Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti."— Transkript prezentace:

1 Olomoucký kraj

2 ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti je město Šumperk v Olomouckém kraji. Firma vlastní budovu na ulici Boženy Němcové 727/10, kde jsou situovány dílenské a kancelářské prostory. Při své práci vycházíme z_dlouholetých zkušeností v oblasti projektování, elektromontážních prací, výroby rozvaděčů a řízení technologických procesů. Cenné jsou i technologické zkušenosti z_oblasti obnovitelných zdrojů energie např. malých vodních elektráren, větrných elektráren, dále z oblasti dřevozpracujícího průmyslu, energetiky a stavby jednoúčelových strojů.

3 Mora Moravia s.r.o. MORA MORAVIA, s.r.o. – výrobce domácích spotřebičů varné techniky značky MORA, je společnost s bohatou historií, známá nejen v České republice, ale i v zahraničí. Letopočet jejího založení se datuje od roku 1825. Dnes je společnost MORA MORAVIA, s.r.o. největším českým výrobcem sporáků a vestavných spotřebičů varné techniky v České Republice.

4 Ceving s.r.o. Společnost Ceving s.r.o., založená v roce 1996, se zabývá inženýrsko - obchodní činností (konstrukce, projekce, dodávky, inženýring) ve strojírenství, predevším v oblasti zpracování nerostných surovin a výroby stavebních hmot. Vyvíjí, vyrábí a dodává kompletní technologické linky i jednotlivé stroje pro zpracování a výrobu drcených a mletých vápenců, kameniva a písku, vápna, vápenného hydrátu, cementu, omítkových smesí, keramických jílů, živcu a jiných surovin a produktu úpravárenského průmyslu. Ve svém výrobním programu má moderní a vysoceúčinné stroje a zařízení vlastní konstrukce vyvinuté na základě dlouholetých zkušeností a poloprovozních testu.

5 Montáže Přerov a.s. Společnost Montáže Přerov a.s. vznikla privatizací bývalého státního podniku v roce 1992, ale její historie sahá až do poloviny minulého století. Konkrétně do roku 1953, kdy byl založen již zmíněný státní podnik. Dnes Montáže Přerov a.s. představují moderní a progresivní firmu, která úspěšně navázala na to nejlepší z tradic a rozvinula všechny potřebné služby na úroveň prosperující společnosti jednadvacátého století. Ještě v devadesátých letech minulého století byla pro další rozvoj společnosti založena dceřinná společnost v Trenčíně na Slovensku. V současné době Montáže Přerov a.s. zaměstnávají téměř čtyři stovky kvalifikovaných a odborně zdatných zaměstnanců.

6 Strojírny Prostějov a.s. Společnost Montáže Přerov a.s. vznikla privatizací bývalého státního podniku v roce 1992, ale její historie sahá až do poloviny minulého století. Konkrétně do roku 1953, kdy byl založen již zmíněný státní podnik. Dnes Montáže Přerov a.s. představují moderní a progresivní firmu, která úspěšně navázala na to nejlepší z tradic a rozvinula všechny potřebné služby na úroveň prosperující společnosti jednadvacátého století. Ještě v devadesátých letech minulého století byla pro další rozvoj společnosti založena dceřinná společnost v Trenčíně na Slovensku. V současné době Montáže Přerov a.s. zaměstnávají téměř čtyři stovky kvalifikovaných a odborně zdatných zaměstnanců.

7 Warex spol s.r.o. Warex - ocelové konstrukce, haly a budovy Společnost WAREX spol. s r.o. je moderní a dynamicky se rozvíjející společností zabývající se návrhem, výrobou a realizací ocelových konstrukcí a opláštění montovaných hal a ocelových budov. Cílem společnosti je upevnit si postavení na českém trhu ocelových konstrukcí a dále rozšířit předmět svého podnikání i do okolních států jednotného evropského trhu.

8 Pivovar Zubr a.s. Pivovar Přerov je přerovský pivovar jejímž vlastníkem je společnost Pivovar Zubr a.s. Výstav přerovského pivovaru je 280 000 hl ročně. V přerovském pivovaru se vaří pivo od roku 1872.přerovskýVýstavhl1872

9 Vytvořila:Tereza Chudíková Čerpala sem z:seznam.cz<firmy Obrázky: Google.cz


Stáhnout ppt "Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google