Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Grafické portfolio Anežka Churaňová. KDO JSEM Anežka Churaňová grafička a externí lektorka v oboru grafiky, vizuální komunikace a digitální fotografie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Grafické portfolio Anežka Churaňová. KDO JSEM Anežka Churaňová grafička a externí lektorka v oboru grafiky, vizuální komunikace a digitální fotografie."— Transkript prezentace:

1 Grafické portfolio Anežka Churaňová

2 KDO JSEM Anežka Churaňová grafička a externí lektorka v oboru grafiky, vizuální komunikace a digitální fotografie Má práce mě nejen baví, ale i naplňuje a snažím se pro ni ze sebe dávat to nejlepší. Mimo grafický design se zajímám o design a výtvarné umění všeobecně, ráda chodím na výstavy a do přírody. Dalším mým velkým zájmem je film. Ve volném čase se věnuji tvorbě titulků nebo psaní recenzí pro filmové databáze. Nejraději relaxuji u psaní na svůj blog www.vesper001.wordpress.com nebo fotografuji. Zajímám se také o poezii, francouzský šanson, parfémy a italské jídlo.www.vesper001.wordpress.com Kontakt naleznete na mém webovém portfoliu http://vespergraphics.wordpress.com/

3 CO NABÍZÍM TVORBU bannerů a velkoformátové grafiky designu a redesignu periodik, zlom knižní grafiky, vč. zlomu kompletní corporate identity, popř. rozvíjení a aplikace stávajícího osobních a příležitostných tiskovin podkladů pro tištěnou inzerci potisků CD a DVD propagační grafiky a předmětů vánočních, velikonočních aj. přání výročních zpráv a publikací ZKUŠENOSTI Od roku 2006 pracuji jako samostatný grafik ve velké společnosti. Mám zkušenosti s tvorbou nejrůznějších druhů tiskovin a grafických aplikací vč. předtiskové přípravy. Samostatně zajišťuji komunikaci s externími stranami – tiskárnami, fotografy, korektory, nakladatelstvími, programátory, výrobci ad. Podílela jsem se na designu a redesignu několika webových stránek, ovládám částečně práci s Flashem a programy na tvorbu videí. Jsem schopná pracovat samostatně a hledat kreativní řešení problémů a nenadálých situací.

4 OVLÁDÁM TYTO PROGRAMY Adobe InDesign Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe ImageReady QuarkXPress Zoner Callisto Zoner Photo Studio mám zkušenosti Macromedia Dreamweaver Macromedia Flash PRACUJI převážně s programy Adobe Creative Suite 6, praxe mě ale přiměla naučit se velmi rychle ovládat jakýkoli grafický editor, který je právě potřeba.

5 PORTFOLIO Výběr z realizovaných projektů Za mou dosavadní praxi jsem vytvořila desítky plakátů, letáků, pozvánek, oznámení, bannerů, brožur, publikací a mnoho dalších tiskovin. Zde je ukázka některých z nich.

6 PROPAGACE AKCÍ Jsem schopna zajistit přípravu všech tiskovin pro akce, určené na jedné straně pro širokou veřejnost a zároveň i pro užší skupinu lidí. pozvánky pro členy diplomatického sboru (podle protokolu) pozvánky klasické plakáty pro MHD různých formátů Metrovision venkovní bannery, CLV podklady pro inzerci v periodikách vstupenky jmenovky pro pořadatele (vč. hologramů) brožury pro zúčastněné upomínkové předměty

7 PROPAGACE AKCÍ

8

9 Kromě uvedených příkladů jsem byla mj. autorkou tiskovin k: Národnímu festivalu neprofesionálních komorních a symfonických těles 2008 75. a 80. narozeninám kardinála Miloslava Vlka intronizaci Dominika Duky 450. výročí obnovení Arcibiskupství pražského akci Betlémy 2013 a 2014 a dalších

10 BANNERY A PANELY Jsem autorkou velkoformátových bannerů ve slepém okně fasády Arci- biskupského paláce v Praze 2012/2013 Rok víry 2013/2014 Katedrála sv. Víta a informačních panelů pro několik veletrhů.

11 BANNERY A PANELY Jsem autorkou velkoformátových bannerů ve slepém okně fasády Arci- biskupského paláce v Praze 2012/2013 Rok víry 2013/2014 Katedrála sv. Víta a informačních panelů pro několik veletrhů.

