Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úkol: 1. Snímku 2 přiřaďte na příslušná textová pole hypertextové odkazy na další snímky. Na pole odkaz vložte odkaz na wikipedii a stránku PowerPoint.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úkol: 1. Snímku 2 přiřaďte na příslušná textová pole hypertextové odkazy na další snímky. Na pole odkaz vložte odkaz na wikipedii a stránku PowerPoint."— Transkript prezentace:

1 Úkol: 1. Snímku 2 přiřaďte na příslušná textová pole hypertextové odkazy na další snímky. Na pole odkaz vložte odkaz na wikipedii a stránku PowerPoint. 2. Snímku 4 vložte na šipku návratový odkaz na centrální snímek 2. Do příkladů vložených objektů vložte k pojmu symbol např. α β γ 3. Návratové stejné šipky vložte i do snímků 3 a 5 4. Hvězdičce na snímku 5 vytvořte animační efekt otáčení. 5. Spusťte prezentaci a vyzkoušejte její funkčnost.

2 Princip snímků Vkládané objekty Animace odkazy

3  Při prezentaci se pracuje s takzvanými snímky. Každý snímek je jedna obrazovka, která je obsahově i graficky nezávislá na ostatních snímcích.  Časování jednotlivých snímků, na kliknutí myši, po zadaném čase, pomocí hypertextového odkazu

4 První strana

5  Pro oživení snímků se používají animace. Animace je efekt přiřazený konkrétnímu objektu. Animační efekty najdeme


Stáhnout ppt "Úkol: 1. Snímku 2 přiřaďte na příslušná textová pole hypertextové odkazy na další snímky. Na pole odkaz vložte odkaz na wikipedii a stránku PowerPoint."

Podobné prezentace


Reklamy Google