Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CLIL shower Tento projekt je spolufinancov á n z Evropsk é ho soci á ln í ho fondu a st á tn í ho rozpočtu Česk é republiky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CLIL shower Tento projekt je spolufinancov á n z Evropsk é ho soci á ln í ho fondu a st á tn í ho rozpočtu Česk é republiky."— Transkript prezentace:

1 CLIL shower Tento projekt je spolufinancov á n z Evropsk é ho soci á ln í ho fondu a st á tn í ho rozpočtu Česk é republiky

2 Reflective Journals Systematický monitoring aktivit spojených s projektem Prosím, používejte Reflective Journals pr ů běžně po celé 3 roky Zdroj dat pro Metodickou příručku Reflexe a analýza průběhu projektu

3 „showers“ Instrukce v AJ (viz. name tags) Krátké reflexe na práci ve vyučování formou deníku Jazyk společenské konverzace Rutinní aktivity Písničky a básničky – 20 min. denně Jiné?

4 CLIL Shower Účastníci si vyzkouší krátkou ukázku aktivity v anglickém jazyce Po ukázce si zapíší své pocity/reflexi do Reflective Journals

5 Možné podněty k reflexi Ideas for reflection Jak jste se cítili jako studenti při ukázce CLILu Co nového jste se dozvěděli z obsahu ukázky Zapamatovali jste si nějaká anglická slovíčka? Jaká? Co vám dělalo problémy? Proč? Poznámky, náměty, připomínky…..


Stáhnout ppt "CLIL shower Tento projekt je spolufinancov á n z Evropsk é ho soci á ln í ho fondu a st á tn í ho rozpočtu Česk é republiky."

Podobné prezentace


Reklamy Google