Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. Služba Absolut Reality se zaměřuje na vyhledávání zajímavých realit na trhu. Neustále mapujeme realitní trh a vyhledáváme zajímavé nemovitosti, jedná se jak o nemovitosti pro vlastní bydlení, kdy vycházíme z konkrétního zadání klienta, tak o nemovitosti vhodné k investici, kde dáváme větší důraz na celkovou výnosnost a likviditu investice. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem poradenských služeb v ČR. V souvislosti s realitami zajišťujeme i jejich rekonstrukce, pronájem a správu. Samozřejmostí je i zajištění financování formou výhodného hypotečního úvěru. Absolut Reality

3 Byt1+1 Cena1 790 000 Kč AdresaNám. Bořislavka 3, Praha 6 BudovaCihlová Stav objektuPo částečné rekonstrukci Vlastnictvíosobní Počet podlaží4 Podlaží umístění4 Plocha užitná40 m2 ZařízenoNE Balkón/lodžiebalkon Garáž- dopravaMHD tram, metro ve výstavbě ParkováníUlice bez zóny Obč. vybavenostVše v pěším dosahu Byt 1+1 se nachází ve 3. patře částečně zrekonstruovaného domu nám. Bořislavka v Praze 6 Dejvicích. Společné prostory domu a rozvody jsou zrekonstruované a jsou ve velmi pěkném stavu. Fasáda je původní, ale v dobrém stavu. Byt je s výhledem do zeleně. V bezprostřední blízkosti je park. Výhodou jsou také nízké poplatky a možnost pronájmu bytu za v místě obvyklou cenu 10 000 Kč/měsíc. Byt vyžaduje pouze dílčí rekonstrukci a dovybavení s odhadovanými náklady cca 250 000 Kč. Obojí Vám rádi a za výhodných podmínek zařídíme.

4 mapa

5 ulice Ulice – klidná jednosměrná ulice, hned vedle domu je park

6 dům Byt je ve 4NP (3. patře) s okny na druhou stranu

7 dům Dům – fasáda je původní, ale v dobrém stavu

8 dům Dům – společné prostory jsou velmi pěkné, rekonstruované včetně rozvodů elektřiny a vody, v domě není výtah

9 byt Z předsíně je vstup do obou místností, WC a koupelny

10 byt Kuchyň je bez linky Okna jsou původní

11 byt byt – kuchyň – místo pro kuchyňskou linku, rozvody jsou nové

12 byt Obytná místnost se vstupem na balkon

13 byt Balkon je zrekonstruovaný a relativně prostorný

14 byt Z bytu je nerušený výhled

15 byt K domu patří malá zahrádka

16 byt V bytě je ústřední vytápění s měřením tepla – to znamená nízké náklady

17 byt Koupelna – nutná rekonstrukce, dispozičně je v pořádku

18 byt Samostatné WC

19 byt Samostatné WC

20 byt

21

22 Děkujeme Vám za pozornost a přejeme příjemný den! www.absolutin.cz


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google