Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku."— Transkript prezentace:

1

2 Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek – prezentace s názornými obrázky a schématy doplněných textem podporujícím výklad učitele. Metodický pokyn Materiál používá učitel při výkladu – pro větší názornost a atraktivnost výuky a zároveň jej mohou využívat žáci pro domácí přípravu na výuku.

3 Karosérie 1. Úvod Je to nejdůležitější nosný prvek vozidla, který musí splňovat požadavky na bezpečnost, funkčnost a též estetičnost. Snižovat co nejvíce odpor vzduchu a tím snižovat spotřebu.

4 Karoserie 2. Požadavky o Tuhost o Malý součinitel vnějšího odporu o Ochrana cestujících a chodců

5 Karoserie 3. Rozdělení a) podvozková karosérie dělená (obr. č.1) Podvozková karosérie Spartak [1]

6 Karoserie b) Polonosná karoserie (obr.č.2) znázornění polonosné karosérie [2]

7 Karoserie c) Samonosná karoserie (Obr. č. 3) Samonosná karoserie Škoda Fabia [3]

8 Karosérie Použitá literatura: [1] Spartaky.cz. [online]. [cit. 2012-12-02]. Dostupné z: http://www.spartaky.cz/Content/print=yes/pid=14.html http://www.spartaky.cz/Content/print=yes/pid=14.html [2] R. GSCHEIDLE A KOLEKTIV. Příručka pro automechanika. Vyd.třetí. Praha: Europa-Sobotáles cz, s.r.o., 2007. ISBN 978-80-86706-17-7 [3] Škoda Fabia 1,2HTP. [online]. [cit. 2012-12-02]. Dostupné z: http://www.fabiahtp.wz.cz/Karos.htmhttp://www.fabiahtp.wz.cz/Karos.htm


Stáhnout ppt "Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku."

Podobné prezentace


Reklamy Google