Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o.

2 Naše škola Součástí naší školy je Mateřská škola, Základní škola, Školní družina a Školní klub. Spolupracujeme s občanským sdružením Jodík. Vydáváme stejnojmenný občasník z tvorby dětí. Vyučování probíhá ve dvou blocích, aby měli žáci možnost absolvovat léčebné procedury. Žáci 1.-5. ročníku mají výuku během 1.-3. vyučovací hodiny, žáci 6.-9. ročníku během 4.-6. vyučovací hodiny.

3 eTwinning V roce 2005 vyhlásila evropská komise tuto aktivitu s cílem spojovat evropské školy. Nabízí žákům i učitelům možnost přímého kontaktu s žáky z různých míst Evropy. Učitelé i žáci si rozšiřují znalosti, dozvídají se nové poznatky o kultuře, zvycích, komunikují v cizím jazyce.

4 Naše úspěchy v eTwinning Naše škola se do projektů eTwinning zapojila v roce 2008. První projekt nesl název Veselá matematika. Projekt byl určen žákům druhého stupně základní školy. Spolupracovali jsme s polskými a slovenskými partnery. Náš společný projekt byl oceněn v dubnu 2009. V dalších dvou projektech se děti zajímaly o oslavy vánoc v jiných zemích. Proběhly projekty s názvy Christmas time a Christmas Tree.

5 10 let eTwinning

6 Těšíme se na další projekty


Stáhnout ppt "Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o."

Podobné prezentace


Reklamy Google