Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro izolace proti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro izolace proti."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro izolace proti hluku a otřesům.

2 Hlasitost zvuku je vyjadřována v decibelech (dB). Zvukově izolační materiály by měly zvuk pohlcovat nebo tlumit. Ve stavebnictví rozlišujeme zvuk přenášený vzduchem a zvuk přenášený konstrukcí.

3 Dřevovláknitá deska HOBRA

4

5 korek

6 1.Otázka: Vyjmenuj materiály pro izolaci proti hluku 2.Otázka: Z jakých materiálů se vyrábí izolace proti otřesům? 1.Otázka: Vyjmenuj materiály pro izolaci proti hluku 2.Otázka: Z jakých materiálů se vyrábí izolace proti otřesům? Použité zdroje: zdroje autora

7 1. - ROCKWOOL,URSA, ORSIL, HERAKLIT, KOREK, POLYSTYREN, ISOVER, ROTAFLEX, HOBRA, HOBREX, FIBREX, ROTAFLEX, ITAVER, IZONAL 2. - korek, plsť, guma 1. - ROCKWOOL,URSA, ORSIL, HERAKLIT, KOREK, POLYSTYREN, ISOVER, ROTAFLEX, HOBRA, HOBREX, FIBREX, ROTAFLEX, ITAVER, IZONAL 2. - korek, plsť, guma


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro izolace proti."

Podobné prezentace


Reklamy Google