Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pracovní materiál pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami – vady zraku Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pracovní materiál pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami – vady zraku Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného."— Transkript prezentace:

1 Pracovní materiál pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami – vady zraku Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 ČINNOSTI 1 Děti nejprve pojmenují obrázek. Poté si prstem obtáhnou konturu obrázku. Konturu mohou obtáhnout také fixem či jiným dobře viditelným kreslicím náčiním.

3

4

5

6

7

8

9 ČINNOSTI 2 Nyní si děti mohou obrázek vybarvit. Obrázek dětem připevníme na polystyrenovou podložku. Velkou jehlou nebo ostrou tužkou propichují konturu obrázku. Rozvíjí tak zrakové vnímání, koordinaci ruka – oko, přesnost a také posilují koncentraci pozornosti.

10

11

12

13

14

15

16

17


Stáhnout ppt "Pracovní materiál pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami – vady zraku Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného."

Podobné prezentace


Reklamy Google