Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Novohradský maraton 2016 Start: sobota :00 Jméno závodníka : ……………………..……………………… z týmu: …………….…………….. Kontrolní bodPopis Dosaženo (ano/ne)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Novohradský maraton 2016 Start: sobota :00 Jméno závodníka : ……………………..……………………… z týmu: …………….…………….. Kontrolní bodPopis Dosaženo (ano/ne)"— Transkript prezentace:

1 Novohradský maraton 2016 Start: sobota 24.9.2016 09:00 Jméno závodníka : ……………………..……………………… z týmu: …………….…………….. Kontrolní bodPopis Dosaženo (ano/ne) Počet bodů Nové Hrady Gotický hrad z 1. poloviny 13. století 20 Mandlstein Mandlstein (874 m.n.m.) je vrch v Novohradských horách, v regionu Waldviertel v Dolních Rakousech. Nachází se severně od obce Moorbad Harbach, nedaleko hranice s Českou republikou.Novohradských horáchWaldviertelDolních RakousechMoorbad HarbachČeskou republikou 20 Nebelstein Nebelstein (1017 m) je jeden z nejvyšších vrcholů pohoří Freiwald. Na vrcholové skále je kříž a vyhlídka, na níž vede schodiště a z níž se otevírá kruhový rozhled.Freiwald 20 Pohoří na Šumavě Pohoří na Šumavě je bývalá obec, od konce 70. let 20. století zaniklé, v současnosti postupně obnovované sídlo v Novohradských horách, spadající pod obec Pohorská Ves.20. stoletízanikléNovohradských horáchPohorská Ves 20 Baronův most Samota leží při cestě mezi Leopoldovem a Pohořím na Šumavě. Jedná se původně o myslivnu z konce 19. století s hrázděnými štíty,v současné době zrekonstruovanou na penzion a restauraci. 20 Žofín Penzion Lesovna Žofín se nachází v samém srdci Novohradských hor, v areálu bývalého loveckého zámečku Buquoyů, nedaleko od Žofínského pralesa - nejstarší přírodní rezervace ve střední Evropě. 20 Kuní hora Kuní hora je vrchol o nadmořské výšce 925 m v České republice, ležící v Novohradských horách, 1,5 km jihozápadně od Hojné Vody. Je čtvrtým nejvyšším vrcholem okresu České Budějovice 20 Kraví hora Kraví hora (německy: Kühberg) je vrchol o nadmořské výšce 953 m v České republice, ležící v Novohradských horách. Je třetím nejvyšším vrcholem okresu České Budějovice.německyvrcholČeské republice Novohradských horáchokresu České Budějovice 20 Počet bodů celkem: Soutěžní kartička Čas dojezduPořadí dojezduPočet bodůCelkový počet bodů

2 Odkaz na mapu: http://www.cykloserver.cz/f/d692210959/

3 Pravidla Novohradského maratónu Kdo nasbírá nejvíce bodů, vyhrává Každý dosažený point (obvykle to bude nejvyšší kopec v okolí) = +20 bodů Každé vypité pivo = +5 bodů Čas dojezdu do cíle 1.místo = 20 bodů, 2.místo 15 bodů, 3.místo = 10 bodů, 4. Místo = 5 bodů pokud dojede skupina v rozsahu 5 minut, pak obdrží všichni plný počet bodů v rámci umístění, Například: do cíle dojede jako první skupina pěti cyklistů => všichni obdrží 20 bodů, pak za půl hodiny dojede skupina dalších 4 cyklistů => všichni obdrží 15 bodů, atd... Jedeme na poctivost. Žádná razítka, či opisování údajů po trase.


Stáhnout ppt "Novohradský maraton 2016 Start: sobota :00 Jméno závodníka : ……………………..……………………… z týmu: …………….…………….. Kontrolní bodPopis Dosaženo (ano/ne)"

Podobné prezentace


Reklamy Google