Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SPOLEČENSKÉ ASPEKTY BEZPEČNOSTI TÉMA 7. OSOBNOST MANAŽERA PRO BEZPEČNOSTNÍ PROSTŘEDÍ VRATISLAV POKORNÝ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SPOLEČENSKÉ ASPEKTY BEZPEČNOSTI TÉMA 7. OSOBNOST MANAŽERA PRO BEZPEČNOSTNÍ PROSTŘEDÍ VRATISLAV POKORNÝ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost."— Transkript prezentace:

1 SPOLEČENSKÉ ASPEKTY BEZPEČNOSTI TÉMA 7. OSOBNOST MANAŽERA PRO BEZPEČNOSTNÍ PROSTŘEDÍ VRATISLAV POKORNÝ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu (reg. č.: CZ.1.01/2.2.00/15.0070)

2 Obsahové zaměření tématu 1. Společenskovědní aspekty problematiky tvorby modelů. 2. Souvislosti a požadavky vojenského kontextu a bezpečnostního prostředí. 3. Modely myšlení, kompetencí a osobnosti. 4. Shrnutí vybraných aspektů modelů. 5. Vybrané aspekty z aplikace modelů v procesu přípravy.

3 Náměty pro reflexi a studium 1. Colaborative intelligence. 2. Praktická inteligence. 3. Systémové myšlení. 4. Janusovské myšlení. 5. Kognitivní kontinuum.


Stáhnout ppt "SPOLEČENSKÉ ASPEKTY BEZPEČNOSTI TÉMA 7. OSOBNOST MANAŽERA PRO BEZPEČNOSTNÍ PROSTŘEDÍ VRATISLAV POKORNÝ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google