12 BANNERY A PANELY Jsem autorkou velkoformátových bannerů ve slepém okně fasády Arci- biskupského paláce v Praze a informačních panelů pro několik veletrhů památek.

13 BANNERY A PANELY

14 PLAKÁTY Zajišťuji jsem přípravu plakátů pro tisk i zveřejnění na webu pro akce určené různým, i velmi specifickým cílovým skupinám. pro mladé lidi pro zasnoubené nebo manžele pro rodiny s dětmi pro veřejnost pro dobročinné účely pro milovníky vážné hudby pro návštěvníky památek pro zájemce o studium, semináře a přednášky pro návštěvníky výstav, koncertů

15 PLAKÁTY

16 VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

17 VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

18 VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

19 VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

20 VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

21 VÝROČNÍ ZPRÁVY Jsem dlouholetou autorkou výročních zpráv pro: Arcibiskupství pražské Centrum pro manželství a rodinu, o. s.

22 DROBNÉ TISKOVINY Jsem autorkou re-designu dvou stolních kalendářů z produkce Karmelitánského nakladatelství s. r. o.Karmelitánského nakladatelství s. r. o.

23 DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

24 DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

25 DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

26 DROBNÉ TISKOVINY Za svou dosavadní praxi jsem již vytvářela i různé druhy drobných osobních i propagačních tiskovin: letáky pozvánky vizitky pohlednice svatební a promoční oznámení gratulace a blahopřání certifikáty pamětní listy komplimentky pexesa kalendáře obaly a potisky CD a DVD

27 PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY Mám zkušenosti s návrhy a zajištěním výroby různých propagačních nebo upomínkových předmětů: dárkových tašek magnetek placek samolepek razítek

28 PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY Mám zkušenosti s návrhy a zajištěním výroby různých propagačních nebo upomínkových předmětů: dárkových tašek magnetek placek samolepek razítek

29 KNIHY A PUBLIKACE Podílela jsem se na vzniku několika publikací od grafického návrhu (obálka + vnitřek) po sazbu, zlom a komunikaci s nakladatelstvími.

30 KNIHY A PUBLIKACE Podílela jsem se na vzniku několika publikací od grafického návrhu (obálka + vnitřek) po sazbu, zlom a komunikaci s nakladatelstvími.

31 KNIHY A PUBLIKACE Podílela jsem se na vzniku několika publikací od grafického návrhu (obálka + vnitřek) po sazbu, zlom a komunikaci s nakladatelstvími.

32 CORPORATE IDENTITY Průběžně pracuji na rozšiřování corporate identity Arcibiskupství pražského: aplikace nového logotypu jeho nové varianty tvorba šablon pro merkantilní tiskoviny aktualizace logomanuálu Jsem autorkou šablony pro tiskoviny propagující kulturní akce v kostele sv. Mikuláše na Malé Straně a logotypu a vizuálního stylu připravovaných Dnů víry 2015.

33 CORPORATE IDENTITY Jsem autorkou loga a corporate identity, bannerů, propagačních a merkantilních tiskovin Centra pro manželství a rodinu, o. s.Centra pro manželství a rodinu, o. s.

34 KOLÁŽE Již druhým rokem vytvářím velkoformátovou instalaci (koláž) pro fotografickou výstavu „Katedrála a živá setkání“ na Pražském hradě.„Katedrála a živá setkání“

35 OSTATNÍ

36 PŘEDNÁŠKY V letech 2011–2014 jsem vyučovala na Vyšší odborné škole publicistiky v Praze jako externí lektorka. Nabízím přednášky s prezentacemi a workshopy na témata: Grafika: Základní pojmy a prvky grafického designu Úvod do vizuální komunikace a propagační grafiky Vývoj grafiky, písma a značek, grafický design v praxi Aplikovaná grafika, prezentace projektu Street art – uvedení do problematiky Fotografie: Technické základy digitální fotografie Výrazové prostředky fotografie Základy kompozice a postprodukce fotografií

37 FOTOGRAFIE Ve volném čase se mj. zabývám fotografováním a vytvářením abstraktních montáží.


Stáhnout ppt "Grafické portfolio Anežka Churaňová. KDO JSEM Anežka Churaňová grafička a externí lektorka v oboru grafiky, vizuální komunikace a digitální fotografie."

Podobné prezentace


Reklamy Google