Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

15 věcí, které byly kdysi lepší... A našlo by se jich jistě i víc... A našlo by se jich jistě i víc...

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "15 věcí, které byly kdysi lepší... A našlo by se jich jistě i víc... A našlo by se jich jistě i víc..."— Transkript prezentace:

1

2 15 věcí, které byly kdysi lepší... A našlo by se jich jistě i víc... A našlo by se jich jistě i víc...

3 1. MUŽSKÁ GALANTNOST Kdysi Vás muž pozdravil a podržel Vám dveře i v případě, že jste nebyli jeho typ. Dnes „velcí firemní manažeři“ zásadně nezdraví a do dveří se hrnou jako první. 2. NEEXISTOVAL POJEM CELULITÍDA O žádné celulitídě jsme nevěděli a tak jsme byli s našimi stehny i se sebou nadmíru spokojení. 3. NEBYL ANI AIDS Anebo když byl, my jsme o něm nevěděli a tak byl náš sexuální život méně frustrující, než je v současnosti.

4 4. TOČILY SE VÝBORNÉ FRANCOUZSKÉ, A přicházeli k nám v rámci Filmového festivalu pracujících. Kina byli na každém kroku, lístek stál 8 korun a za jedno odpoledne a večer se dali stihnout i tři filmy. ITALSKÉ A ANGLICKÉ FILMY 5. MICHAEL JACKSON Byl ten nejúžasnější černoch v bílých ponožkách. Byl talentovaný, kreativní, milovali ho miliony lidí. Až do doby, než se změnil na kreaturu bělocha. 6. JABLKA, HRUŠKY, JAHODY A TŘEŠNĚ Neměli tu jednotnou chuť chemické nadvýroby a chutnaly jako jablka, hrušky, jahody a třešně.

5 7. LET LETADLEM Nebyl hororovou scénou, při které Vás oberou i o pilník a manikúrové nůžtičky a zaevidují do databáze podezřelých z mezinárodního terorismu, ale vzrušujícím dobrodružstvím spojeným s flirtem a dobrou náladou. 8. PÁTEK ODPOLEDNE Z práce se chodilo už o třetí odpoledne, takže víkend trval dva a půl dne. 9. LÉTO Bylo dlouhé, šťavnaté, sladké a horké. Tak akorát. Ne jako ostatní roky, když je buď 42 stupňů ve stínu, anebo 3 stupně nad nulou.

6 10. MÁMINY KOLÁČE A KRUPICOVÁ KAŠE Jedli jsme jich hodně, protože byly výborné. A neměli jsme žádne výčitky svědomí, protože jsme nevěděli, že „in“ je suchá rýže a hlávkový salát. 12. ESKYMO Milovali ho všichni. Nemělo dřívko, zato mělo křupavý čokoládový obal a skvělou vanilkovou chuť. A stálo 50 haléřů! 11. ROZHLASOVÉ HRY PRO MLÁDEŽ Sedávali jsme při nich každé sobotní odpoledne a rozvíjeli svoji představivost.

7 13. STARÉ TRAMVAJE S plošinami a průvodčími, před kterými jste mohli kdykoliv utéct, protože plošiny neměly dveře a tramvaje jezdily pomalu. 14. MLÉČNÉ BARY Vonělo tam čerstvé pečivo, briošky a pravé kakao. Hlavně tam jsme utráceli své kapesné. 15. ŽENSKÉ TĚLO Ženy měly vlastní vlasy, vlastní tvář, vlastní prsa i vlastní boky a mužům se to líbilo.

8

9


Stáhnout ppt "15 věcí, které byly kdysi lepší... A našlo by se jich jistě i víc... A našlo by se jich jistě i víc..."

Podobné prezentace


Reklamy Google