Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P RAKTICKÉ ČINNOSTI Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P RAKTICKÉ ČINNOSTI Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík."— Transkript prezentace:

1 P RAKTICKÉ ČINNOSTI Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík

2 P ROSTŘENÍ STOLU PRO JEDNODUCHÝ OBĚD K dobrému jídlu patří i správně a vkusně prostřený stůl. Uznejte, že u takto prostřeného stolu se budete cítit dobře.

3 P ROSTŘENÍ PRO JEDNODUCHOU SNÍDANI Spojte čarami inventář na obrázku s popisky. šálek s podšálkem dezertní talířek lžička, nože na krájení a mazání vidlička máslo, džem, salám, sýr, pečivo (na větších miskách, každý si z nich nabírá na svůj talíř) konvice s kávou, čajem, mlékem

4 P ROSTŘENÍ STOLU PRO JEDNODUCHÝ OBĚD Spojte čarami inventář na obrázku s popisky. velký plochý talíř hluboký polévkový talíř vidlička nůž (ostřím dovnitř) lžíce malá lžička na dezert kompot, salát (dezert) sklenice na nápoj složený ubrousek (vedle talíře zleva)

5 N AKRESLI A POPIŠ INVENTÁŘ PROSTŘENÍ PRO JEDNODUCHÝ OBĚD. Zde kresliZde porovnej

6 N AKRESLI A POPIŠ INVENTÁŘ PROSTŘENÍ PRO JEDNODUCHOU SNÍDANI. Zde kresliZde porovnej


Stáhnout ppt "P RAKTICKÉ ČINNOSTI Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík."

Podobné prezentace


Reklamy Google