

3 Kolik to bude stát? Cena letní školy bez dopravy je 16 980 RBL
(podle kurzu KB – 6 525,41 CZK) Cena zpáteční letenky na trase Praha - Moskva – Volgograd dle portálu Letuška je cca CZK Ruské vízum – bezplatné (pozvání Volgogradské státní univerzity zabezpečuje tzv. studijní, popřípadě humanitární vízum) Náklady na pojištění pro cesty do zahraničí Kapesné

4 Co cena letní školy pokrývá?
40 výukových hodin (4 hodiny/den) Ubytování na koleji Volgogradské státní univerzity Ve dnech výuky obědy v univerzitní menze Kulturní a exkursní program: Výlet do Muzea v přírodě Stará Sarepta Zájezd do Elisty, hlavního města Kalmykie Návštěva Oblastního zeměpisného muzea ve Volgogradu Muzeum – panorama Stalingradská bitva Zájezd do Astrachaňské oblasti – slané jezero Baskunčak Místní poplatky Certifikát absolventa kurzu

5 Bude možné podniknout i jiné výlety?
Nabízí se množství dalších exkurzí a výletů. Kupříkladu návštěva následujících míst: Park Ruská pohádka: vstup, představení, zábavný program, občerstvení (750 RBL – 268,18 CZK) Muzeum čokolády: exkurze do muzea čokoládovny, ukázka výroby čokoládových figurek (450 RBL – 160,91 CZK) IQ park Einstein (450 RBL - 160,91 CZK) Muzeum výtvarného umění I. I. Maškova - vstup a prohlídka s výkladem (300 RBL – 107,27 CZK) Projížďka lodí po Volze – 1 hodina (500 RBL – 178,88 CZK) Plavba po Volze k hrázi Volgogradského moře – 7 hodin (2000 RBL – 715,14CZK) (Převody dle kurzu KB ze dne ) Nehledě na možnost vyjížďky na ruský šašlik apod.

6 Jaké jsou podmínky účasti?
Přihlásit se do konce ledna 2017 dodáním osobních údajů na ovou adresu organizátora. Do konce února zaplatit zálohu 9000 CZK na leteckou dopravu (rozdíl v ceně letenky bude vrácen) Platba za kurz bude provedena každým účastníkem hotově v administraci Volgogradské státní univerzity po příjezdu do Volgogradu. Před odjezdem předložit doklad o cestovním pojištění na celou dobu pobytu včetně cesty.

7 Chceš se přihlásit? Pošli mail na adresu alena.rosikova@sgv.cz
Předmět: letní škola Obsah mailu: Jméno a příjmení Třída Datum narození Číslo a datum vydání pasu (lze doplnit později, pokud ještě pas nemáš vyřízený) Kromě mailu, ze kterého píšeš, ještě jeden kontakt (mobil) Pokud pojedeš s další osobou, potom stejné údaje i o doprovázejícím (včetně ové adresy)

8 Ochutnávka pro oko… Kde vůbec hledat Volgograd?.

9 Ochutnávka pro oko… Volgograd je centrem Volgogradské oblasti

10 Ochutnávka pro oko… Univerzita ve Volgogradu – noční pohled

11 Ochutnávka pro oko… Pohled na kolej Univerzity ve Volgogradu.

12 Ochutnávka pro oko… Dominantou města je socha Matka vlast volá. Výška sochy - 85 metrů.

13 Ochutnávka pro oko… Město je významným říčním přístavem s krásným nábřežím.

14 Jsme rádi, že se nám podařilo zajistit pro naše studenty tuto výjimečnou možnost, jak strávit část letních prázdnin. Srdečně všechny zveme!


Stáhnout ppt "Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou."

Podobné prezentace


Reklamy Google