Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_."— Transkript prezentace:

1 Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_ ČJ1,2_7 Téma:Hláska a písmeno v V. Ročník:1. – 2. Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.3068

2 Anotace: Materiál obsahuje slova k docvičení čtení slov s písmeny v V, jednoduchý text s přímou řečí a předložkové vazby. Žáci řeší úkoly založené na porozumění přečteného textu. Materiál lze použít jako pracovní listy do folie s možností promítnout řešení na interaktivní tabuli.

3 Procvičování čtení slov s písmenem v V. Pracovní list. Docvičuj čtení slov s písmeny k K, d D a v V. Léna les Ema kára kos vata Véna ves Eva káva kov vana voda vítáme podává pivo voláme noviny Přečti, co děti kupují. Pamatuj si jména. Dokážeš vyjmenovat názvy všech potravin? Eva a Véna nakupují. Koupili máslo, olej, salám, kávu, sůl a mák. Véna volá: „ Máme mléko?“ „Ano. “ odpoví Eva. A doma máme také maso a sýr. Nesou spolu nákup domů.

4 Procvičování čtení slov s písmenem v V. Řešení PL. Docvičuj čtení slov s písmeny k K, d D a v V. Léna les Ema kára kos vata Véna ves Eva káva kov vana voda vítáme podává pivo voláme noviny Přečti, co děti kupují. Pamatuj si jména. Dokážeš vyjmenovat názvy všech potravin? Eva a Véna nakupují. Koupili máslo, olej, salám, kávu, sůl a mák. Véna volá: „ Máme mléko?“ „Ano. “ odpoví Eva. A doma máme také maso a sýr. Nesou spolu nákup domů. Řešení: Véna a Eva. Máslo, olej, salám, káva, sůl, mák, mléko, maso, sýr.

5 Procvičování čtení slov s písmenem v V. Pracovní list. Pije se to ? Správnou odpověď podtrhni. Káva, salát, mák, víno, pole, olej, lůj, pivo, voda, kakao, seno, oves, mléko, ananas, máslo, sádlo, koktejl, alej, písek, sůl, kapr, rak, limonáda, kokakola. Kudy půjdeš domů ze školy? okolopolepodél domů loukyvody kostelalesa potokasadu stromůaleje Co to je? Hádej a maluj. le ko rá

6 Procvičování čtení slov s písmenem v V. Řešení PL. Pije se to ? Správnou odpověď podtrhni. Káva, salát, mák, víno, pole, olej, lůj, pivo, voda, kakao, seno, oves, mléko, ananas, máslo, sádlo, koktejl, alej, písek, sůl, kapr, rak, limonáda, kokakola. Kudy půjdeš domů ze školy? okolopolepodél domů loukyvody kostelalesa potokasadu stromůaleje Co to je? Hádej a maluj. le ko rá ko rá le

7 Použitý materiál: Office. Microsoft.com


Stáhnout ppt "Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_."

Podobné prezentace


Reklamy Google