Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hydraulické čerpadlo s proměnným geometrickým objemem Výhody: - krátké přestavné časy - malá hmotnost - dobré vlastnosti i při malých průtocích - malé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hydraulické čerpadlo s proměnným geometrickým objemem Výhody: - krátké přestavné časy - malá hmotnost - dobré vlastnosti i při malých průtocích - malé."— Transkript prezentace:

1 Hydraulické čerpadlo s proměnným geometrickým objemem Výhody: - krátké přestavné časy - malá hmotnost - dobré vlastnosti i při malých průtocích - malé zástavbové rozměry - průběžnou hřídelí dána možnost kombinace s dalšími hydrogenerátory - vhodný pro reverzaci pohybu zátěží s velkým momentem setrvačnosti

2 Princip funkce s trvale zapojeným PTO2

3 0 bar 20 bar 0 bar Zajišťuje mazání pístů

4 0 bar 290 bar 0 bar 290 bar

5 Vozidlo díky přiřazenému pohonu nemá vyšší spotřebu, protože pomocný pohon není pod zátěží, dokud není systém COBRA aktivován ze zadního ovládacího panelu nástavby. Toto je možné díky konstrukci hydraulického čerpadla PARKER s naklápěcí deskou. V chodu není celý hydraulický systém. Pouze malá část oleje (cca 5 litrů) koluje v části hydraulického systému bez zátěže. Tento olej funguje jako mazivo pístů hydraulického čerpadla. Vliv na spotřebu vozidla je zanedbatelný – 0,1% celkové spotřeby vozidla. Příkon nezatíženého hydraulického čerpadla PARKER je max. 1 kW, což je k celkovému výkonu vozidla naprosto zanedbatelná položka – cca 0,3%.

6 Životnost čerpadla, filtrů a dalších komponentů se nesnižuje a nezkracují předepsané intervaly údržby a výměny dílů. Principiálně stejný hydraulický systém je odzkoušený v mnoha jiných aplikacích. Stejné komponenty používají stroje jako bagry, jeřáby, nakladače, domíchávače, vysokozdvižné vozíky ad., které pracují v celodenní a celoroční zátěži. Odhadovaný proběh motohodin CAS zdaleka nedosahuje zátěže aplikací využívaných ve stavebních strojích. V tlakové části hydraulického okruhu jsou použity pouze vysokotlaké čtyřopletové hadice. Provozní tlak hadice je 350 bar a poruchový destrukční tlak je 1400 barů. Bezpečnost hodnoty 4 je běžně používaná hodnota na pracovních strojích trvale zatížených. Riziko poruchy je minimální a nepřesahuje riziko poruchy jakékoliv jiné součásti vozidla.


Stáhnout ppt "Hydraulické čerpadlo s proměnným geometrickým objemem Výhody: - krátké přestavné časy - malá hmotnost - dobré vlastnosti i při malých průtocích - malé."

Podobné prezentace


Reklamy Google