Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Neziskové organizace Úvod do předmětu Ukončení: klasifikovaný zápočet Požadavky k zápočtu: 80% účast na seminářích aktivní práce na seminářích + příprava.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Neziskové organizace Úvod do předmětu Ukončení: klasifikovaný zápočet Požadavky k zápočtu: 80% účast na seminářích aktivní práce na seminářích + příprava."— Transkript prezentace:

1 Neziskové organizace Úvod do předmětu Ukončení: klasifikovaný zápočet Požadavky k zápočtu: 80% účast na seminářích aktivní práce na seminářích + příprava tzv. studentské hodiny zpracování seminární práce: projekt

2 Neziskové organizace Výběr z přehledu témat: Vymezení veřejného sektoru Základy teorie neziskových organizací Přehled legislativy Základní typologie NO v ČR Financování (fundraising) Granty, dotace, projektování Dobrovolnictví Neziskové organizace pracující s dětmi a mládeží

3 Neziskové organizace Výběr z literatury: BOWMAN, C. Strategický management. Praha : Grada Publishing, 1996. FRIČ, P. Dárcovství a dobrovolnictví v ČR. Výsledky výzkumu NROS a Agnes. Praha : NROS + AGNES, 2001. REKTOŘÍK, J. Organizace neziskového sektoru (základy ekonomiky, teorie a řízení). Praha : Ekopress, s.r.o., 2001.

4 Neziskové organizace Zadání seminární práce: Zpracování projektu k získání finančních prostředků na konkrétní akci fiktivní NO. Rozsah 7-10 stran. Podrobnosti budou upřesněny v semináři.


Stáhnout ppt "Neziskové organizace Úvod do předmětu Ukončení: klasifikovaný zápočet Požadavky k zápočtu: 80% účast na seminářích aktivní práce na seminářích + příprava."

Podobné prezentace


Reklamy Google