Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,"— Transkript prezentace:

1 Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/20.0147 Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků, klastrů a regionů Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/20.0147 Název projektu: Měření výkonnosti Zahájení projektu: 1.8.2012 Ukončení projektu: 30.6.2015 Řešitel projektu: prof. Dr. Ing. Drahomíra Pavelková Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/20.0147 Název projektu: Měření výkonnosti Cíl projektu: rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků, klastrů a regionů na FAME Dílčí cíle: zvýšení kompetencí pro výzkum u výzkumných a akademických pracovníků výchova talentovaných studentů DSP zapojení zahraničních vědců do vědeckého týmu vytvoření pracoviště republikového i evropského významu pro oblast aplikovaného ekonomického výzkumu. posílení internacionalizace V a V činnosti zapojením FaME UTB ve Zlíně do sítě renomovaných ekonomických fakult - Microeconomics of Competitiveness Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/20.0147 Název projektu: Měření výkonnosti Cílová skupina: vědečtí a akademičtí pracovníci FAME UTB ve Zlíně studenti DSP a postdoktorandi na FAME UTB ve Zlíně Přínos pro cílovou skupinu: vzdělávání týmu ve vybraných tématech a problematice využití metod vědecké práce pod vedením zahraničních expertů a renomovaných světových odborníků Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/20.0147 Název projektu: Měření výkonnosti Plánované výstupy projektu: kvalitní vědecko-výzkumné výstupy uznávané metodikou Rady pro výzkum a inovace – 40 uznaných výsledků odborné články v časopisech s impakt faktorem 3 odborné monografie články v časopisech, které jsou součástí databáze SCOPUS, nebo v odborných článcích publikovaných v časopisech dle seznamu Rady pro výzkum, vývoj a inovace, nebo publikovaných ve sbornících z konferencí uvedených na seznamu Thomson Reuters vytvoření modelů pro měření a řízení výkonnosti podniků/klastrů/ regionů s ohledem na celostní pohled na danou problematiku Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/20.0147 Název projektu: Měření výkonnosti Klíčové aktivity projektu: KA 01 - Tvorba kvalitního týmu pro aplikovaný ekonomický výzkum – doplnění vědeckého týmu, technické zabezpečení, teoretická příprava pro vědecké cíle KA 02 - Rozvoj lidských zdrojů - posílení excelence KA 03 - Zapojení do mezinárodních sítí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,"

Podobné prezentace


Reklamy Google