Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Řešení inventarizace hmotného majetku

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Řešení inventarizace hmotného majetku"— Transkript prezentace:

1 Řešení inventarizace hmotného majetku
BARTECH INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0 , D. Kuda BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, 1

2 Seznam novinek Příručka „HIM PDA - Nastavení a práce s aplikací 2.0.pdf“ – poslední kap. 8.1. „Hypertextové linky“ do přesného popisu, nastavení atd. Rychlý přehled pro partnery a uživatele, na obvyklém místě

3 Nový grafický vzhled v PC
Přehlednější maska, funkce v PC. Rozmístění, barvy. Popis převzatý z příručky: Změna vzhledu základní „masky“ a dalších prvků, a to s využitím DevExpress formátu Office 2010 Blue. Současně byla zvýrazněna nebo zvětšena tlačítka základních příkazů. Vzhled se týká obrazovek v kapitolách 4. Nastavení aplikace v PC a kapitole 7. Práce s daty a tisk.

4 Přepis dat v PDA - větší upozornění
Větší zabezpečení proti omylu a přepsání inventury Dosavadní hlášení o tom, že při aktualizaci dat do PDA dojde k přepisu včetně případné inventury, bylo textově zvýrazněno. Toto hlášení je blíže vysvětleno v kapitole Přenos číselníků z PC do PDA.

5 Dostupnější výsledky inventury
Rychlý přístup k používané funkci vč. tisků Funkce „Výsledková listina“ byla přesunuta z horní příkazové lišty a z podmenu „Sestavy“, kde byla jedinou funkcí, přímo do hlavní masky. Nyní je na místě dřívějšího příkazu Sestavy, tj. v pořadí druhé zleva a příkaz je tak dostupnější. Viz kapitola 4.1. Hlavní nabídka, popř Zobrazení zdrojových nebo výsledných dat.

6 Tiskový jazyk pro tiskárny Zebra
SW pracuje s DPL i ZPL = větší možnosti uživatelů Vedle stávajícího tiskového formátu v DPL jazyku pracuje aplikace nyní také v ZPL jazyku tiskáren ZEBRA. Lze tak používat znaky a kód ZPL při editaci formátu – viz nabídka: Výsledková listina – Tisk – Nastavení tisku etiket – Změnit.

7 Skrytý seznam přihlašovaných osob
Snadné rozšíření o námět. Volitelným nastavením se může skrýt seznam přihlašovaných osob. Tím se zabrání nesprávnému přihlášení, zvláště při využití kódu pro uživatele záměrně mimo souvislou řadu (např. 1 osoba kód 81, další 109, jiná 8006 apod.). Nastavení viz v příslušné kapitole Nastavení PDA (obrazovek v terminálu), postup v PDA viz kapitola Přihlášení uživatele (nepovinná obrazovka).

8 SYSTÉMOVÉ OPRAVY Seznam provedených optimalizací, oprav, ladění.
… a dalších 5 drobných kosmetických úprav (úprava textů hlášení, ladění funkčnosti při určité kombinaci číselníků, atd.

9 Kontakty OBCHOD SW PODPORA Tel.: +420 517 543 011
Web: SW PODPORA Tel.: Mobil: Vzdálená podpora:


Stáhnout ppt "Řešení inventarizace hmotného majetku"

Podobné prezentace


Reklamy Google